Fundamental analyse

Aktietip: Klar juvel i sundhedssektoren

Sundhedssektoren står over for et gigantisk boom i de kommende år. Ikke alene har verdens befolkning en stigende fokus på egen sundhed, men teknologien og videnskaben omkring sygdom og sundhed er også i gang med en enorm forvandling. Og det vil komme selskaberne i sundhedssektoren til gode.

Ovenstående var et af budskaberne i den Talk som den kendte tyske aktieanalytiker Swen Lorenz holdt hos invested.dk den 23. maj. I udsendelsen udvalgte Swen Lorenz tre aktier i forskellige sektorer, som han forudser står foran meget store stigninger i de kommende måneder.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

En af disse er den tyske biotek-virksomhed BioNTech. Virksomheden blev særlig kendt under COVID-bølgen, hvor selskabet stod bag en af de mest populære vacciner. Siden COVID er selskabet blev glemt lidt af investorerne, og er også faldet en del i værdi. Men ifølge Swen Lorenz skal dette alene ses som en opkøbschance. Selskabet har nemlig opbygget en enorm mængde kapital, og har samtidig nogle meget lovende medikamenter på vej, blandt anden inden for kræft. Hvis selskabet lykkes med blot en af disse nye midler, vil selskabet stå foran meget stor værdistigning, spår Swen Lorenz, der også står bag hjemmesiden undervalued-shares.

Se nedenstående klip fra Talk med Swen Lorenz hos invested.dk. Som Premium-medlem kan du gense hele denne Talk og også høre om de to andre aktier, som Swen Lorenz mener står foran meget store prisstigninger.

Gense hele ovenstående Talk som Premium-medlem af invested.dk. Under webinaret gennemgår Swen Lorenz også to andre aktier, der kan stå foran meget store potentielle stigninger.

Udkig efter noget andet end BioNTech? Stærk indeks-investering kan være svaret!

Med indeksinvestering (ETF) køber du en hel håndfuld aktier med et enkelt klik! Det er en snusfornuftigt og smart løsning for mange private investorer. Download vores omfattede guide. ETF'er fra mange brancher og hele verden samlet i en praktisk PDF lige til at printe.

Del denne artikel

Invested.dk