aktiekurser

GN Store Nord-aktien nærmer sig køb

Det danske audio-selskab GN Store Nord har været igennem en stor rutchetur fra toppen af kursværdien i september 2018 på omkring 346 kroner. I de seneste måneder har aktien dog oplevet medvind, og i øjeblikket kan GN Store Nord være ved at bryde en såkaldt teknisk top i kursgrafen omkring 290 danske kroner.

Det kan ifølge professionel investor Peter Arendt gøre GN Store Nord til en mulig købskandidat i den nærmeste fremtid.

Se nedenstående video.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Ved det seneste kvartalsregnskab i november 2018 viste GN Store Nord en fremgang i omsætningen af selskabets headsets på 19 procent, mens udviklingen for de klassiske høreapparater har været mere afdæmpet.
GN sælger især headsets af mærket Jabra til callcentre, banker og forsikringsselskaber. Til private har selskabet også fået succes med det trådløse headset kaldet Jabra Elite.

Selskabet er dog fortsat udfordret af hård konkurrence – blandt andet fra USA, hvor hørehjælp til amerikanske krigsveteraner har været en god forretning.

Professionel investor Peter Arendt foreslår køb af aktien, hvis kursen kommer op i 290 danske kroner. I så fald kan det langsigtede kursmål for aktien ligge helt oppe i 470. Ved et evt. køb vælger Peter Arendt at gå ud af aktien, hvis kursen dykker ned under 250 kroner. I så fald er der opstået en ny situation.

I øjeblikket tilbyder Peter Arendt aktie-coaching, hvis du vil have hjælp til analyse af enkeltaktier eller indekser.

GN Audio er i dag en af verdens største aktører inden for spkaldt Unified Communications-headsets og har igennem de seneste år været først på markedet med en række innovative produkter. I 2014 lancerede man for eksempel verdens første sports-headset, som kan måle brugerens puls direkte i øret. Desuden har selskabet også en serie støjdæmpende headsets med en koncentrationszone designet specielt til at øge medarbejderes koncentrationsevne i højlydte kontorer.

Nedenstående graf viser den aktuelle pris på GN Store Nord.

Del denne artikel

Invested.dk