fbpx

Analyser & meninger

Handelsplatformen Markets.com – Anmeldelse og gennemgang

Handelsplatformen Markets er faktisk to smarte handelsplatforme, som fungerer i samme regi. Nemlig MarketsI og MarketsX. Den første, MarketsI – I for Investering, bruges til investering i helt almindelige aktier. Den anden, MarketsX, kan bruges til aktiv handel og daytrading med gearede produkter (CFD´er) i en lang række aktivtyper. De to typer af handelsplatforme gør Markets ideel til både begyndere og øvede, fordi man via brugervenlige platforme på dansk får adgang til at handle stort set alle aktivtyper til gode priser.

Man bør især vælge Markets af følgende årsager:

 • Brugervenlige og overskuelige handelsplatforme med dansk brugerflade
 • Avanceret grafmoduler til analyse af børskurser
 • Information om insideres og hedgefondes køb og salg (og mange andre interessante og informative handelsværktøjer)
 • Adgang til videotjenesten XRay, der er Markets egen nyhedstjeneste
 • Mulighed for at handle tusindvis af almindelige aktier – de første 3 måneder er for nærværende med gratis kurtage (MarketsI)
 • Mulighed for at geare og shorte dvs. udnytte et faldende marked med CFD-handel i de fleste aktivtyper (MarketsX)
 • Simpel mulighed for at skifte mellem de forskellige konto-former med samme login
 • Konto i DKK, EUR, USD mv. (Vi anbefaler, at man i første omgang åbner en konto i DKK)
 • Lavt krav til minimumsindskud (650 DKK/100 USD)
 • Som privat investor er man omfattet af EU’s investorbeskyttelsesregler
 • Få ekstra gode priser og vilkår, hvis du er bruger af Invested.dk – se mere her

Opret dig ved at klikke på linket nedenfor eller læs den hele den detaljerede og tilbundsgående anmeldelse herunder.

Opret mig på Markets


DETALJERET GENNEMGANG OG ANMELDELSE

Markets.com blev grundlagt tilbage i 2009, og findes i dag på en lang række forskellige sprog, herunder dansk. Markets udbyder to forskellige handelsplatforme, nemlig MarketsI til investering i almindelige aktier og MarketsX til aktiv handel med gearede produkter. Man kan via samme brugerlogin let skifte mellem de to forskellige kontotyper, der handles på to separate handelsplatforme. Det er samtidig muligt at åbne en tredje særskilt kontotype under samme login, hvor man kan teste strategier og investere i hele porteføljer. Samtidig giver Markets også adgang via MT4 som MT5 konto.

Markets.com er brandnavnet for handelsplatformene, mens setuppet drives af brokeren Safecap Investments Ltd (Safecap). Safecap er godkendt til at udføre investeringsservices i Danmark og resten af EU via Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Der er derfor tale om en broker, der lever op til alle gældende regulativer inden for EU.

Som investor hos Markets.com er man således omfattet af den EU-baserede finansielle lovgivning, som gælder i hele EU, herunder de vigtige minimumsbeskyttelsesregler, som dækker detailinvestorer. Brokeren har endvidere været registreret siden 2009 hos det danske Finanstilsyn efter MiFID reglernes “pas-ordning”.

Safecap, der driver Markets, er desuden et datterselskab af Playtech PLC, som handles på London Stock Exchange og indgår i FTSE 250 index.

 

Almindelig aktiehandel (MarketsI)
MarketsI giver mulighed for at handle direkte i flere tusinde forskellige enkeltaktier (og på et senere tidspunkt også ETF´er) fra alverdens børser. Man bliver altså direkte ejer af de enkelte aktier. Man tilgår nemt MarketsI igennem Markets.com, hvor man med et par kliks, kan skifte mellem kontoformerne under menupunktet Min Portal, når du er logget ind på Markets.

