Spørgsmål

Hvordan køber man Bitcoins?

Bitcoin er den første decentraliserede digitale valuta. Den omtales sommetider som en virtuel valuta eller kryptovaluta. Bitcoins holdes i en digital tegnebog og kan sendes over internettet til alle, der har en Bitcoin-adresse. Gebyrerne for Bitcoin transaktioner er forholdsvist lave sammenlignet med traditionelle måder, man kan sende penge over internettet på.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Det totale antal af Bitcoins som vil blive udstedt er 21 mio., og antallet af nye Bitcoins, der bliver skabt hvert år, bliver automatisk halveret igennem tiden, indtil udstedelsen af Bitcoins bliver stoppet helt. I juli 2014 var der mere end 13 mio. Bitcoins på markedet.

Der er flere måder at skaffe Bitcoins på:

  1. Som betaling for varer eller serviceydelser. Nogen sender dig en betaling som bliver overført til din Bitcoin tegnebog.
  2. Købe dem på en Bitcoin børs. Der er børser over hele verden, hvor du kan købe bitcoins med kontanter, check, overførsel, kreditkort eller andre betalingsmetoder.
  3. Bytte dem med nogen tæt på. Der er nogle hjemmesider, der fremmer købet og salget af Bitcoins. Efter man har registreret og modtaget en Bitcoin-tegnebog, kan man købe Bitcoins online, eller man kan mødes med en lokal sælger ansigt-til-ansigt. Du kan sende dine Bitcoins til enhver Bitcoin adresse.
  4. Tjene Bitcoins via mining. Bitcoin mining er en populær ordvending brugt til at forklare, at man tjener penge på at verificere transaktioner på Bitcoin-netværket. Der er en teknisk terminologi, som en dobbelt SHA256 procedure som en CPU, GPU, FPGA eller ASIC processor gentagende gange laver. Bitcoin miners bliver lønnet via deres indsats og bidrag med computerkraft i form af nyligt udstedende Bitcoins. Jo mere computerkraft du bidrager med, jo større del får du.

Bitcoin er et komplekst produkt og er ikke uden risici.

 

Her kan du stille et finansielt spørgsmål

Del denne artikel

Invested.dk