Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information besøg denne side

Investering

Storinvestor Lars Tvede er optimistisk på den lange bane: Her køber jeg.

Den danske finansmand, iværksætter og storinvestor Lars Tvede har et overordnet optimistisk syn på aktiemarkedet på den lange bane. Også selvom aktierne er dykket voldsomt i de seneste uger på grund af udbredelsen af coronavirus.

Under et webinar hos invested.dk (torsdag den 2. april) understregede Lars Tvede, at han er på udkig efter at købe op i aktiemarkedet, når det store amerikanske indeks kaldet S&P 500 dykker ned i området mellem 2150 USD og 2400 USD.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Lars Tvede tvivler nemlig på, at aktiemarkedet generelt skal ret meget længere ned, og det betyder, at prisen på mellem 2150 USD og 2400 USD efter Tvedes mening er god i forhold til at købe brede ETF’er i de brancher, man er interesseret i. Det kan for eksempel være ETF’er, der dækker store amerikanske tech-virksomheder, eller virksomheder, der ikke er så afhængige udendørs-liv, for eksempel Amazon.

Man kan læse i denne artikel, hvordan man leder efter ETF’er.

Lars Tvede har hidtil formået at time sine køb i aktiemarkedet meget præcist i forhold til den nuværende krise. Det kan ikke mindst ses på nedenstående billede, hvor vi har indsat Lars Tvede køb og salg i aktiemarkedet i de seneste dage.

På ovenstående graf har vi indsat Lars Tvedes køb og salg i aktiemarkedet i forhold til det store amerikanske indeks S&P 500. Lars Tvede er eksponeret i ETF’er.

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Se dele af webinaret fra invested.dk herunder. Man kan se flere webinarer i deres fulde længe ved at melde sig ind hos invested.dk og tilmelde sig flere webinarer, hvor eksperter fortæller om aktiemarkedet her og nu.

 

 

Del denne artikel

Invested.dk