Analyser & meninger

Advarsel: Aktiemarkedet kan gå sidelæns i de næste mange år

Aktiemarkedet har haft nogle store udsving i de seneste måneder, og det kan være et forvarsel om, at de brede indekser – som for eksempel det store tyske DAX-indeks – kan stå foran en sidelæns bevægelse, der kan vare i mange år. Det kan gøre investering i brede indeks-ETF’er til en meget kedelig affære i de kommende år.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Det er konklusionen i nedenstående video-analyse af professionel investor fra minagro.dk, Peter Arendt, der vurderer DAX ud fra teknisk analyse.

I virkeligheden er situationen ikke unik. DAX gik også sidelæns i en bred formation i perioden fra 1996 og helt frem til 2012, så hvis man havde investeret i en bred DAX-ETF i den periode, så havde man ikke haft meget at glæde sig over.

Hvis man tror på analysen, så skal man som investor i stedet lede efter stærke enkelt-aktier, hvis man vil hente sin langsigtede profit. Du kan se hele videoen herunder sammen med Peter Arendt konkrete aktieanbefalinger som medlem af invested.dk.

Du kan se hele videoen samt aktie-anbefalingerne som medlem af invested.dk. Du kan også få personlig aktie-coaching med Peter Arendt.

Del denne artikel

Invested.dk