Grafmodulet fungerer rigtig godt og kan indstilles på et hav af måder, så både de der efterspørger mere avanceret kursanalyse og tekniske indikatorer og de, der efterspørger lidt mere simple kursgrafer, kan være med. Nedenfor vises et screenshot af handelsplatformen på dansk.

Læs mere om hvordan almindelig aktiehandel foregår her.

Ovenstående viser MarketsI platform lay-out, som kan tilpasses efter behov.

Når man opretter en ny konto til handel med aktier via MarketsI, vil man de første 3 måneder ikke skulle betale kurtage ved handel. Efterfølgende vil man blive opkrævet gebyrer, som fremgår af Markets hjemmeside her medmindre man benytter sig af det meget fordelagtige tilbud, som Invested.dk, har forhandlet sig frem til på vore brugers vegne. Ved at udfylde en formular med navn og brugernavn undgår man således som bruger af Invested depotgebyrer og man kan handle til fordelagtige priser, når de 3 måneder med gratis kurtage udløber. Eksempelvis kan man handle danske aktier til en kurtage på 0,1%/dog min. 14 DKK og amerikanske til 2 cent/aktie dog min. 3 USD.

Vi anbefaler i øvrigt, at du i første omgang opretter en MarketsI-konto i danske kroner, idet eventuelle underkonti i andre valutaer vil blive omregnet til valutaen i den først oprettede konto. Det giver en dansk investor det bedste samlede overblik. Herudover er det typisk billigst at overføre danske kroner via betalingskort eller en konto i danske kroner fra egen bank. Man kan efterfølgende veksle igennem Markets til andre valutaer uden tillæg til spotkursen, hvis man eksempelvis gerne vil handle amerikanske aktier. Det er muligt at oprette en konto i danske kroner hos Markets efter man har oprettet sig som kunde.

 

Opret mig på Markets

Handel med aktier på MarketsI
I handelsmodulet på MarketsI er det muligt at indlægge ordrer via oprettede observationslister eller direkte via grafen. Når man har valgt en given en aktie fremkommer et handelsvindue med yderligere information om den enkelte aktie.

I handelsvinduet er det muligt at indlægge en markedsordre, så man øjeblikkelig handler på den aktuelle kurs, ligesom man kan lægge limitordrer ind på en given kurs under den aktuelle kurs. Man kan også lægge en stopordre ind på en kurs højere end det aktuelle kurs, som først aktiveres, når kursen på aktien stiger til det angivne niveau (hensigten er, at man ønsker at ride med på en eventuel videre kursstigning opad).

Ordreindlæggelsen fungerer fint, uanset hvordan man ønsker at lægge en ordre ind med mulighed for at angive stop loss eller take profit i umiddelbar sammenhæng med ordreindlæggelsen. Dette kan man også justere efterfølgende.

Grafvinduet for MarketsI
Grafvisning i MarketsI er omfattende, men intuitiv og fungerer rigtig godt. Aktuelle ordrer og positioner kan ses på grafen, og disse kan let ændres med træk-og-slip funktionalitet. Platformen anvender HTML-5-teknologi, der giver en god brugeroplevelse direkte i browseren på den enhed, man benytter. Platformen fungerer på MAC, PC, tablets og til iOS og Android telefoner.

Modulet indeholder over 40 indbyggede tekniske indikatorer, f.eks. glidende gennemsnit, oscillatorer, trendindikatorer, volumenstudier mv. Indstillingerne for de indbyggede tekniske indikatorer kan i vid udstrækning tilpasses, så det svarer til den enkeltes behov. Det er også muligt at kopiere de enkelte grafer med et enkelt klik og f.eks. få vist 6 identiske grafer, som man siden kan tilpasse med forskellige tidsintervaller eller andet. Endvidere indeholder graferne tegningsværktøjer, fibonacciniveauer mv., som gør det nemmere at analysere prisudviklingen.

Sådan åbner du en konto hos Markets og skifter mellem platformene I og X

Åbn konto hos Markets.

