Kontakt

Invested.dk er samlingssted for alle danskere, der ønsker at blive bedre til at håndtere investering for egne midler. Vi samarbejder med eksperter og professionelle investorer, der giver online undervisning inden for investering.

Vores mission er at gøre investering let og tilgængeligt for alle.

Invested.dk
C/O Blue Screen Media
Flæsketorvet 68. 1.sal
1711 København V
CVR: 30919904

Teamet bag invested.dk

 

________________________________Christian Jain Kongsted, medstifter af invested.dk.
Christian er uddannet journalist og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian har mange års erfaring som trader og investor. Christian har en meget systematiske tilgang til investering, og det har i visse år givet Christian et afkast på omkring 100%. I sin fritid har Christian udnyttet sine analytiske evner til blandt andet at blive Danmarksmester i Scrabble 2013 og 2017. Derudover har Christian også skrevet bøger om skak - blandt andet "How to Use Computers to Improve Your Chess".

________________________________Erik Bork, medstifter af invested.dk
Erik har mange års erfarings om trader og investor og er medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har status som Popular Investor hos en stor, international handelsplatform, hvor andre tradere kan kopiere hans handler.. Erik har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet har skrevet om ervhvervsstof. Erik har desuden fungeret som ghostwriter for et stort antal bøger – blandt andet med kendte danske iværksættere.

________________________________Frederik Lørval, skribent/ studentermedhjælp
Frederik læser til dagligt erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School. Senere planlægger han at læse cand.merc finance & investment. Han har selv investeret siden han var 18 år, og er de sidste par år begyndt af interessere sig for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Frederik er primært swingtrader, men handler også NASDAQ og DAX på kort sigt.

________________________________Andreas Damgaard, Legal Advisor & Content Manager
Andreas er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Andreas har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i nordiske aktier. Er de senere år begyndt at interessere sig en del for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Handler primært det tyske DAX indeks i den henseende. På invested.dk står Andreas blandt andet bag "Skatteguiden for investorer".


________________________________

Invested.dk drives af virksomheden Blue Screen Media ApS, og vi tilbyder undervisning, primært i form af online-kurser, inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Medlemsskabet og undervisningen er som udgangspunkt gratis.

 

Kontakt

 

Adresse

Medlemsbetingelser

Som udgangspunkt er det gratis at være medlem af invested.dk. Du kan dog vælge at opgradere til betalende medlem senere.

Invested.dk drives af virksomheden Blue Screen Media (i det kommende omtalt som ”Invested”) og tilbyder  undervisning, primært i form af online-kurser inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Nedenstående medlemsbetingelser gælder for alle, erhvervsdrivende såvel som private, som Blue Screen Media indgår aftaler med. Ved medlemskab accepterer medlemmet disse betingelser.

Som medlem af invested.dk får du adgang til undervisningsmateriale om investering, samt mulighed for at få adgang til webinarer.

Læs alle vores betingelser her

 

 

 

 

Invested.dk