Kontakt

Invested.dk er samlingssted for alle danskere, der ønsker at blive bedre til at håndtere investering for egne midler. Vi samarbejder med eksperter og professionelle investorer, der giver online undervisning inden for investering.

Vores mission er at gøre investering let og tilgængeligt for alle.

Invested.dk
Invested ApS
Flæsketorvet 68. 1.sal
1711 København V
CVR: 40918663

 

 

Teamet bag invested.dk

Invested.dk får gode anmeldelser fra vores brugere på Trustpilot, og vores meget aktive medlemmer sender os også ofte feedback.

“Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for super informativ og lærerig platform, den har givet mig et bedre indblik i investeringsverdenen og også hjulpet min kapital med at vokse :)”

Kristoffer Nissen

“Jeg må sige, at jeres webinarer er højt værdsat i denne tid. De giver et godt indtryk af, hvad der sker i markederne, og hvordan man kan forholde sig som privat investor. Jeg bliver tryg ved at deltage”

Per Holst

“Jeg følger løbende med på Invested.dk og så sent som i går aftes, så jeg webinar med Lars Tvede hos jer. Med invested.dk er min interesse for aktier og investering steget betydeligt. Jeg har derfor i dag både ratepension, alderpension og en almindelig aktiekonto stående i ETF’er og diverse aktier. Tak for det!”

Emil Broberg Andersen, direktør Undy.dk

 Vores brugere giver vores webinarer en NPS-score på 65. Det betyder, at vi ligger i de bedste 25% af online-virksomheder globalt målt på tilfredshed.

Vores værdier

Hovedscenen ved Nordic Invest Camp

På invested.dk er troværdighed og seriøsitet i højsædet. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største investeringshuse, og det kræver ansvar. Invested.dk arbejder først og fremmest med undervisning og foredrag om investering online. Men vi findes ikke kun på internettet.

Invested.dk står således bag Danmarks nye investerings-event Nordic Invest Camp i samarbejde med vores søsterside daytrader.dk samt Ophelia Invest og Forlaget Penge. Nordic Invest Camp blev afholdt første gang i marts 2019, hvor 1000 investeringsinteresserede mødtes fra hele Danmark for at høre om investering i 12 timer. Her var taler, workshops og popup-events. Blandt talerne var Tine Choi (PFA Pension), Kurt Kara (Maj Invest), Asger Aamund (A.J. Aamund), Michael Friis Jørgensen (Alm. Brand) samt Lars Skovgaard Andersen (Danske Bank).

Vores oplægsholdere

Som oplægsholder hos invested.dk får du eller din virksomhed mulighed for at afholde et webinar over for et publikum på mange hundrede deltagere, online. Vi sætter det faglige niveau højt og vores mål er at vores medlemmer skal blive mere oplyste omkring investering.

”Vi har afholdt et webinar på invested.dk og var meget tilfredse med oplevelsen. For os er webinars et spændende format der giver mulighed for at gå i dybden med et emne, samtidig med at vi kan kommunikere vores budskab på en ny og inspirerende måde”,

Nikolaj Bomann Mertz, Head of Marketing, NORD.investments.

“Saxo Bank har samarbejdet med invested.dk siden portalens begyndelse, og jeg oplever invested.dk som en professionel og solid partner. Vores investor-kunder har glæde af de webinarer og det indhold som invested.dk leverer”

Daniel Bergman, Associate Director, Saxo Bank

“Vi har oplevet et fint samarbejde med invested.dk. Deres platform og facilitering under webinaret gjorde, at vi kunne fokusere på præsentationen og få budskaberne ud”

Anette Damgaard Skrumsager, Senior Marketing Konsulent, June By Danske Bank

 

Invested.dk startede i efteråret 2018, og vi er allerede over 12.000 medlemmer. Den daglige drift varetages af et lille erfarent team, der også står bag andre populære sider om investering i Danmark. Vi står desuden også bag det årlige Nordic Invest Camp og flere andre mindre møder og events om investering.

