aktiekurser

Supertrenden går i retning af kinesiske aktier

I de seneste måneder er der sket et kæmpe tidevandsskifte, hvor alverdens fonde er begyndt at kigge meget mere positivt på investering i Kina. Og den trend vil kun forstærkes i de kommende år.

Det mener Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital, der står bag Lundgreens China Fund og er ekspert i kinesiske aktier. Han uddyber sit synspunkt i nedenstående webinar, der blev afholdt den 28. oktober 2020 hos online investeringsklubben invested.dk. Du kan se hele webinaret som medlem af invested.dk.

Store passive fonde såsom MSCI øger i disse år deres andel i kinesiske aktier hele tiden. Og det betyder, at der sker en naturlig øget allokering fra alle vestlige investorer ind i kinesiske aktier.

Samtidig er det ifølge Peter Lundsgreen stadig sådan, at kinesiske institutionelle investorer, altså f.eks. kinesiske pensionskasser, endnu har relativt lave allokeringer til kinesiske aktier.

”Men det kommer til at ændre sig, og det er altså en bølge, man skal være med på som privat investor,” mener Peter Lundgreen.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Lundgreen’s Capital har netop udgivet følgende publikation i forbindelse med 100-års jubilæet for Kinas kommunistparti:

Link som html5: Economic Spotlight

Link i flash version: Economic Spotlight

Del denne artikel

Invested.dk