Få adgang til Alpha-indikatoren og det fulde arkiv

Med Premium-abonnement hos invested.dk får du adgang til vores unikke Alpha-indikator samt ALLE webinarer, der er udsendt siden invested.dk gik i luften i 2018. Det drejer sig om over 150 webinarer om alt fra stockpicking til teknisk analyse af aktiekurser.  Samtidig vil alle kommende webinarer automatisk lægge sig i dit arkiv hos invested.dk. På den måde kan du altid se eller gense de enkelte webinarer, når du har tid.

Arkivet:

Med et Premium-abonnement hos invested.dk kan du  udvælge de bedste webinarer fra hele arkivet og på den måde sammenstykke dit helt eget læringsforhold, som du kan se, når det passer dig. Det kan gøre dig til en langt bedre investor.

For at kunne se med på et live-webinar, skal du stadig tilmelde dig som normalt. Men som Premium abonnent vil webinaret altid efterfølgende kunne findes i arkivet. På den måde behøver du ikke aktivt at tilmelde dig hvert webinar for efterfølgende at få adgang til det. Automatisk adgang til arkivet vil gøre det lettere for dig at se alle webinarerne præcis, når det passer dig.

Alpha-indikatoren:

Når du køber Premium-abonnement, får du automatisk sendt signaler fra Alpha-indikatoren. Alpha-indikatoren er skabt af os på invested.dk. Alpha-indikatoren udsender et signal, når en særlig situation opstår i en enkelt aktiekurs. Når du har abonnement på Alpha-indikatoren, får du udsendt en mail, når det sker.

Vores test viser, at signalerne fra Alpha-indikatoren har slået afkastet fra det generelle aktiemarked i mange år. Der er dog naturligvis ingen garanti for, at det også sker fremadrettet. Du kan læse meget mere om Alpha-indikatoren og afkastet her.

Når du køber Premium-abonnement, får du automatisk sendt signaler fra Alpha-indikatoren. Du kan forvente 2-4 mails om måneden. Du kan altid afmelde dig disse mails, hvis du ikke ønsker dem.

– – – – – – – – – – – – – – – –

Du skal være medlem af invested.dk (gratis) og være logget ind invested.dk, for at købe dette produkt. Opret et gratis medlemsskab her.

Se mere om Premium medlemsskabet her.

Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at skrive til os på support@invested.dk

Du skal logge ind eller oprette en bruger for at købe produktet.

Log ind

GRATIS ADGANG TIL ARKIVET

Du har mulighed for at modtage 1 måneds gratis adgang til arkivet via en kuponkode. Læs mere om muligheden her.

Invested.dk