fbpx

Få adgang til det fulde arkiv

Med Premium-abonnement hos invested.dk får du adgang til ALLE webinarer, der er udsendt siden invested.dk gik i luften i 2018. Det drejer sig om næsten 100 webinarer om alt fra stockpicking til teknisk analyse af aktiekurser.  Samtidig vil alle kommende webinarer automatisk lægge sig i dit arkiv hos invested.dk. På den måde kan du altid se eller gense de enkelte webinarer, når du har tid.

Med et Premium-abonnement hos invested.dk kan du dermed udvælge de bedste webinarer fra hele arkivet og på den måde sammenstykke dit helt eget læringsforhold, som du kan se, når det passer dig. Det kan gøre dig til en langt bedre investor.

For at kunne se med på et live-webinar, skal du stadig tilmelde dig som normalt. Men som Premium abonnent vil webinaret altid efterfølgende kunne findes i arkivet.

Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at skrive til os på support@invested.dk

Du skal logge ind eller oprette en bruger for at købe produktet.

Log ind

Gratis adgang i 12 måneder

 

Du kan få gratis adgang til arkivet i et helt år, hvis du åbner en handelskonto hos vores sponsor, handelsplatformen Markets. Det er en global handelsplatform med licens i Danmark, hvor du kan handle både aktier og mere avancerede produkter.

Ønsker du denne løsning, så skriv til os på support@invested.dk

Invested.dk