Analyser & meninger

Aktier: Hennes & Mauritz med stort potentiale opad

Den svenske tøjkæde Hennes & Mauritz kan være en interessant købsmulighed i et ellers svært marked, hvor mange aktier falder i værdi. Det mener i hvert fald professionel investor Peter Arendt fra minagro.dk, der har en stærk historik i forhold til at vælge de rigtige aktier.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Peter Arendt bruger såkaldt teknisk analyse til at udvælge sine aktier, og netop nu ser han en god købsmulighed i aktien i en værdi af ca. 165 svenske kroner. Udgangspunktet er, at Hennes & Mauritz-aktien har skabt en teknisk bundformation i kursen, og nu har opadgående tendens.

Se videoen herunder.

Rent fundamentalt mener Peter Arendt også, at Hennes & Mauritz kan være et godt køb. Det skyldes, at der er stor usikkerhed omkring verdenshandlen i øjeblikket, og hvis den usikkerhed forstærkes til en desideret global krise, kan et lavprisbrand som Hennes & Mauritz blive tilflugtssted for mange kunder.

Peter Arendt og andre aktieeksperter giver flere gange om måneden deres bud på gode aktier i online investeringsklubben invested.dk – her kan man kigge med hjemme fra sofaen via en række af gratis webinarer. Hennes & Mauritz-aktien kan handles hos SaxoInvestor uden betaling af minimumskurtage.

 

Del denne artikel

Invested.dk