Excluded

Hvem står bag Invested.dk’s aktieanbefalinger?

Invested.dk’s aktieanbefalinger er udarbejdet af Erik Bork og Christian Jain Kongsted fra Invested.dk, baseret på alpha-indikatorens signaler, som er beskrevet her. Aktieanbefalingerne er ikke et komplet udsnit af alle algoritmens signaler, men en skønsmæssig udvælgelse af de mest lovende købsmuligheder.

Erik Bork

Erik Bork har mange års erfarings om trader og investor og er medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet har skrevet om erhvervsstof. Erik har desuden fungeret som ghostwriter for et stort antal bøger – blandt andet med kendte danske iværksættere. Han er desuden medejer af  invested.dk og daytrader.dk. Erik Bork interviewes jævnligt af danske og internationale medier om aktieanbefalinger og andre markedsrelaterede emner, eksempelvis guldprisens udvikling.

 

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er ligeledes medforfatter til bogen DAYTRADER og har mange års erfaring som trader og investor. Christian har en meget systematisk tilgang til investering og har desuden i sin fritid udnyttet sine analytiske evner til blandt andet at blive Danmarksmester i scrabble fire gange. Derudover har han også skrevet bøger om spil, f.eks. skak og poker. Til dagligt administrerer han en formue på over 250 millioner kroner som popular investor på handelsplatformen eToro, hvor man kan kopiere hans handler. Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og interviewes løbende af danske og internationale medier om aktieanbefalinger, særligt inden for tech-sektoren og kryptovaluta.

Del denne artikel

Invested.dk