Handelsplatforme

Handelsplatforme

Handelsplatformen er din personlige indgang til børsmarkedet. Det er her, du skaber overblik over danske og udenlandske værdipapirer, og det er her, at du trykker på knappen for at købe eller sælge dine aktier. Mange danskere vælger at bruge deres online-bank til køb og salg. Det kan være en udmærket idé, men hvis du for alvor vil tage hånd om dine egne investeringer og få overblik over dine muligheder, så kræver det en handelsplatform, de er dedikeret til handel med værdipapirer. En sådan platform giver typisk langt bedre overblik, og så er handelsomkostninger og gebyrer langt mindre.

På invested.dk beskriver vi og anmelder flere handelsplatforme, der er gode til os danskere. Brug navigationen øverst for at klikke dig frem til de handelsplatforme som vi foreløbig har beskrevet.

Her finder du en liste over handelsplatforme, der er egnet til langsigtet investering. Listen bliver snarest udvidet.


SaxoInvestor

SaxoInvestor er en ny handelsplatform fra Saxo Bank, der har skarp fokus på den traditionelle investor, der ønsker gode priser og godt overblik kombineret med en solid brugerflade med et enormt udbud af værdipapirer. Her får man som investor adgang til grafer og handelsværktøjer, der ikke forvirrer, og man bliver samtidig taget i hånden, så man let finder frem til de aktier, obligationer og ETF’er, der er mest interessante i markedet lige nu.

Læs vores anmeldelse af SaxoInvestor


Del denne artikel

Invested.dk