 

Handelsplatformen MarketsX
Ud over almindelige aktier er det også muligt at handle med såkaldte CFD’er hos Markets. Det foregår via platformen MarketsX. Som tidligere nævnt skifter man nemt imellem de to platforme (X og I) under menupunktet Min Portal, når man er logget ind på Markets. En CFD er et investeringsinstrument, der følger et underliggende aktiv – for eksempel en aktie, en råvare eller en bitcoin. Fordelen ved CFD’er er bl.a., at disse kan geares, så gevinsterne potentielt forstørres. Det samme gør sig dog gældende i forhold til et eventuelt tab. En anden fordel er, at man kan shorte en CFD – det vil sige, at man kan spekulere i et faldende marked.

Markets.com tilbyder CFD-handel i over 2000 forskellige produkter fordelt på aktieindeks, råvarer, ETF’er (passive indeksfonde), enkeltaktier, valutakryds, kryptovaluta, blends (særlige fonde) samt nogle få obligationer.

Eftersom det er muligt at placere lave minimumseksponeringer pr. handel i de fleste instrumenter, behøver man ikke nødvendigvis en stor indskudskapital (minimumkravet er bare 100 USD/650 DKK). Det gør MarketsX velegnet til tradere, der gerne vil stifte bekendtskab med aktiv handel. Kontoen under MarketsX kan åbnes i danske kroner og andre valutaer. Vi anbefaler, at man altid åbner en konto i danske kroner for at spare unødige vekselomkostninger til sin bank i forbindelse med overførsel af penge. Ønsker man fx at handle amerikanske aktier i US dollars, kan man let åbne en konto i USD og via Markets veksle fra DKK til USD uden betaling af vekselomkostninger.

Safecap tilbyder som EU-broker negativ balancebeskyttelse ved CFD-handel under MarketsX, hvilket betyder, at man som privatkunde ikke kan risikere at miste mere end sit kontoindestående. Det er ganske betryggende.

 

Den webbaserede handelsplatform under MarketsX
Når man første gang åbner sin MarketsX-konto, så lander man i den simple, webbaserede handelsplatform. Hvis skriften står på engelsk, kan man nemt ændre det til for eksempel dansk. Dog er det ikke alle ord og begreber, der er blevet oversat lige hensigtsmæssigt. For eksempel er begrebet “Free margin” blevet til oversat til “Gratis margin” Begrebet dækker over, hvor stort et beløb man har til rådighed for marginhandel, og det er naturligvis helt forkert at kalde det gratis. Heldigvis kan man til enhver tid skifte sprog f.eks. til hovedsproget engelsk, hvis man gerne vil sikre sig mod eventuelle misforståelser.

Hvis man ikke er tilfreds med funktionalitet på den simple platformen, er man i stand til at vælge et mere avanceret layout. Det foregår under Indstillinger øverst til højre på platformen. Vælger man den avancerede udgave, får man direkte adgang til et væld af handelsinformation, nyheder, løbende visning af aktuelle spreads mv., hvilket klart må anbefales.

 

Platformen er overskueligt opbygget og nem at gå til. Man kan vælge imellem sort og hvid baggrund.

Helt øverst til højre vises endvidere de væsentlige kontooplysninger i form af saldo, åben netto profit/tab, anvendt margin mv. Man kan selv tilpasse, hvilke oplysninger man præcist ønsker at kunne se. Man mangler desværre her muligheden for at få et samlet tal for ens eksponering, men det er desværre ikke helt unormalt for mange handelsplatforme.

Øverst til venstre findes en effektiv søgefunktion, hvor man hurtigt kan lede efter allerede kendte instrumenter.

Længere nede i venstre side af skærmen findes knapper for ens åbne positioner og ordrer. Og længere nede igen kan man klikke på de forskellige aktivtyper f.eks. aktieindeks, valutakryds, råvarer, enkeltaktier osv.

Man kan under de enkelte instrumenter finde relevant information om disse f.eks. renteniveauer hen over natten, margin, nøgletal som kan påvirke det pågældende instrument mv.

