FAQ

Invested.dk er samlingssted for alle danskere, der ønsker at blive bedre til at håndtere investering for egne midler.

Vi samarbejder med eksperter og professionelle investorer, der giver online undervisning inden for investering. Invested.dk arbejder først og fremmest med undervisning og foredrag om investering online. Men vi findes ikke kun på internettet. Invested.dk står således bag Danmarks nye investerings-event Nordic Invest Camp i samarbejde med vores søsterside daytrader.dk samt Ophelia Invest og Forlaget Penge.

Vores mission er at gøre investering let og tilgængeligt for alle.

Se evt. mere under kontakt.


Medlemsskab og webinarer

Du bliver medlem af Invested ved at udfylde felterne på forsiden af invested.dk. Typisk navn og e-mail og få data om din investeringsstatus. Medlemsskabet er som udgangspunkt gratis og kaldes Basis-medlemsskab. Som Basis-medlem beder vi ikke om dine betalingsoplysninger. Som Basis-medlem kan du tilmelde dig de webinarer/Talks, der bliver udbudt gratis, og du kan se med LIVE.  Hvis du vil gense webinaret/Talk’en samt få adgang til alle vores tidligere udsendte webinarer/Talks, kan du vælge at opgradere til betalende medlem (Premium). Som Premium-medlem, får du adgang til alle tidligere afholdte Talks, og hvis du ikke har mulighed for at se en Talk LIVE, så kan du altid se den på et tidspunkt, som passer dig.

Et webinar kaldes hos os en Talk, og er et online-foredrag eller interview, som du kan se fra dine egen computer hjemme i din sofa. Hvis du ser med, når vores Talks afholdes LIVE, kan du stille skriftlige spørgsmål til oplægsholderen under webinaret. Du ser en Talk på invested.dk ved at tilmelde dig og logge ind på invested.dk på den dato og det tidspunkt, hvor webinaret/Talk bliver afholdt. Kig under fanebladet “Talks”, når du er logget ind på invested.dk. Når den enkelte Talk er afholdt, vil du have adgang til det i arkivet, hvis du er Premium-medlem. Hvis du IKKE har været tilmeldt, kan du se webinaret som betalende medlem Premium, hvor du har adgang til hele arkivet.

Som gratis medlem (Basis-medlem) af invested.dk modtager du både vores nyhedsbrev, samtidig med, at du har adgang til nye webinarer, e-bøger og værktøjer under menupunktet MIT INVESTERINGSUNIVERS. Du kan afmelde dig mails ved at trykke “afmeld” i bunden af de mails, du modtager fra os. Du kan afmelde dig medlemsskabet af invested.dk ved at gå ind under dit investeringsunivers og dernæst finde menupunket “din profil”. Her kan du slette din bruger.

Som betalende medlem (Premium) har du adgang til alle tidligere afholdte Talks, og alle fremtidige Talks vil automatisk lægge sig i dit arkiv, så du kan se eller gense dem, uanset, om du var tilmeldt. Hvis du vil afmelde dit abonnement, skal du logge ind på invested.dk og gå til “profil/betaling”. Her kan du se status på dit abonnement og afmelde. Du kan læse om vilkårene for afmelding under FAQ længere nede på denne side.

Hvis du ikke modtager bekræftelsesmail eller andre typer af mails fra invested.dk skal du først og fremmest kigge i din spam-folder. Hvis du har hotmail eller outlook-mail skal du også kigge i den folder, der hedder ”andre” eller ”others”. Vi oplever desværre, at mange hotmail-brugere har store problemer med at modtage mails. Brugerne kan hverken finde mail i spam-bakken eller i andre bakker. Vi opfordrer derfor generelt brugerne til at bruge alternative mail-konti, der ikke er hotmail-konti, da problemet med hotmail er generelt. Hvis du ikke modtager din bekræftelses-mail kan du skrive os via nedenstående kontakt-formular.

Du kan gense en Talk, hvis du er betalende medlem af invested.dk (Premium). I så fald kan du finde webinaret under menupunktet “Webinar arkiv”, når du er logget ind på invested.dk. Som betalende medlem har du via arkivet adgang til alle afholdte webinarer/Talks, og alle fremtidige vil samtidig lægge sig i dit arkiv, uanset, om du var tilmeldt eller ej.

