Basal trading

Det kræver det at blive elitetrader

Millioner af tradere tester deres færdigheder på de finansielle markeder hvert eneste år, men de fleste står til at tabe deres penge og flygte med halen mellem benene. Det er kun udvalgte få, der trodser sandsynlighederne, skaber profit efter profit over lange perioder og opbygger den velstand, sikkerhed og trivsel, som mange kun drømmer om. Så hvad er det, der separerer disse elitetradere fra de middelmådige, og hvordan kan du blive medlem af denne eksklusive klub?

Lad os først se på, hvad der ikke kræves for at blive elitetrader. Du behøver ikke tage specielle kurser eller flytte til New York og arbejde på Wall Street i et årti eller to, selvom mange elitetradere går denne vej. Du behøver heller ikke have en enorm mængde penge for at starte din rejse, fordi du allerede besidder værktøjerne til at skabe en langsom og stabil velstand. Til sidst behøver du heller ikke trade hos en virksomhed, hvor du skal på arbejde hver morgen.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Så hvad kræves det at overgå mængden og få resultater med din trading?

Som begynder er det vigtigt, at man ser på sin trading som en forretning og ikke som en hobby eller en spillemaskine. Dette kræver umage, da der findes mange mennesker, der sidder med pengeproblemer, som pludselig stiger til vejrs, når der tages risiko. Overvind denne modvind ved at lave en forretningsplan, der sætter et budget for de påkrævede værktøjer, såsom realtidsnyheder og kurser såvel som de markeder, instrumenter og strategier, du vælger. Fuldend derefter din plan med et realistisk billede af dine månedlige og årlige profitmål.

Lav et detaljeret register over dine handler, som du skal opdatere hver aften og som skal gennemses hver uge for at justere din strategi. Supplementer dette arbejde med en daglig journal, hvor du skriver om dine observationer og idéer og reflekter så over dette for at tilføje eller fjerne ting fra din strategi og din risikostyring. Så snart du har dette plads, skal du berede dig på en lang rejse, da du vil blive nødt til at betale dine kontingenter over 3 til 5 år for at opbygge den påkrævede indsigt i, hvordan man kan konkurrere med det røveriske publikum, der flytter de moderne markeder.

Bliv en specialist så tidligt du kan i din tradingkarriere, hvor du vælger de specifikke markeder og stilarter, der passer til dit temperament og din vidensbase. Du vil blive nødt til at finde og mestre forskellige tradingfordele, som på længere sigt over mange positioner kan skabe positive resultater for dine specifikke strategier om og om igen. Alle effektive fordele på markedet har én ting til fælles – at man fokuserer på risikoen før profitten. Hvis du mestrer dette meget simple koncept, så er du godt på vej til at nå elitestatus.

Udvælg dine informationskilder fornuftigt. Det er utroligt nemt at blive fange i medieræset og se på uendelige talende hoveder, der spytter meninger ud, som ingen påvirkning burde have på dit daglige arbejde. Sluk i stedet for fjernsynet og tilmeld dig realtidsnyhedstjenester, der kommer med fakta uden meninger og følelser. Lav et Twitter-feed, hvor du ikke følger mere end 75 nøje udvalgte og organiserede kilder, og så vil du se den samme nyhedsstrøm som de bedste mennesker på Wall Street.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Nu kommer det svære. For at blive elitetrader, skal du lære fra de bedste. Det bliver en svær opgave, da der findes selvproklamerende guruer overalt, som lokker dig i deres chatrooms og nyhedsbreve. Desværre er det kun få af disse mennesker, der har den information, erfaring og langsigtede historik, du behøver for at hæve din trading til elitestatus. Det kan være en fordel at samle så mange undervisere, stilarter og tilgange som muligt for at finde ud af, hvad der virker for dig… og hvad der ikke gør. I denne proces vil du møde en håndfuld hjælpsomme undervisere, som vil kunne give dig en viden, der er en livstid værd.

Din sidste opgave vil blive den sværeste afhængig af din nuværende livsstil. Så snart du har valgt at gå ned af elitestien, vil du blive nødt til at overvåge dine personlige vaner og interpersonelle forhold. Brug af stoffer, dårlige madvaner og søvnløshed underminerer de mentale sanser, der er påkrævet til at tjene penge på markedet hver dag. Læg det oven i andre problemer med venner og familie, og så vil der være endnu flere chancer for, at dine penge og din disciplin vil blive tabt via dine positioner.

Det er vigtigt at forstå den dybe forbindelse, der er mellem, hvordan du føler og dine bundlinjeresultater. Finansmarkederne er det værste sted at slås med personlige problemer, så ryd det af vejen og stop med at ryge, tag i fitness og køb din ægtefælle blomster. Du har vigtigt arbejde at lave, og du skal være den bedste dig, du kan være for at skabe de bedste resultater.

Konklusion

Elitetraderen udvikler en seriøs tilgang til de finansielle markeder, hvor han altid vægter risikoen over gevinstpotentialet. Han finpudser sine evner via et detaljeret handelsregister, nøje udvalgte datakilder, veldefinerede fordele og en livslang forbindelse med mentorer, der vil kunne guide ham til det næste niveau.

Del denne artikel

Invested.dk