Handelsplatforme

eToro handelsplatform – gennemgang og anmeldelse

Handelsplatformen eToro er perfekt til dig, der vil handle store udenlandske aktier samt valuta, råvarer og kryptovaluta, og samtidig vil have muligheden for at kunne geare og shorte. eToro tilbyder samtidig muligheden for at kunne investere direkte i andre brugere hos platformen. Det betyder, at du kan søge blandt de mange tusinde medlemmer og dernæst vælge en succesfuld investor som du dernæst automatisk kan kopiere een-til-een. For eksempel kan du kopiere den danske investor Jeppe Kirk Bonde.

Platformen er også interessant, hvis du bare vil handle store internationale aktier. I 2019 har eToro nemlig valgt at fjerne alle handelsomkostninger ved aktiekøb, herunder også de mindre synlige af slagsen via såkaldt Zero Commission-aktiehandel. Det betyder, at man nu kan handle aktier til samme såkaldt spread, som man kan handle til på den børs, hvor den enkelte aktie er noteret. Man betaler heller ikke hverken kurtage, overnight fees eller andre opfindsomme gebyrer. Det har gjort platformen særdeles interessant for langsigtede investorer.

eToro tilbyder:

  • Særdeles overskuelig handelsplatform
  • Ingen kurtage eller overnight gebyrer på de fleste aktier
  • Mulighed for at kopiere andre investorer
  • Mulighed for at handle kryptovaluta
  • Mulighed for at geare eller shorte sine positioner
  • Enkel risikostyring med Stop Loss og hjemtag Gevinst ordre
  • Lavt minimumsindskud (200 dollars)

Opret mig på eToro


UDDYBENDE ANMELDELSE

Handelsplatformen eToro er både en almindelig handelsplatform for aktier og såkaldte CFD’er og samtidig er det verdens største platform inden for såkaldt social investering og copy-investering. Det betyder, at man hos eToro automatisk kan kopiere andre menneskers handler, og på den måde nyde godt af andre investorers succes.

Handelsplatformens historie går tilbage til 2007, hvor selskabet blev stiftet i Israel. I dag er platformen hjemmehørende i EU-landet Cypern, og på den måde er eToro underlagt de samme skrappe regler for finansiel lovgivning, der også er gældende i resten af EU. Rent formelt er eToro godkendt til at udføre brokervirksomhed af Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).

Ligesom de fleste andre godkendte handelsplatforme i Europa har man som investor sikkerhed for sit indestående på op til 20.000 euro, hvis brokeren skulle gå konkurs. eToro har endvidere siden 2010 været registreret hos det danske Finanstilsyn med hensyn til at kunne udbyde investeringsservice i Danmark efter MiFID reglernes “pas-ordning”.

Videogennemgang: Sådan bruges eToro

Skriv dig op til eToro her

Hvilken type handel er eToro egnet til?

I 2019 har eToro valgt at fjerne alle handelsomkostninger ved aktiekøb, herunder også de mindre synlige af slagsen via såkaldt Zero Commission-aktiehandel. Det betyder, at man nu kan handle aktier til samme spread, som man kan handle til på den børs, hvor den enkelte aktie er noteret. Man betaler heller ikke hverken kurtage, overnight fees eller andre opfindsomme gebyrer. Det har gjort platformen særdeles interessant for langsigtede investorer. Ulempen er dog, at der er et begrænset antal papirer hos eToro. Der findes ganske vist flere hundrede amerikanske og internationale aktier, men når det kommer mindre aktier og også danske aktier, er antallet begrænset.

Det er dog en stor fordel, at man både kan handle CFD, ETF’er og aktier, hvilket betyder, at man har mulighed for at handle både meget aktivt og mere langsigtet. Samtidig er eToro bygget op omkring social trading- og copy trading-konceptet, hvor handelsplatformen er klart førende på markedet. Man behøver ikke benytte disse funktioner, hvis man bare vil handle på egen hånd, men muligheden er i hvert fald til stede.

Hvad angår handel med gearede produkter, så adskiller eToro sig en smule for mange af sine konkurrenter. I den enkelte handel investerer man således et nærmere bestemt beløb, hvorefter man vælger det gearings-niveau, man ønsker. Det er et smart og fleksibelt koncept, der bevirker, at man kan handle med nogle relativt lave minimumseksponeringer i de enkelte positioner, hvilket især kan betrygge nye tradere, som lige skal lære, hvordan det hele virker.