Hvis du prøver at logge ind på et live-webinar/Talk og bliver mødt af en fejl-meddelelse, kan det skyldes, at dit tilmelding ikke er gået korrekt igennem. I visse tilfælde kan du have modtaget en mail fra invested-support en time før start. I den mail bør der være et link, der giver dig mulighed for at se med. Hvis det ikke hjælper, bør du kontakte support

Som betalende medlem hos invested.dk får du adgang til ALLE webinarer/Talks, der er udsendt siden invested.dk gik i luften i 2018. Samtidig vil alle kommende webinarer/Talks automatisk være tilgængelige for dig. På den måde kan du altid se eller gense de enkelte webinarer/Talks, når du har tid. Du kan læse mere om betaling her.

Du får adgang til meget viden hos invested.dk, og nogle kan undre sig over, at medlemsskabet er gratis. Det skyldes, at vi ikke lever af dit medlemsskab, men derimod af annoncer og betalt indhold fra vores samarbejdspartnere. Du kan dog blive betalende medlem af invested.dk. På den måde får du adgang til alle tidligere afholdte webinarer/Talks, og du kan se eller gense dem, lige når du vil.

Andre spørgsmål

Hvis du har lyst til at blive underviser hos invested.dk og dermed afholde webinarer, kan du kontakte via nedenstående kontaktformular

Som annoncør kan du kontakte hos på web[@]bluescreen.dk for at høre om priser og vilkår.

Hvis du ikke kan huske dit password, kan du forny dit password ved at trykke på linket “Mistet password”, når du forsøger at logge ind.

Du kan ændre dit password ved at gå ind på din profil, når du er logget ind på “mit investeringsunivers” på invested.dk. Under menupunktet “din profil” kan du ændre dit password.

Du finder vores e-bøger, når du er logget ind med din brugerprofil på invested.dk. E-bøgerne ligger da i menupunktet “e-bog”

Nej, invested.dk tilbyder ikke individuel rådgivning om investering. Vores artikler og webinarer tilbyder dog generel inspiration og viden omkring investeringer, så du selv bliver bedre til at tage vare på dine investeringer. Under menupunktet “coaching” øverst på siden, kan du booke rådgivning med eksterne investeringseksperter.

Invested.dk er ejet af virksomheden Invested ApS, der har kontor i København. Vi er uafhængige og beskæftiger os med investering. Du kan læse meget mere om os under menupunktet “Kontakt”, der findes øverst her på siden.

Fandt du ikke svaret?

  For at kunne sende din besked bedes du klikke i feltet forneden:

  Invested.dk får gode anmeldelser fra vores brugere på Trustpilot, og vores meget aktive medlemmer sender os også ofte feedback. Vi er altid opsatte på at yde en god support.

  Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for super informativ og lærerig platform, den har givet mig et bedre indblik i investeringsverdenen og også hjulpet min kapital med at vokse 🙂

  Kristoffer Nissen

  Jeg må sige, at jeres webinarer er højt værdsat i denne tid. De giver et godt indtryk af, hvad der sker i markederne, og hvordan man kan forholde sig som privat investor. Jeg bliver tryg ved at deltage

  Per Holst

  Vi har kontor i København. Se mere under kontakt.

  Invested.dk
  Invested ApS
  Flæsketorvet 68. 1.sal
  1711 København V
  CVR: 40918663


  Christian Jain Kongsted fra Invested.dk optræder jævnligt i programmet Millionærklubben med sin viden om investering.

   

  Privatlivspolitik, medlemsbetingelser og ansvar

  1. Baggrund

  Som udgangspunkt er det gratis at være medlem af invested.dk. Det kaldes Basis-medlemsskab. Vi beder ikke om dine betalingsoplysninger, og du kan både tilmelde dig vores online webinarer/Talks og se med LIVE – helt gratis.

  Hvis du efterfølgende vil se en optaget version, kan du vælge at opgradere til betalende medlem/Premium-medlem, hvis du ønsker det. På den måde får du adgang til alle tidligere webinarer, og alle fremtidige vil lægge sig automatisk i dit arkiv, hvor du kan gense det.

  Invested.dk drives af virksomheden Invested ApS (i det kommende omtalt som ”Invested”) og tilbyder  undervisning, primært i form af online-kurser inden for investering. Undervisningen foregår igennem et medlemskab af portalen Invested.dk. Nedenstående medlemsbetingelser gælder for alle, erhvervsdrivende såvel som private, som Invested ApS indgår aftaler med. Ved medlemskab accepterer medlemmet disse betingelser.