Når man klikker på et givent instrument vises dette straks i grafen på skærmen. Lige over grafen finder man købs- og salgsknapper, som man kan klikke på for at åbne et handelsvindue. Dette gennemgås nedenfor.

For de enkelte instrumenter findes en lang række informationssider. Den første – og nok den vigtigste – er grafmodulet (diagram), som straks vises. Herefter vises nøglestatistik med data på instrumentet fx marginkrav, kommende begivenheder, åbne positioner, ordrer mv.

Opret mig på Markets

Grafdelen
Visning af kursgrafer på MarketsX platformen fungerer rigtigt godt med lynhurtig visning af kursgrafen og øvrige kursoplysninger. Det instrument der vises, er altid det man senest har klikket på i instrumentlisten i venstre side af skærmen. På selve grafen vises også eventuelle åbne positioner med angivelse af aktuel profit/tab.

Man kan få vist op til otte kursgrafer ad gangen i samme skærmbillede, hvis man øverst på skærmen vælger menuen “Flere diagrammer”, som er det ikon, der viser nogle vinduer. Det betyder, at man nemt kan følge med i flere markeder på een gang, og det er særligt nødvendigt, hvis man er meget aktiv trader. På graferne kan man naturligvis tegne støttelinjer, påsætte et væld af tekniske indikatorer, se kurshistorik langt tilbage i tiden.

Alt i alt må man sige, at grafmodulet på MarketsX-platformen fungerer ret godt.

 

Indlæggelse af ordre i DAX, som hos Markets benævnes DE30.

Handel og ordreindlæggelse
Handel på MarketsX kan ske meget hurtigt ved at klikke køb eller salg på de enkelte instrumenter i kurslisterne øverst i venstre side af skærmen.

Markets-platformen opererer med 3 ordre/handelstyper, som benævnes Marked, Grænse(Limit) og Stop. De indlagte ordrer kan ses ved at klikke på Ordrer modulet. Når man har klikket på modulet kan man hurtigt trykke X og annullere en given ordre eller justere limit kurs osv. De ordrer, der ikke er eksekverede kan også ses på grafen for det enkelte instrument.

Selve ordreindlæggelsen fungerer samlet set godt og er rigtig informativ. Man kan hurtigt lukke åbne positioner eller ændre eksisterende, hvilket naturligvis er væsentligt, hvis markedet f.eks. pludseligt bliver volatilt.

 

Mobilapp til MarketsX
Til MarketsX-platformen kan man også downloade en mobilapp til android og til iPhone.  Den kan bruges, når man er på farten. Der er tale om en simpel, overskuelig og ganske brugervenlig app, der kan tilbyde de grundlæggende nødvendige funktioner. Udover at kunne handle har man således adgang til kursoplysninger, simpel grafvisning, kursalarmer, support samt depotfunktioner. Det er også muligt at overføre og hæve midler og se depothistorik.

Alt i alt må mobilappen siges at være et ganske brugbart supplement til webtraderen, når man ikke har adgang til denne.

 

Markeder og produkter i MarketsX
På MarketsX platformen kan man handle enkeltaktier, indekser, råvarer og valutakryds og kryptovaluta som CFD til fornuftige spreads. Det er væsentligt at hæfte sig ved, at man ved handel med CFD foretager gearede handler. Det betyder, man for at handle en given eksponering alene skal stille en nærmere bestemt margin, dvs. sikkerhedsstillelse. Størrelsen på denne margin og dermed gearingsfaktor afhænger af hvilket produkt (aktivtype) man handler. Man kan læse mere om, hvad det vil sige at handle med CFD’er her. Eksempelvis kan man geare det amerikanske Dow Jones indeks 20 gange mens enkeltaktier typisk kan geares 5 gange. Handel med CFD’er er netop på grund af gearingselementet ikke nødvendigvis egnet for enhver, så det anbefales kraftigt, at man sætter sig nøje ind i hvordan denne type produkter fungerer.