Det er desværre ikke muligt at åbne en konto i DKK hos eToro. Man kan kun åbne en konto i USD og alle handler afregnes i USD, uanset hvilken valuta det enkelte instrument handles i. Som udgangspunkt foregår alt på engelsk. Det er ganske vist muligt at vælge dansk som sprog, men det er ikke nødvendigvis en fordel på en handelsplatform, hvor oversættelsen fra engelsk af de enkelte ord og begreber ofte kan give anledning til misforståelser.

Man kan desuden vælge en demo-platform i en periode, så man kan se platformen an, imens man handler med ”matador”-penge.

eToro tilbyder for nærværende handel over 1000 forskellige produkter fordelt på 13 aktieindeks, 6 råvarer, 151 ETF´er, 47 valutakryds, 15 kryptovalutaer, en lang række kryptokryds samt et varierende antal enkeltaktier fra de større børser.

Design og handelsplatforme

eToro har et meget pædagogisk og let tilgængeligt design, og platformen tilbyder både handel via en webbaseret platform samt mobil og iPad platforme. Overordnet set er platformene opbygget på en ensartet måde, så det er gjort nemt at gå fra den ene enhed til den anden.

Designet af eToros webplatform er både enkelt og lettilgængeligt.

Når man første gang logger ind på sin eToro-konto, ser man med det samme det tydelige og let forståelige design med klare farver. Alle vigtige navigationspunkter findes i en vertikal bar til venstre i platformen, og herfra kan man tilgå kurslister, ens portefølje, newsfeeds, markeder, support samt andre investorer, man kan følge. Som udgangspunkt vises listen ”My Watchlist”, som indeholder kurser for udvalgte produkter. Denne kan tilpasses efter eget ønske.

Det er også muligt at oprette simple kursalarmer (alerts) for de enkelte produkter, så man f.eks. på sin mobiltelefon modtager push-besked om, hvornår bestemte kursniveauer rammes, for de aktier man følger.

Hos eToro er hvert enkelt produkt markeret med et tydeligt symbol, så alle – amatører som professionelle – forstår, hvad det handler om. I forhold til aktier, så har eToro valgt at vise de enkelte aktier – både med selskabets faktiske navn og logo. Det betyder, at f.eks. Apple-aktien fremvises med det berømte æblelogo. Det bliver ikke meget mere pædagogisk, og på den måde er de enkelte aktier meget nemmere at finde, end på de fleste andre platforme. Ved hvert symbol har man desuden mulighed for at gå direkte til det vigtigste, nemlig kursudviklingen samt flere avancerede data såsom research, newsfeed, samt se andre investorers interesser i produkter. Sidstnævnte, der benævnes Sentiment, og her kan man simpelthen se, hvor mange af eToros brugere, der også har valgt at købe, f.eks. Apple.

I det såkaldte newsfeed (der også kendes i en anden form fra Facebook) vises forskellige medlemmers kommentarer om markederne, deres porteføljer osv. Det er her eToros sociale element viser sig. Kommentarerne kan være nyttige, hvis man leder efter fornuftige investorer, som man måske ønsker at kopiere.

Ovenstående graf viser kursudviklingen for olie. Det er muligt at handle det enkelte instrument direkte fra grafen. Herudover er der rigeligt med tilpasningsmuligheder, så man kan foretage grundige analyser.

Prisudviklingen for de enkelte produkter åbnes nemt ved et tryk, og grafen kan nemt og lynhurtigt rykkes rundt, hvis man ønsker at foretage sine egne tekniske analyser. Det er muligt at vælge imellem omkring 70 tekniske indikatorer. Det er også muligt at åbne mange grafer på én gang, hvis man ønsker det.

Mobilplatformen

Mobilplatformen for eToro fungerer også rigtig godt og minder meget om den webbaserede version. Det er nemt at indlægge handler, kopiere andre tradere, se sin portefølje, hæve penge osv. Alt sammen med store og tydeligere knapper, der passer godt til telefonens mindre skærm. Grafvisningen fungerer også fint særligt på lidt større mobiler. og man kan snildt handle direkte fra grafen og tilpasse denne med diverse indikatorer.

