Analyser & meninger

Aktier: Hennes & Mauritz med stort potentiale opad

Den svenske tøjkæde Hennes & Mauritz kan være en interessant købsmulighed i et ellers svært marked, hvor mange aktier falder i værdi. Det mener i hvert fald professionel investor Peter Arendt fra minagro.dk, der har en stærk historik i forhold til at vælge de rigtige aktier.

Få gratis e-bøger om optimale aktiestrategier samt komplet guide til skat af investering.Bliv medlem

Peter Arendt bruger såkaldt teknisk analyse til at udvælge sine aktier, og netop nu ser han en god købsmulighed i aktien i en værdi af ca. 165 svenske kroner. Udgangspunktet er, at Hennes & Mauritz-aktien har skabt en teknisk bundformation i kursen, og nu har opadgående tendens.

Se videoen herunder.

Rent fundamentalt mener Peter Arendt også, at Hennes & Mauritz kan være et godt køb. Det skyldes, at der er stor usikkerhed omkring verdenshandlen i øjeblikket, og hvis den usikkerhed forstærkes til en desideret global krise, kan et lavprisbrand som Hennes & Mauritz blive tilflugtssted for mange kunder.

Peter Arendt og andre aktieeksperter giver flere gange om måneden deres bud på gode aktier i online investeringsklubben invested.dk – her kan man kigge med hjemme fra sofaen via en række af gratis webinarer. Hennes & Mauritz-aktien kan handles hos SaxoInvestor uden betaling af minimumskurtage.

 

Del denne artikel

Invested.dk