Analyser & meninger

Hans afkast er 750%. Mød en af Norges bedste, private aktiehandlere

Med et afkast på hele 750% over de sidste 18 måneder har den norske investor Espen Teigland i bogstaveligste forstand knust børsmarkedet. Hans enestående resultater har fået flere og flere nordmænd til at satse stort på hans aktietips, og det er derfor med meget udelt glæde, at invested.dk nu også kan præsentere Espen Teigland over for vores danske publikum. Det sker, når vi i denne uge (torsdag den 11. nov. kl. 20) blænder op for et webinar med den norske stjerne-investor.

Espen Teigland

På webinaret har Espen Teigland lovet at præsentere tre aktier, som han satser stort på i de kommende måneder.

”De tre virksomheder har så mange kurstriggere, at potentialet er skyhøjt. Aktierne udgør lige nu de største positioner i min private portefølje”, siger Espen Teigland forud for webinaret.

Nordmanden har stor tiltro til følgende virksomheder:

  • En first-mover, han beskriver som en “no brainer”
  • Et olieselskab, hvor investorer kan blive påvirket af FOMO
  • En medtech-virksomhed med (mindst) fordoblingspotentiale

De enkelte navne på virksomhederne vil Espen Teigland afsløre på selve webinaret.

”Det er aktier, som jeg tror vil koster markant mere om tre, seks, ni eller tolv måneder. Der er selvfølgelig risiko forbundet med aktierne, men afkast og risiko følger som bekendt hinanden”, påpeger den private investor.

Webinaret med Espen Teigland er en del af e-kurset ”Verdens bedste aktiehandlere”. Det er gratis at deltage i webinaret med Teigland, hvis du har tilmeldt dig e-kurset og har en aktiv konto hos onlinemægleren Markets.com. Du finder alle oplysninger om, hvordan du tilmelder dig her.

Et afkast på omkring 750 % over det seneste halvandet år og flere hundrede procent i 2021 er et bevis på, at Espen Teigland en særlig evne til at identificere det, han selv betegner som momentumaktier.

”At følge pengestrømmene er afgørende for succes. Disse danner grundlaget for et opadgående moment i en aktie. Det gør jeg blandt andet gennem daglig kontakt med kilder i erhvervs-, investor- og handelsmiljøet i Norden”, siger Espen Teigland, der også er medejer af den finansielle hjemmeside Investornytt.

Husk at du kan stille spørgsmål til Teigland under webinaret.

Som nævnt ovenfor er det gratis at deltage i Espen Teiglands webinar, hvis du har en aktiv konto hos onlinemægleren Markets.com.

Markets.com er partner med invested.dk og sponsorerer «Verdens bedste aktiehandlere». Det har givet os mulighed for at invitere Espen Teigland og andre internationale investorer. Mægleren ønsker flere skandinaviske kunder, og de håber, at så mange som muligt har lyst til at prøve deres handelsplatform.

Hvis Markets.com viser sig ikke at være noget for dig, kan du til enhver tid trække dine penge ud igen – forhåbentligt med profit. Hvis du allerede har en konto hos Markets, kan du blot skrive dine kontooplysninger ind på denne side. Så kan får du snarest mulighed for at tilmelde dig webinaret.

 

Del denne artikel

Invested.dk