Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg denne side

Fundamental analyse

Kinesiske tech-giganter i voldsom kursvækst. Se flere med potentiale her.

Der er voldsom fart på det kinesiske aktiemarked, der ser ud til at være sluppet godt igennem corona-krisen. Det opleves ikke mindst blandt de kinesiske tech-giganter Tencent og Alibaba, der i disse dage skaber nye, voldsomme kursrekorder. Men det er ikke kun de mest kendte kinesiske tech-brands, der har potentiale. Det mener kina-ekspert Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital, der uddyber sit synspunkt i nedenstående klip fra et webinar for invested.dk om kinesiske aktier og kinesisk økonomi. Hele webinaret kan ses som medlem af invested.dk med adgang til arkivet.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Lundgreens egen China Fund har således i de seneste måneder skabt et flot afkast – blandt andet ved hjælp af en række kinesiske aktier, der ikke er så kendte i Danmark.

“Vi er i en situation, hvor meget af den negative omtalte af Kina i forbindelse med konflikten med USA allerede er priset ind i markedet,” siger Peter Lundgreen.

En aktie som BiliBili kan f.eks. købes via handelsplatformen eToro. Du kan se hele webinaret, og alle Peter Lundgreens aktieforslag som medlem af invested.dk med adgang til arkivet.

Udkig efter noget andet end Kinesiske aktier? Stærk indeks-investering kan være svaret!

Med indeksinvestering (ETF) køber du en hel håndfuld aktier med et enkelt klik! Det er en snusfornuftigt og smart løsning for mange private investorer. Download vores omfattede guide. ETF'er fra mange brancher og hele verden samlet i en praktisk PDF lige til at printe.

Del denne artikel

Invested.dk