OPRET BRUGER

Hej investor

Vi er glade for, at du overvejer at blive medlem af Invested.dk.  Hos Invested.dk mener vi ikke, at investering kun skal være for dem, der har en uddannelse inden for økonomi og finans. Investering vedrører os alle, og det behøver ikke at være indviklet at komme i gang på aktiemarkedet. Invested.dk tilbyder gratis undervisning i investering på alle niveauer online, og vi sørger for, at det hele kan foregå i ro og mag i din egen stue via internettet.

Invested.dk udvikler sig hele tiden, men lige nu tilbyder vi:

  • Gratis webinarer om investering
  • Gratis e-bog direkte til din inbox
  • Se super-investorernes porteføljer
  • 50+ lektioner i investering
  • Test dine evner som investor

Du bliver undervist af professionelle investorer og eksperter med erfaring, i alt mindst 40 webinarer og over 80 timers gratis undervisning om året. Vi er en dansk side med kontor i København, og vi yder naturligvis dansk support. Vi glæder os til at hjælpe dig videre på aktiemarkedet.

Når du bliver medlem af Invested.dk, bliver du også en del af vores mail-forløb. Det betyder, du med jævne mellemrum vil modtage relevante mails om aktier og investering. Du kan altid melde dig fra og slette din medlemsskab. Læs mere om os og vores medlemsbetingelser her.

 
Invested.dk