Investering

5 danske aktier med smæk på!

Den danske virksomhed AI Alpha Lab vælger 5 danske aktier hver måned baseret på kunstig intelligens. De 5 aktier kan ses som en del af vores Premium abonnement hos invested.dk. og kaldes “Ai Alpha Lab – Danish High Conviction Porfolio” I denne måned drejer det sig blandt andet om FLSmidth & Co., Demant og Pandora

Og foreløbig har der “været smæk på” de aktier, som modellen har valgt. Siden lanceringen af samarbejdet med AI Alpha Lab den 3/7-2023 og frem til 29/2-2024 har porteføljen givet et afkast på 19,5%, mens et ligevægtet investeringsunivers har givet 4,8%. C25-indekset har i samme periode givet 5,8%.

AI Alpha Lab har udviklet en såkaldt probabilistisk AI-model med netop et formål om at “slå markedet”. Det har fra begyndelsen været virksomheden mål at kunne tilbyde AI-modellen til helt almindelige danskere – på en nem og enkel måde. Det er blandt andet sket ved samarbejdet med invested.dk, hvor man kan få tilgang til den ganske portefølje som Premium abonnent på invested.dk.

AI Alpha Lab lancerede i slutningen af 2023 også en global investeringsforening, hvor aktierne vælges af deres sandsynlighedsbaserede AI-model. Der har været stor interesse for foreningen, som på godt 3 måneder har rundet 1.600 investorer. Du kan læse mere om foreningen på AI Alpha Labs hjemmeside.

 

 

Del denne artikel

Invested.dk