__________________________________Christian Jain Kongsted, medejer af invested.dk.
Christian er uddannet journalist og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian har mange års erfaring som trader og investor. Christian har en meget systematiske tilgang til investering, og det har i visse år givet Christian et afkast på omkring 100%. I sin fritid har Christian udnyttet sine analytiske evner til blandt andet at blive Danmarksmester i Scrabble 2013, 2017,18 og 19. Derudover har Christian også skrevet bøger om skak - blandt andet "How to Use Computers to Improve Your Chess".Erik Bork, medejer af invested.dk
Erik har mange års erfarings om trader og investor og er medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har status som Popular Investor hos en stor, international handelsplatform, hvor andre tradere kan kopiere hans handler. Erik har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet har skrevet om erhvervsstof. Erik har desuden fungeret som ghostwriter for et stort antal bøger – blandt andet med kendte danske iværksættere.

________________________________Andreas Damgaard, Legal Advisor & Content Manager
Andreas er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Andreas har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i nordiske aktier. Er de senere år begyndt at interessere sig en del for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Handler primært det tyske DAX indeks i den henseende. På invested.dk står Andreas blandt andet bag "Skatteguiden for investorer".
Robin Eriksson er content manager for daytrading.se.
Robin er uddannet inden for mediebranchen, men er i dag en passioneret trader. Han trader primært DAX, Brent crude olie og guld. Hans interesse strækker sig fra indeksfondinvesteringer til robothandel, og Robin har udviklet sine egne strategier. Ud over at stå for daytrading.se laver Robin også foto og video-opgaver for virksomheden.
Jesper Kahr Nielsen, designer og udvikler.
Jesper står for udvikling af vores investeringsportaler i Danmark og resten af Skandinavien, og han er derfor virksomhedens vigtigste person. Jesper kan en håndfuld forskellige programmeringssprog, men har en forkærlighed for PHP i samarbejde med Wordpress. Som alle fornuftige IT-folk er Jesper investeret i diverse kryptovalutaer. Jesper er uddannet fra Kts, der naturligvis blev afsluttet med medalje.


________________________________

Invested.dk drives af virksomheden Invested ApS, og vi tilbyder undervisning, primært i form af online-kurser/Talks, inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Medlemsskabet og undervisningen er som udgangspunkt gratis.

Christian Jain Kongsted fra invested.dk optræder jævnligt i udsendelsen “Millionærklubben” med sin viden om investering.

Kontakt

 

  For at kunne sende din besked bedes du klikke i feltet forneden:

  Adresse

  Medlemsbetingelser

  Som udgangspunkt er det gratis at være medlem af invested.dk. Du kan dog vælge at opgradere til betalende medlem, men det er ikke en forudsætning for at være med.

  Invested.dk drives af virksomheden Invested ApS  og tilbyder  undervisning, primært i form af online-kurser/Talks inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Nedenstående medlemsbetingelser gælder for alle, erhvervsdrivende såvel som private, som invested ApS indgår aftaler med. Ved medlemskab accepterer medlemmet disse betingelser.

  Som medlem af invested.dk får du adgang til undervisningsmateriale om investering, samt mulighed for at få adgang til webinarer.

  Læs alle vores betingelser her

  Samarbejdspartnere

  Her er et udpluk af vores oplægsholdere samt samarbejdspartnere:

  >>>>> Bliv klogere på investorpsykologien med Jens Balle

  >>>>> Rare Wine Invest – vin er den perfekte investering

  >>>>> Personlig træning i København

  Invested.dk samarbejder desuden med flere fonde og handelsplatforme. Nogle af dem annoncerer her på siden eller sponsorerer visse webinarer eller forløb under invested.dk. Vi tilstræber dog altid 100% objektivitet i omtalen af de enkelte fonde og handelsplatforme, uanset om de annoncerer her på siden eller ej.

  Invested.dk