Opsparing

En bedre rente til din opsparing

Hvis du har en opsparing, som du godt vil have forrentet på den bedste måde uden risiko, er der ikke særlig mange muligheder for tiden. Det er ikke særlig attraktivt at investere i obligationer, og der er næsten ingen rente på din almindelige opsparingskonto.

Derfor vil din bedste løsning være det, der hedder et aftaleindskud (hvis du altså ikke har lyst til at investere i aktier eller andre mere risikofyldte værdipapirer).

Når du indsætter dine penge på et aftaleindskud, binder du dog pengene i for eksempel et år, og derfor tilbyder banken dig en højere rente end på din almindelige opsparingskonto.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Du kan også som en anden mulighed vælge at tjekke på bankauktionssider som f.eks. Mybanker.biz. På denne hjemmeside vælger du dit opsparingsbeløb, bindingstiden og herefter bliver pengene sendt i udbud blandt bankerne. Derefter vil Mybanker så vælge det bedste tilbud, der passer til dig og sender det tilbage i løbet af to timer inden for bankernes åbningstid.

Disse to muligheder er dine bedste alternativer, hvis du for tiden vil have en god rente til din opsparing. Hvis er villig til at påtage dig mere risiko, kan du vælge at sætte dine penge i aktier og lade en virksomheds forretning forvalte dine penge, men det kræver, at du bruger tid og kræfter på at finde de rette aktier. Se vores guide til valg af aktier for mere information på dette område.

Del denne artikel

Invested.dk