Kontakt

Invested.dk er samlingssted for alle danskere, der ønsker at blive bedre til at håndtere investering for egne midler. Vi samarbejder med eksperter og professionelle investorer, der giver online undervisning inden for investering.

Vores mission er at gøre investering let og tilgængeligt for alle.

Invested.dk
C/O Blue Screen Media
Flæsketorvet 68. 1.sal
1711 København V
CVR: 30919904

Værdier

Hovedscenen ved Nordic Invest Camp

På invested.dk er troværdighed og seriøsitet i højsædet. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største investeringshuse, og det kræver ansvar. Invested.dk arbejder først og fremmest med undervisning og foredrag om investering online. Men vi findes ikke kun på internettet. Invested.dk står således bag Danmarks nye investerings-event Nordic Invest Camp i samarbejde med vores søsterside daytrader.dk samt Ophelia Invest og Forlaget Penge. Nordic Invest Camp blev afholdt første gang i marts 2019, hvor 1000 investeringsinteresserede mødtes fra hele Danmark for at høre om investering i 12 timer. Her var taler, workshops og popup-events. Blandt talerne var Tine Choi (PFA Pension), Kurt Kara (Maj Invest), Asger Aamund (A.J. Aamund), Michael Friis Jørgensen (Alm. Brand) samt Lars Skovgaard Andersen (Danske Bank).

Vores oplægsholdere

Som oplægsholder hos invested.dk får du eller din virksomhed mulighed for at afholde et webinar over for et publikum på mange hundrede deltagere, online. Vi sætter det faglige niveau højt og vores mål er at vores medlemmer skal blive mere oplyste omkring investering.

”Vi har afholdt et webinar på invested.dk og var meget tilfredse med oplevelsen. For os er webinars et spændende format der giver mulighed for at gå i dybden med et emne, samtidig med at vi kan kommunikere vores budskab på en ny og inspirerende måde”,

Nikolaj Bomann Mertz, Head of Marketing, NORD.investments.

Kontakt os gerne, hvis du har et emne til et oplæg/webinar om investering.

Teamet bag invested.dk

 

________________________________Christian Jain Kongsted, medstifter af invested.dk.
Christian er uddannet journalist og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian har mange års erfaring som trader og investor. Christian har en meget systematiske tilgang til investering, og det har i visse år givet Christian et afkast på omkring 100%. I sin fritid har Christian udnyttet sine analytiske evner til blandt andet at blive Danmarksmester i Scrabble 2013 og 2017. Derudover har Christian også skrevet bøger om skak - blandt andet "How to Use Computers to Improve Your Chess".

________________________________Erik Bork, medstifter af invested.dk
Erik har mange års erfarings om trader og investor og er medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har status som Popular Investor hos en stor, international handelsplatform, hvor andre tradere kan kopiere hans handler.. Erik har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet har skrevet om ervhvervsstof. Erik har desuden fungeret som ghostwriter for et stort antal bøger – blandt andet med kendte danske iværksættere.

________________________________Frederik Lørval, Content Manager / studentermedhjælp
Frederik læser til dagligt erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School. Senere planlægger han at læse cand.merc finance & investment. Han har selv investeret siden han var 18 år, og interesserer sig meget for teknisk analyse i forbindelse med sine investeringer. Frederik investerer primært langsigtet, men er samtidig ikke bleg for at handle kortsigtet, hvis muligheden byder sig.

________________________________Andreas Damgaard, Legal Advisor & Content Manager
Andreas er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Andreas har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i nordiske aktier. Er de senere år begyndt at interessere sig en del for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Handler primært det tyske DAX indeks i den henseende. På invested.dk står Andreas blandt andet bag "Skatteguiden for investorer".
David Koch Gregersen , programmør
David Koch Gregersen er datalogi-studerende, og manden, der udvikler siden og også redder resten af teamet samt hele invested.dk, når vi kommer til at trykke på de forkerte knapper. David handler ikke aktier, men han er jo også sikret en god løn, når han er færdig med studierne.


________________________________

Invested.dk drives af virksomheden Blue Screen Media ApS, og vi tilbyder undervisning, primært i form af online-kurser, inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Medlemsskabet og undervisningen er som udgangspunkt gratis.

Christian Jain Kongsted fra invested.dk optræder jævnligt i Millionærklubben på Radio 24/7 med sin viden om investering.

Kontakt

 

Adresse

Medlemsbetingelser

Som udgangspunkt er det gratis at være medlem af invested.dk. Du kan dog vælge at opgradere til betalende medlem senere.

Invested.dk drives af virksomheden Blue Screen Media (i det kommende omtalt som ”Invested”) og tilbyder  undervisning, primært i form af online-kurser inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Nedenstående medlemsbetingelser gælder for alle, erhvervsdrivende såvel som private, som Blue Screen Media indgår aftaler med. Ved medlemskab accepterer medlemmet disse betingelser.

Som medlem af invested.dk får du adgang til undervisningsmateriale om investering, samt mulighed for at få adgang til webinarer.

Læs alle vores betingelser her

 

 

 

 

Invested.dk