  Som Premium-medlem kan du vælge at betale én gang om året eller hver måned. Medlemskabet fortsættes indtil det opsiges af medlemmet, med basis i nedenstående vilkår.

  Udmeldelse som betalende medlem kan ske ved at logge ind på portalen og  klikke på “profil”, hvor du nemt kan afmelde. Udmeldelsen vil da ske vil udgangen af den oprindelige tilmeldingsperiode.

  Investeds ydelse, i form af loginoplysninger per e-mail, leveres normalt inden for få minutter efter indmeldelse. Betalte medlemskontingenter refunderes ikke efter 14 dage fra indmeldelsen.

  Hvert medlem får per e-mail tilsendt brugernavn og adgangskode, som skal anvendes for at logge ind på websitets medlemsområde. Hvert medlem får adgang til egen profilside. Medlemskabet er personligt, og brugernavn og adgangskode er fortrolig information og skal opbevares med udgangspunkt i dette.
  Medlemmet må ikke sælge, overdrage eller på anden vis give tredjemand adgang til eller bruge faciliteter eller indhold på det område på websitet, der er forbeholdt medlemmer.

  2. Betalinger

  Betalingen foregår over Stripe, og der kan betales med VISA/Dankort, EuroCard og MasterCard.

  Hvis har problemer med at tilmelde sig, kan man kontakte support@invested.dk.

  Kan Invested ikke trække medlemsgebyret automatisk på medlemmets kort, vil abonnementet blive opsagt ved udløb. Medlemmet kan ikke få sat medlemskabet i bero og dermed udskyde den automatiske fornyelse af medlemskabet.

  3. Fortrydelsesret

  Når du bliver betalende medlem af Invested.dk tegner du samtidig et abonnement på medlemsskabet i det antal måneder, du vælger. Når du melder dig ind har du ifølge forbrugeraftaleloven en frist på 14 dage til at fortryde aftalen, hvis den er indgået ved fjernsalg eller uden for fast forretningssted.

  Fristen løber fra du indgik aftalen.

  4. Opsigelse af medlemsskab

  Du skal selv aktivt afmelde dit medlemskab. Man kan som medlem udmelde sig af Invested under fanen “for medlemmer”, tryk dernæst på “profil” og tryk på “afmeld”-knappen.

  Som Premium-medlem vil udmeldelsen ske til udgangen af den oprindelige tilmeldingsperiode. Dine medlemsfordele er aktive helt frem til sidste dag af dit abonnement. Dvs. betaler du dit medlemskab månedligt og tilmeldte du dig d. 7. i en måned vil din betaling løbe frem til d. 7. i den kommende måned. Betaler du dit medlemskab årligt kan du opsige dit medlemskab helt frem til sidste dag af dit årsabonnement.

  Invested forbeholder sig retten til at beregne rykkergebyr ved rykkerskrivelser.

  5. Samtykke og behandling af persondata

  Invested registrerer de data om bestillingen, der er nødvendige for korrekt fakturering. Medlemmet har pligt til at oplyse Invested om enhver ændring i disse oplysninger. Medlemsregisteret er ikke tilgængeligt for andre end Invested selv.

  Invested anvender forskellige typer software fra tredjepart til løbende at overvåge aktiviteter, herunder alle websitebesøg og al kommunikation. Der anvendes desuden cookies på hjemmesiden, og medlemmet accepterer med sin indmeldelse, at disse teknologier benyttes.

  Når du tilmelder dig invested.dk første gang, bliver du bedt om at indtaste navn, email samt dine preferencer og erfaring som investor. Vi gemmer disse detaljer så længe, du er medlem af invested.dk. Vi bruger detaljerne til at målrette din brugeroplevelse hos invested.dk, så du ser det indhold, Talks og de annoncer, der passer bedst til dig.

  Når du logger ind, lægger vi også flere cookies på din computer eller enhed. Disse cookies sikrer blandt andet, at dine login-oplysninger bliver gemt på din computer, så det er nemmere for dig at logge ind igen. Der bliver dog også lagt kommercielle cookies på din computer. Disse cookies bruges f.eks. til at dokumentere evt. trafik fra invested.dk og frem til vores annoncører. Annoncørerne betaler også i visse tilfælde for den trafik. Betalingen er med til at sikre, at vi kan drive invested.dk og give brugerne kvalitetsindhold.