 

Temabaseret investering i en kurv af aktier – de såkaldte Blends
Markets har lanceret en lang række spændende temabaserede investeringer bestående af en kurv af aktier – de såkaldte blends, som betyder, at det er muligt at blive eksponeret i et antal aktier inden for f.eks. Social Media, US Tech, E-commerce, E-gaming, Buffet, Cannabis mv. ved at købe disse blends. Man handler således for fx 200 USD og får eksponering i fx 8 forskellige aktier inden for det enkelte tema. De enkelte blends er baseret på CFD.

De enkelte blends er gearet 5 gange, og handles typisk i lave nominelle værdier, hvilket gør, at man kan opnå lave minimumseksponeringer, hvis man skulle ønske dette. På de enkelte blends kan man se hvilke aktier man specifikt eksponeres i, fordelingen af disse samt hvordan blenden har performet bagud i tiden. Har man sin position åben i længere tid skal man betale en årlig lånefinansieringsomkostning, som fremgår af fanen Nøglestatistik under de enkelte blends.

 

Tvangslukning af CFD baserede positioner
Hvis saldoen på ens konto falder til under 50% af den opkrævede margin, vil handelsplatformen automatisk lukke en eller flere åbne positioner for at forhindre risikoen for yderligere tab. Det er en ekstra sikkerhed for dig som aktiv trader. Årsagen til dette er den såkaldte margin close-out-regel, som de europæiske børsmyndigheder ESMA, har krævet indført for at beskytte detailinvestorerne mod risikoen for store tab.

 

Priser på handel med CFD
Markets tilbyder generelt lave minimumspreads, når man handler de CFD baserede produkter. Tidligere blev man opkrævet kurtage ved handel med aktie-CFD´er, men dette er ikke længere tilfældet. Samtlige udbudte produkter, minimumspreads, gearingsfaktorer mv. kan ses her:
https://www.markets.com/da/cfds#Shares

Beholder man sine positioner åbne i længere tid (dvs. “over natten”), er finansieringsomkostningerne typisk 3-4 % p.a. afhængigt af produkttype. Valutakryds og aktieindeks har typisk noget lavere omkostninger mens kryptovaluta og aktier er noget højere. Man kan se de specifikke renteomkostninger for hvert instrument under fanen Nøglestatistikker. Den oplyste rente er her pr dag, hvorfor den skal ganges med 365, hvis man ønsker at kende den årlige rente.

Handler man i en anden valuta end den som ens konto er denominieret i, vil man skulle betale et vekselgebyr på 0,6% af bl.a. resultatet af den enkelte handel samt af marginstillelsen. Vekselgebyret for de enkelte handler kan dog undgås ved at oprette en valutakonto i den valuta, man ønsker at handle i. Man kan åbne de relevante valutakonti under Min Portal adgangen. Man kan via Min Portal veksle mellem de forskellige valutaer/konti uden tillæg til spotkursen på de enkelte valutaer.

Vi anbefaler i øvrigt, at du opretter en konto hos Markets i danske kroner, idet det typisk er billigst at overføre danske kroner via betalingskort eller en konto i danske kroner fra egen bank. Man kan efterfølgende veksle igennem Markets til andre valutaer uden tillæg til spotkursen, hvis man eksempelvis gerne vil handle aktiver i USD eller andet. Det er muligt at oprette en konto i danske kroner hos Markets efter man har oprettet sig som kunde.

 

Overførsel af penge til og fra Markets
I forbindelse med indsættelse af midler opkræver Markets.com ikke selv overførselsgebyr, og tager imod kredit/debitkort, bankoverførsler m.v. Som altid risikerer man at blive opkrævet gebyrer for pengeoverførsler fra sin egen bank eller kreditkortselskab.

Ved bankoverførsler over 2500 USD tilbyder Markets.com dog at dække et eventuelt overførselsgebyr man måtte blive opkrævet. Det er bl.a. muligt at overføre via et VISA debitkort, hvilket slet ikke vil koste noget, hvis der overføres i DKK, og pengene vil stå på ens handelskonto med det samme. Det samme er som oftest tilfældet med andre betalingskort.

