Hvorfor blive medlem?

I løbet af det seneste årti er det blevet langt lettere for almindelige mennesker at investere deres penge selv. Der er mere information om investering end nogensinde før, men virvaret af tips, råd og viden om investering gør det ikke nødvendigvis lettere at gennemskue, hvordan man opnår gode resultater, når man investerer.

På Invested.dk vil vi gøre investering let og tilgængeligt for alle.

Vi mener ikke, at investering kun skal være for dem, der har en uddannelse inden for økonomi. Det skal ikke kun være for dem, der arbejder i en bank, læser finansnyhederne hver dag, eller kender alle de komplicerede økonomiske begreber og termer. Det skal heller ikke kun være for dem, som har 100.000 kr. eller mere at investere for.

Investering vedrører os alle, og det behøver ikke at være indviklet at komme i gang på aktiemarkedet. Selv om du ikke går i jakkesæt og blanke sko, så er du velkommen på invested.dk. Vi vil uddanne danskerne – alle danskere – til at blive bedre investorer, fordi vi tror på, at du selv er den bedste til at afgøre, hvordan din finansielle fremtid skal se ud.

Og vi vil gøre det gratis, sådan at alle kan være med.

Her er et bud på, hvem der kan få noget ud af at blive medlem på invested.dk:

  1. Nybegynderen, som helt fra bunden har behov for at forstå, hvordan man overhovedet kommer i gang. Hvor skal man handle, og hvordan gør man?
  2. Lønmodtageren, som har sin pension hos en bank, men har fundet ud af, at der er titusindvis af kroner at spare ved at håndtere sin investeringer selv
  3. Den øvede investor, som har brug for at udvide sin værktøjskasse og gå i dybden med teknisk analyse, fundamental analyse, høre eksperternes bud på interessante aktier og trends i markedet, og få chancen for at øge sit afkast.

 

Opret mig som bruger

 

Invested.dk tilbyder gratis undervisning i investering på alle niveauer online. Du bliver undervist af professionelle investorer og eksperter med erfaring, i alt mindst 40 webinarer og over 80 timers gratis undervisning om året. Du kan høre eksperternes bud på, hvilke aktier og sektorer som rykker netop nu, og du får inspiration til investeringer, konkrete værktøjer til handel, kendskab til nye brancher og viden om økonomi.

Som medlem får du mulighed for at lære mere om investering gennem læringsmoduler og teste din viden via lektioner og quizzer. Du modtager flere gratis e-bøger om investering på samlet flere hundrede sider, som indeholder al den information, du behøver for at komme i gang – eller komme videre til det næste niveau som investor. Vi giver dig desuden adgang til en række aktieporteføljer, som blandt andet er inspireret af nogle af verdens bedste investorer som eksempelvis Warren Buffet. Det kan give dig input til aktier, som det kan give mening for dig at investere i, og på den måde kan investeringsverdenen blive lidt lettere at navigere i. Med alle disse tiltag håber vi at kunne nå vores mission på Invested.dk, som er at gøre danskerne bedre til at at investere.

Vi er på din side – den private investors side. Vil du være med? Meld dig til her.

 

 

Invested.dk