Handel
eToro startede ud som en handelplatform baseret på CFD – altså produkter, der kunne geares. Men i dag kan platformen også bruges til langsigtet handel med aktier – typisk helt uden at betale kurtage af nogen art (Zero Commission). Hvis man ønsker at købe en aktie på eToro, skal man blot finde det papir, man ønsker at handle, for eksempel Apple, og dernæst trykke på den store blå knap, der er tydeligt markeret med ordet ”TRADE”. Her kan man i første omgang vælge gearings-niveau etc., men hvis man blot ønsker at købe aktien, skal man sætte gearingsniveaet til x1. På den måde gør systemet dig i handelsvinduet for den pågældende aktie opmærksom på, at du nu køber ”det underliggende aktiv”, altså selve aktien.

Det er muligt at handle over 1.000 større likvide aktier fra børserne i USA, Tyskland, England, Hong Kong, Frankrig, Spanien, Italien, Schweiz samt de nordiske lande, herunder Danmark. Det er således muligt at handle ca. 600 aktier fra New York Stock Exchange, knap 300 aktier fra Nasdaq, mere end 300 fra London Stock Exchange samt 110 aktier fra den tyske børs i Frankfurt. Det er tilmed muligt at handle over 100 kinesiske aktier noteret i Hong Kong. Det gælder for eksempel interessante aktier såsom Alibaba og JD.com. Endvidere har 14 danske aktier fundet vej. Se en samlet liste over de pågældende aktier her.

Det er også muligt at handle knap 150 såkaldte ETF´er (børshandlede fonde), herunder en lang række amerikanske, som man som detailinvestor i Danmark normalt er afskåret fra at kunne handle pga. EU-lovgivningen.

Vær opmærksom på, at alle positioner åbnes i USD, uanset hvilken valuta den underliggende aktie eller ETF er denomineret i. Man skal typisk som minimum handle aktier eller ETF´er for 50 USD ad gangen.

Opret mig på eToro

Når man handler aktier hos eToro betaler man ikke kurtage, som man normalt gør, når man handler med de underliggende børsnoterede aktier hos en broker. Når man handler aktierne, handler man som oftest disse til samme spread, som man kan handle aktien til på den underliggende børs, hvor den pågældende aktie er noteret (eToro betegner dette som Zero commission). Handler man f.eks. med engelske aktier slipper man endvidere helt for at betale ”stamp duty” på 0,5% til den engelske stat, som ved normal aktiehandel opkræves i forbindelse med køb af aktier. Udbetales udbytte vil der blive tilbagebeholdt 15% af dette i en form for udbytteskat (dog 30% for amerikanske aktier).

Enkelte aktiemarkeder er desværre ikke omfattet af Zero commission, eksempelvis det danske aktiemarked. Men ved lange positioner uden gearing betaler man heller ikke overnight fees for danske aktier, hvis man køber aktier uden gearing. Man betaler dog et tillæg til markedsspreadet. Hvorvidt man køber det underliggende aktiv eller en CFD fremgår tydeligt af købsvinduet (vælg X1 leverage/gearing), jf. det indsatte købsvindue for køb af ADS (Adidas) aktier.

Handel med gearing
Hvis man på sigt ønsker at afprøve mere aktiv handel, så er der også rig mulighed for dette hos eToro. Det kan ske igennem gearing og ”shorting” af såkaldte CFD’ere. Med hensyn til CFD-kontrakter så er det et gearet finansielt instrument, der præcist afspejler de underliggende aktiver, som f.eks. kan være aktier, indeks, råvarer, valutakryds mv.

CFD står for Contract For Difference eller på dansk differencekontrakt. En CFD-kontrakt indeholder en aftale mellem to parter om at afregne forskellen mellem en aftalekurs og en fremtidig markedskurs. Det lyder indviklet, men det er det ikke. eToro klarer alt papirarbejdet ”i baggrunden”, og som investor skal man blot trykke ”køb” eller ”salg”, hvis man ønsker at købe eller sælge markedet. De handelsomkostninger man betaler indeholdes typisk i spreadet, dvs. forskellen mellem mellem købsprisen og salgsprisen, som defineres af handelsplatformen (ved handel med aktier skal man hos visse brokere ligeledes betale kurtage).

Hvis man føler sig klar til at handle CFD med alt, hvad det indebærer, så kan man benytte en smart feature, der gør det muligt at vælge gearingsniveau for den enkelte handel i forbindelse med at man foretager en handel. Man kan for eksempel vælge gearing x1, 2, 5, 10 og 20 gange gearing. Hvis man ønsker endnu højere gearing, så kræver det, at man er godkendt som professionel kunde hos handelsplatformen.