  Cookie levetid afhænger af din enhed og dit styesystem. Kommercielle cookies vil typisk have en levetid fra 1 dag til få dage/uger. Dernæst bliver de slettet automatisk.

  Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

  6. Samtykke til e-mailmarkedsføring

  Medlemmet giver desuden samtykke til, at Invested må fremsende e-mail, blandt andet i forbindelse med markedsføring af egne eller andres produkter. Medlemmet skal i medlemsperioden råde over en gyldig e-mailadresse, som kan bruges til kommunikation med Invested.

  7. Ansvarsfraskrivelse

  Medlemmets brug af websitet og dets services sker på eget ansvar. Invested er ikke erstatningsansvarlig for brug af websitet eller medlemsindholdet, herunder for tab af indtægter, driftstab eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.

  Enhver brug af oplysninger på websitet – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb – er på egen risiko. Invested fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellig måde anvender den information, som præsenteres via websitet. Invested.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt på sitet. Invested.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man finder hos andre typer professionelle medier. I alle artikler og undervisningforløb tages forbehold for fejl og ændringer. Det er altid op til læseren at ajourføre sig.
  Invested kan ikke gøres ansvarlig eller erstatningspligtig ved fejl og/eller mangler i IT-systemer eller programmer.

  8. Ophavsret

  Alt indhold på websitet, herunder tekster, videoer, billeder, logoer, design, inklusive disse medlemsbetingelser mm. er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Invested eller en tredjepart. Ved indmeldelse som medlem overdrager medlemmer sine profiloplysninger, foto, kommentarer og rettighederne hertil til Invested.dk. Denne overdragelse er uden tidsmæssig begrænsning. Indhold, som er forbeholdt medlemmer, må ikke kopieres, optages eller distribueres.
  Invested kan til enhver tid opsige medlemskabet med én måneds skriftligt varsel eller ophæve det ved væsentlig misligholdelse. Ved ophævelse, uanset årsagen, refunderes indmeldelses- eller medlemsgebyret ikke.

  De webinarer, der afholdes hos Invested.dk, tilhører efterfølgende Invested, og Invested har retten til at lægge webinaret i arkivet, hvor både betalende medlemmer og ikke betalende medlemmer af invested.dk kan have adgang til at se eller gense webinaret.

  10. Anmeldelser af kurser

  Invested giver medlemmerne mulighed for at anmelde webinarer og undervisningsforløb. Medlemmet har ikke krav på, at Invested skal offentliggøre anmeldelserne.

  11. Fejl

  Ved enhver fejl på hjemmesiden, bør man henvende sig til supporten på support@invested.dk

  12. Misligholdelse

  Ved misligholdelse kan hver part opsige aftalen med 14 dages skriftligt varsel. Manglende betaling betragtes altid som misligholdelse.

  13. Force majeure

  Parternes forpligtelser i henhold til aftalen udskydes ved force majeure – hermed menes begivenheder, som er uden for parternes rimelige kontrol.
  Invested er ikke ansvarlig på tekniske forhold på modtagersiden, som forhindrer medlemmet i at kunne tilgå indhold, som kun er for medlemmer.

  14. Tvister

  Tvister mellem Invested og medlemmet skal søges afgjort ved forhandling. Lykkes dette ikke, skal tvisten afgøres ved domstolene efter dansk ret med byretten i København som første instans.

  15. Udbyder af undervisningen

  Undervisningen under Invested.dk udbydes af Invested ApS, CVR 40918663. Invested ApS er dataansvarlig efter persondataloven.

  16. Annoncepolitik

  Invested modtager i nogle tilfælde kommission og/eller betaling for annoncering fra en eller flere af de virksomheder, der er omtalt her på siden. Invested tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører.

  Kontaktoplysninger:
  Invested ApS
  Flæsketorvet 58, 1. sal
  1711 København V
  Mail: Se kontaktformularen højere oppe på siden
  Website: www.invested.dk

  17. Ændringer af medlemsbetingelserne

  Vi forbeholder os ret til løbende at ændre medlemsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil i øvrigt altid kunne læses på Invested og gælder forud for alle tidligere versioner af medlemsbetingelserne.

  18. Reklamationer

  Reklamationer af enhver art, fremsendes til Invested på adressen:  Invested ApS, Flæsketorvet 68 1. sal, 1711 København V

  Invested.dk