Excluded

Køb SVB Financial Group – Alpha-indikatoren udpeger tech-bank

SVB Financial Group er ikke en aktie, som mange danskere har hørt om. Men i sit hjemland, USA, er virksomheden kendt for at være ejer af Silicon Valley Bank, som er en bank, der klarer sig bedre end de fleste. Banken er den største i Silicon Valley og har hjulpet over 30.000 start-up-virksomheder med at realisere deres ideer, og placeringen midt i det amerikanske tech-mekka giver nogle unikke muligheder for ikke bare at udlåne penge til nye, lovende virksomheder, men også fungere som investor og modtage aktieoptioner i private virksomheder, inden de går på børsen.

I disse år er markedet ideelt for denne forretningsmodel, da der er en lind strøm af nye, lovende børnsnoteringer i USA, og i årets første kvartal havde SVB Financial Group 364 mio. dollars i fortjeneste på de optioner og investeringsgevinster, som firmaet havde – blandt andet børsnoteringen af Coinbase i april.

Og der er ikke umidelbart noget, der tyder på, at SVB Financial Group har tænkt sig at sætte farten ned, for i forbindelse med det seneste regnskab overraskede virksomheden igen med stærke nøgletal. I den forbindelse udtalte CEO Greg Becker, at SVB Financial Group fortsat forventer stærk vækst ind i 2022, baseret på sunde markeder, en udvidelse af forretningsmulighederne og løbende investeringer i at cementere virksomhedens position som den foretrukne finansielle partner inden for den globale innovationsøkonomi.

Invested.dk’s Alpha-indikator har udpeget aktien som en købskandidat baseret på prisudviklingen i forbindelse med det seneste regnskab.

Del denne artikel

Invested.dk