Den samlede minimumseksponering udgør dog altid minimum 2.000 USD for aktieindeks. Vælger man for det store tyske DAX-indeks en gearing på 1, er minimumsindsatsen således (Amount) 2.000 USD, hvilket så samtidig udgør ens eksponering og margin (dvs. sikkerhedsstillelse).

Gearer man med en faktor 10, er minimumsindsatsen derimod 200 USD, hvilket også svarer til en eksponering på 2.000 USD (med en margin på 200 USD). Så gearingsfaktoren har altså betydning for ens minimumsindsats forstået som det beløb (Amount) man vælger. eToro gør brug af et selvopfundet begreb ”units”. Antal units beregnes som “det investerede beløb (Amount)” * “gearingsfaktor (Leverage)” / “instrumentets lukkekurs dagen før”. 1 unit svarer derfor omtrent til værdien af det underliggende instrument dagen før. Årsagen til dette er, at det skal være muligt at handle mindre fraktioner af de enkelte instrumenter som følge af handelsplatformens copy trading-funktion, hvor man faktisk kan have positioner helt ned til 1 USD.

Ordreboks for køb for 200 USD i DAX (GER30) med en gearing på faktor 10 (X10) svarende til en eksponering på 2000 USD. Klikker man på TRADE øverst til højre kan man i stedet vælge at indlægge en ordre i markedet frem for at købe på det aktuelle kursniveau.

I ordreboksen kan man også se handlens indsats i forhold til sin Equity (dvs. ens nettobalance). Af andre interessante informationer fremgår også renteomkostninger (Overnight Fee) man skal betale, hvis man beholder sin position natten over. Det gælder alene for gearede CFD-handler. Det koster for nærværende 0,14 USD at holde sin position til en værdi af 2000 USD pr. dag svarende til en rente på ca. 2,5% (0,14/2000*360), hvilket må siges at være en rimelig finansieringsrente. Beholder man sin position over en weekend koster det tre rentedage.

Ordreboks for køb for 2.000 USD, som er det mindste beløb “man kan sætte på spil”, når man ikke gør brug af gearing (X1). Det medfører, at både marginkravet og eksponeringen netop udgør 2.000 USD.

Gør man ikke brug af gearing, udgør ens eksponering og marginkrav det samme. Desværre slipper man ikke altid for at betale overnight fees, hvis man vælger at beholde positionen natten over. Tallene fremgår af ordreboksen.

Valutakryds og råvarer
Det er også muligt at handle valuta-kryds hos eToro. Der findes omkring 50 kryds. Handler man som investor uden gearing, skal man typisk mindst handle for 4.000 USD i investeret beløb, mens man med en gearing på faktor 30 kan nøjes med 134 USD, hvilket ligeledes svarer til en eksponering på 4.000 USD.

Spreadmæssigt kan man handle USDYEN til 2 pips, GBPUSD til 4 pips mens EURUSD kan handles til 3 pips. I forhold til valuta er eToro dermed ikke blandt de billigste på markedet.

Udbuddet af råvarer er begrænset til 6 forskellige typer, nemlig guld, sølv, naturgas, kobber, olie og platin. Samlet set ikke det største råvareudbud på markedet, men de væsentligste råvarer kan dog handles. Råvarerne kan typisk geares fra 1 til 10 mens guld kan geares op til 20 gange. Guld handles typisk til et spread på 0,45 mens olie handles på 0,05.

 

Kryptovaluta
Som noget unikt hos eToro, kan man handle en lang række af de såkaldte kryptovalutaer, herunder bl.a. ether, bitcoin, bitcoin cash, ripple, dash, litecoin og stellar. Selvom handel med kryptovaluta som sådan ikke er omfattet af samme sikkerhed som handel med andre værdipapirer, så er det betryggende, at eToro er en reguleret handelslpatform. Det er en sjældenhed i markedet for kryptovaluta.

Køber man kryptovalutaerne uden gearing hos eToro betaler man ikke overnight renter, og man handler rent faktisk ægte coins. Dette blev effektueret i 2018. Ens købte kryptovaluta hos eToro opbevares som standard ikke i en personlig wallet, men det er muligt, hvis man etablerer en såkaldt Crypto Wallet igennem appen EtoroX.