Det er væsentligt, at man overfører fra en konto eller et kreditkort i ens eget navn, idet beløbet ellers vil blive afvist.

Markets.com opkræver ikke gebyrer for overførsler, men som sagt kan man risikere, at egen bank gør. Markets opkræver ikke vekselgebyrer, hvis man overfører midler mellem ens forskellige konti i forskellige valutaer. Alle overførsler foregår således til den aktuelle spot valutakurs. Det kan derfor generelt anbefales, at åbne sin konto i DKK og overføre DKK til denne, hvilket i hvert fald med debit/kreditkort typisk kan gøres uden gebyrer. Herefter kan man gebyrfrit veksle til de valutaer man ønsker at handle i.

Det tager typisk nogle dage at overføre penge fra Markets til sin egen konto eller betalingskort. Man skal være opmærksom på, at udgangspunktet er, at Markets skal overføre ens midler tilbage til samme konto eller betalingskort, som pengene oprindeligt kom fra. Har man skiftet bank eller er ens betalingskort udløbet, skal man typisk indsende ny dokumentation for ejerskab af kontoen forinden udbetaling kan finde sted.

 

Investment Strategy Builder-konto
Markets har også en spændende feature, som gør det nemt at opbygge sin egen investeringsstrategi på baggrund af en række settings og indikatorer. Man kan bl.a. filtrere aktier efter indeks, sektorer, markedsværdi eller volumen. Man kan også vælge aktier på baggrund af forskellige tekniske signaler, fundamental analyse og ligefrem insider-signaler. Når man har bygget sin strategi har man dernæst mulighed for at backteste den, så man hurtigt kan se, hvordan ens strategi rent faktisk ville have klaret sig i de seneste år.

Det er et interessant værktøj, som man kan få mange timer til at gå med, og som helt klar kan forbedre ens forståelse af timing i forhold til køb og salg af aktier.

Selve kontoen og investeringsmulighederne er stadig under udvikling og vil gradvist blive forbedret og udvidet.

Opret mig hos Markets

Kundeservice
Det er nemt at åbne en konto hos Markets. Man bliver godkendt til handel så snart Markets har modtaget de nødvendige identifikations- og dokumentationspapirer såsom pas og f.eks. kontoudtog. Den information, Markets skal bruge adskiller sig ikke fra andre handelsplatforme, der lever op til gældende krav. Har man allerede åbnet en demokonto, kan man via denne adgang nemt åbne en rigtig konto.

Man kan kontakte kundeservice hos Markets.com døgnet rundt pr. telefon på alle hverdage. Typisk vil man blive mødt af engelsktalende personale. Man kan også kontakte kundeservice via e-mail og livechat, som fungerer ganske fint. Livechat kan typisk anvendes døgnet rundt på hverdage.

 

Sikkerhed for indestående
Som privat kunde (detailinvestor) hos Markets risikerer man aldrig mere end sit kontoindestående. Også selv om man gearer sine positioner med CFD’er. Det sikrer gældende EU-regler.

Som detailinvestorer er man også dækket i forhold til den EU-baserede lovgivning i tilfælde af Safecaps konkurs og/eller uregelmæssigheder. Her er man dækket med op til 20.000 EUR pr. investor.

Safecap opbevarer kundernes midler adskilt fra Safecaps egne midler i henhold til EU’s finansforordninger og MiFID via såkaldt segregerede kundekonti. Det betyder, at den enkeltes konto holdes separat adskilt fra brokerens egne midler i en evt. konkurssituation. Det er en god sikkerhed.

Eftersom Safecap er underlagt relativt strenge minimumskrav fra EU vedrørende udbud af finansielle tjenesteydelser adskiller selskabet sig ikke nævneværdigt fra de øvrige udbydere på markedet, hvad angår ovenstående. Visse lande i EU har dog endnu bedre kundebeskyttelsesregler f.eks. i form af en højere økonomisk beskyttelse af den enkelte kunde.

