Fundamental analyse

Topinvestor kigger på fyringer og arbejdstilfreds, før han investerer i et selskab

Han har lavet solide afkast igennem 5 år og bliver ved med at slå markedet. Det til trods for, at argentinsk-fødte trader Mariano Pardo bruger nogle ret særprægede metoder, når han investerer. Han har nemlig på egen hånd udviklet en algoritme, der blandt andet kigger på antallet af fyringer i en virksomhed og også på hvor tilfredse medarbejderne er med at arbejde i virksomheden. Hvis tallene er positive, så er selskabet en interessant investeringsmulighed for Mariano Pardo. Invested.dk har i samarbejde med daytrader.dk haft mulighed for at interviewe den succesfulde investor. Her fortæller Mariano Pardo om nogle af tankerne bag sine investeringer og hvordan hans filosofi er skruet sammen. Mariano Pardos investeringer er desuden specielle på den måde, at man som privat investor rent faktisk kan kopiere hans handler direkte og helt automatisk. Det kan ske som medlem af handelsplatformen eToro, hvor Mariano Pardo foretager sine handler.

Se hele interviewet med den succesfulde argentinsk-fødte investor i videoen herunder.

Lige nu er Marino Pardo en af de mest kopierede tradere på handelsplatformen eToro. Det betyder, at han har status som elite-trader og har mange millioner kroner under forvaltning. Det betyder også, at hans handler lever op til en række strenge krav som handelsplatformen stiller til sine elitetradere. Du kan kopiere Mariano Pardos handler automatisk igennem handelsplatformen eToro.

Mariano Pardo

Disclaimer: invested.dk kan i nogle tilfælde modtage kommission for tradere på platformen. Kommissionen gør det blandt andet muligt for invested.dk at afholde gratis trading-kurser og skrive indhold.

Del denne artikel

Invested.dk