Gearer eller sælger man (dvs. shorter) en kryptovaluta, gør man det via en CFD kontrakt, hvilket f.eks. udløser en standardiseret overnight rente på ca. 12% p.a. for så vidt angår bitcoins. Gearing er typisk muligt med en faktor 2. Bitcoin handles med et spread på 0,75% mens Ether handles med et spread på 1,9%. På grund af spreadets størrelse i de enkelte kryptovalutaer, skal man passe på ikke at handle for meget. De forholdsvis høje spreads skal naturligvis ses i forhold til de voldsomme kursudsving, der dagligt finder sted i kryptovalutaerne og er i øvrigt noget, som gør sig gældende hos alle udbydere af disse produkter. Det er muligt at handle ned til 200 USD ad gangen i de forskellige valutaer, hvilket så samtidig udgør ens eksponering.

Øvrige omkostninger
eToro er generelt god til at fortælle om gebyrer, overnight-renter og spreads, men når man kigger på gebyrer, skal man også være opmærksom på, at det koster 5 USD at hæve fra 50 USD og opefter fra sin eToro-konto.  Alt efter ens indestående og klubmedlemsskab, se nedenfor, kan man dog helt undgå dette gebyr. Man skal også være opmærksom på valutavekslingsomkostninger til sin egen bank, når man f.eks. overfører DKK med et visakort til eToro, idet eToro kræver at modtage alle beløb i USD.

Endvidere opkræves et inaktivitetsgebyr på 10 USD pr. måned, hvis man ikke logger ind på sin konto i løbet af en periode på 12 måneder. Man opkræves kun gebyret, hvis man har penge stående på sin konto.

eToro har lanceret forskellige klubber, som alt efter ens indestående giver adgang til forskellige services og fordele. Man kan f.eks. blive Goldmedlem og få adgang til forskellige analyser, kreditter mv., hvilket kræver man har 10.000 USD i Equity (dvs realiseret kontoindestående, hvilket betyder at åben tab og profit ikke medregnes). Som Platinummedlem får man bla. gratis hævegebyrer, mulighed for eksklusivt debit kort mv., hvilket kræver, at man har 25.000 USD i Equity. Læs mere om de forskellige klubber, krav og fordele her.

Social trading og Copy trading
eToro er fra bunden bygget som en social investor-platform, og det er netop i det sociale, at platformen for alvor skal finde sin værdi. Alle investorer og tradere med konto hos eToro har som udgangspunkt en social profil og et newsfeed, som man også kender fra Facebook. Her kan man like, kommentere og dele hinandens opslag, og man kan også få indblik i hinandens porteføljer. Det er dog også muligt at gør sig selv anonym, hvis man ikke ønsker at blive kigget over skulderen.

Især Copy Trading-funktionen fungerer rigtig godt. Når man har fundet en person, som man ønsker at kopiere, trykker man simpelthen bare på knappen ”Copy” under personens profil, og så kopierer handelsplatformen personens eventuelle åbne handler helt automatisk.

Efterfølgende kopieres personens nye handler på tilsvarende vis. Det er så fleksibel, at man selv vælger den andel af ens kontante midler, man vil allokere til kopiering. Den andel, man har valgt at allokere, afspejler den pågældende persons portefølje, hvorfor man kan komme til at handle i fraktioner af positioner, hvis man f.eks. kun afsætter et mindre beløb.

Det er muligt at investere helt ned til 200 USD i hver enkelt trader. Man skal dog naturligvis være varsom med kopiering, for selv om man finder en investor, der klarer sig godt, så skal man huske, at statistik jo kan læses på mange måder, og derfor kan det betale sig at grave dybt i alle tallene, før man vælger at kopiere en trader.

For at finde en succesfuld trader, vil de fleste mennesker rent intuitivt søge efter en stærkt profitabel investor over en given periode. Men den opnåede profit siger ikke meget om risikoen. Ofte er det sådan, at de investorer, der tager den højeste risiko, også er de investorer, der i en periode scorer den højeste profit. Heldigvis opererer eToro også med et mål for den påtagne risiko i den afkastperiode, man kigger på. Den kaldes Risk Score. Derved kan man tage højde for risikoniveaet og frasortere de mest risikovillige investorer. Man bør derfor kigge grundigt på Risk score, før man tager en beslutning om at kopiere.

eToro tilbyder udmærket statistik på de enkelte tradere, så det bliver nemmere at finde ud af, hvem man ønsker at kopiere. Man skal dog sætte sig grundigt ind i de mange tal, idet statistik nemt kan være misvisende, hvis man ikke tænker sig om. Desuden skal man altid huske at historisk afkast ikke garanterer fremtidigt afkast.