 

Indberetning til SKAT
Eftersom Safecap, der driver Markets.com, er en udenlandsk baseret broker, og derfor ikke indberetter til SKAT på samme måde som en dansk baseret platform, er man som kunde selv forpligtet til at indberette korrekt.

Man skal heldigvis ikke indberette de enkelte handler, men derimod et samlet nettoresultatet af disse for et givent skatteår. Heldigvis kan man trække gode rapporter ud fra både MarketsI og MarketsX, som kan hjælpe en i den henseende.

Handler man CFD´er, kan man bruge webtraderen under MarketsX til at udtrække en kontooversigt (Account Statement). Den findes i menupunktet øverst til højre under Rapporter.

Har man behov for at opdele netteresultatet på aktivtyper, kan man desuden udtrække en oversigt, der viser ens lukkede positioner fordelt på enkeltinstrumenter. Udtrækket kan gemmes i webformat, hvorefter man f.eks. i Excel kan bearbejde dataene.

Invested.dk har udarbejdet en vejledning, som nærmere beskriver hvordan man indberetter til Skat, hvis handler via Markets. Er man medlem af Invested.dk kan man downloade denne gratis under Mit investeringsunivers og Gratis e-bøger (man skal være logget ind for at kunne downloade).

 

Konklusion
Markets.com er en glimrende handelsplatform, der gør det muligt både at være aktiv trader eller investor med en lang tidshorisont. Det skyldes, at man hos Markets nemt kan skifte mellem de to dedikerede handelsplatforme MarketsX og MarketsI, der har hver sit speciale.

Grafpakken og det store udbud af instrumenter medvirker ligeledes til at gøre platformen til en fornøjelse at handle på.

Eftersom Safecap, der driver Markets.com, er en udenlandsk broker, er man selv forpligtet til at indberette sit nettoresultat til SKAT og sørge for at gemme behørig dokumentation for dette. Heldigvis giver platformen forholdsvist gode muligheder for at trække data ud til dette formål.

Når man opretter en ny konto til handel med aktier via MarketsI, vil man de første 3 måneder nyde ikke at skulle betale kurtage ved handel. For at undgå depotgebyrer og efterfølgende blive tilbudt de lavest mulige handelspriser, skal man, efter man har oprettet sig som kunde, udfylde en formular med navn og brugernavn. Formularen kan findes her, hvor alle oplysninger om priser og vilkår også fremgår.

Hvis man er særlig interesseret i aktiv trading med CFD, så kan man glæde sig over, at Markets.com generelt har ret gode spreads sammenlignet med konkurrenterne. Markets er dog ikke bedst i klassen på alle instrumenttyper. For de fleste produkter opkræves også relativt lave overnight finansieringsomkostninger, og man betaler f.eks. ikke særskilt kurtage for CFD-aktiehandel. For at undgå valutavekslingsomkostninger fra den løbende handel, kan man oprette valutakonti i de respektive valutaer man ønsker at handle i.

Er man nybegynder, vil det give ekstra tryghed at vide, at man ikke kan risikerer mere end sit kontoindestående, og at man præcist ved hvornår ens positioner bliver lukket ned, hvis markedet skulle gå imod en.

Det kan klart anbefales at oprette en gratis demokonto for at prøve MarketsX platformen af. Herefter er det meget nemt at åbne en rigtig konto og uploade den krævede dokumentation samt besvare de stillede spørgsmål.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Prøv Markets.com

CFD’er, som handles på MarketsX platformen, er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af muligheden for høj gearing. 67% af private konti mister penge, når de er involveret i handel med CFD’er hos denne udbyder. Du skal overveje, om du har nok viden om, hvordan CFD’er virker, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge.

Preview af Markets.com:

Invested.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling for annoncering fra Markets.com eller andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides og det bedste indhold om investering og aktiehandel.

Del denne artikel

Invested.dk