Investering

Ny event vil gøre investering mindre støvet

Der kommer masser af spændende talere, smagfulde drinks og mad foodtrucks, når en helt ny investerings-event slår dørene op den 23. marts i København. Eventen er arrangeret af dette site, invested.dk, i samarbejde med daytrader.dk og Ophelia Invest. Navnet på eventen er Nordic Invest Camp, og det er meningen, at konferencen skal ændre på det lidt støvede image som investeringsbrancen er ramt af. Det er også vinklen i dagens udgave af Dagbladet Børsen, hvor Nordic Invest Camp bliver omtalt under overskriften “Nyt event vil gøre det lækkert og til en fest at investere“.

Dagens udgave af Børsen, 28. januar 2019

I artiklen bliver Sarah Ophelia Møss fra Ophelia Invest blandt andet interviewet om arrangementet:

“En af grundene til, at man taber folks interesse i investering, er, at det altid har et så støvet image. Mange mennesker kan ikke se sig selv i det,” forklarer hun.

Vinklen uddybes yderligere af Erik Bork, der er medejer af invested.dk og medarrangør af Nordic Invest Camp.

“I slipstrømmen af aktiesparekontoen har flere danskere fået øjnene op for aktieinvestering, men langt de fleste stoppes af, at det er meget indviklet. Det kan det være, og man skal passe på sine penge. Men vi vil gerne fjerne det her uptight omkring universet, så almindelige danskere tør begive sig ind i det. Vi vil gerne demokratisere investering,” siger Erik Bork i dagens udgave af Børsen.

Kunne du tænke dig at opleve investering på en ny måde? Du kan købe billetter her.

På Nordic Invest Camp bliver der plads til 1000 almindelige danskere, der samles en hel dag med spændende speakers, traderrum, workshops, musik, mad og meget mere. Gæsterne vil blive præsenteret for et hav af forskellige emner og foredragsholdere inden for investering, og der vil blive talt nye trends og metoder inden for investering.
Nordic Invest Camp finder sted hos The Plant i København lørdag den 23. marts fra klokken 08.00 til 24.00.

 

Del denne artikel

Invested.dk