Hvis man selv igennem længere tid handler rigtigt godt med stort overskud, kan man desuden selv ansøge om at blive copytrader, så andre mennesker kan kopiere ens handler. Hvis du bliver succesfuld copytrader med mange følgere, er eToro desuden villig til at betale dig kontant for indsatsen.

Kundeservice & sikkerhed
eToro har 24 timers kundeservice fra mandag til fredag, men support sker først og fremmest ved hjælp af det interne mailingsystem, og desværre kan der godt gå nogle dage, før du får svar. Der er ikke noget telefonnummer, og det er et klart minus.

eToro opbevarer kundernes midler adskilt fra egne midler i henhold til EU’s finansforordninger og MiFID via såkaldt segregerede kundekonti. Det betyder, at den enkeltes konto holdes separat adskilt fra brokerens egne midler i en evt. konkurssituation. Og det er godt. Herudover er privatkunders midler i tilfælde af eToros konkurs og uregelmæssigheder forsikret med op til 20.000 EUR pr. kunde efter cypriotisk lovgivning, som igen er EU baseret.

Opret mig på eToro

Konklusion
eToro har et meget brugervenligt design, der gør den nem at gå til – også for nye investorer. Samtidig kan man finde stor inspiration i platformens sociale element, og især det forhold, at man kan kopiere andre investorer automatisk. Hvis man finder en succesfuld investor, kan kopiering være en spændende måde at komme i gang på platformen.

eToro er dog også særdeles egnet til at handel på egen hånd. Det er helt gratis at handle de fleste enkeltaktier og ETF´er, og hvis man vil prøve kræfter med flere værktøjer, har eToro et stort udvalg af CFD’er, hvor man kan geare og shorte. Samtidig kan man også handle valuta og råvarer på en meget fleksibel måde. Hvis man eksempelvis ønsker at prøve kræfter med kryptovaluta såsom bitcoin, er eToro også et godt sted at starte. Handelsplatformen er underlagt europæisk lovgivning, så man har en langt større sikkerhed, end hos mange andre udenlandske platforme, som typisk slet ikke er under nogen form for regulering.

På negativsiden kan man anføre, at udbuddet af værdipapirer er relativt begrænset, hvis man går efter aktier af en mindre størrelse. eToro tilbyder for nærværende handel i over 1000 forskellige produkter fordelt på 13 aktieindeks, 6 råvarer, 143 ETF´er, 47 valutakryds, 15 kryptovalutaer, en lang række kryptokryds samt et varierende antal enkeltaktier fra de større børser.

Det er desuden ærgerligt at enkelte produkter udbydes med nogle uforholdsmæssige store spreads. Lanceringen af Zero Commission på aktiehandel trækker dog tilsvarende kraftigt op. Det medfører nemlig, at man hverken betaler heller ikke hverken kurtage, overnight fees eller andre opfindsomme gebyrer ved de fleste aktiekøb.

Eftersom man har sin handelskonto denomineret i USD, skal man være opmærksom på de ulemper dette indebærer. Udover valutakursrisikoen kan det være lidt bøvlet at indberette til skat, og for nogen kan det være irriterende hele tiden at skulle omregne priserne fra USD til danske kroner, når man kigger på margin, eksponering osv. Det sidste kan selvfølgelig være en smagssag.

Alt i alt fremstår eToro som platform, der er nem at gå til, samtidig med, at den tilbyder et utal af muligheder. Det gælder aktiehandel, gearing, shorting, social handel, copytrading samt handel med alt fra råvarer til kryptovaluta og sågar ETF’er.

>>>>>>>>>>>> Tilmeld dig eToro her

Invested.dk modtager i visse tilfælde kommission og/eller betaling for annoncering fra eToro og andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Invested.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides og det bedste indhold om investering.

Gearede produkter er ikke egnede for enhver. Det gælder også copyfunds. Kryptovalutaer i særdeleshed har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Handelshistorikken, der vises er mindre en 5 år og er måske ikke tilstrækkelig som grundlag for en investeringsbeslutning. Risiko for tab af kapital. 66% detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder.

Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Del denne artikel

Invested.dk