aktiekurser

Professionel investor: I bedste fald går markedet sidelæns

Det danske trader og investor Peter Arendt fra minagro.dk har med stor præcision kaldt tidligere kriser – både i aktiemarkedet generelt, samt i enkeltaktier.

Lige nu ser Peter Arendt meget stor usikkerhed i aktiemarkedet, og han tror ikke på, at vi står foran en stor aktiefest.

”Jeg ser simpelthen ikke en reel mulighed for, at vi får en ny aktiefest lige nu og her, der er simpelthen for mange faktorer, der signalerer ar vi vi stadig står i en krisesituation,” sagde Peter Arendt under et live webinar hos invested.dk den 23. april. (Se uddrag nederst)

”I bedste fald ser vi et aktiemarked, der konsoliderer i store bevægelser sidelæns i lang tid. Men jer ser en overvejende sandsynlighed for, at aktiemarkedet skal ned igen fra nuværende niveau”.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

Hvis man allerede er stort eksponeret i aktiemarkedet, er der, ifølge Arendt, god grund til at overveje, hvor meget man kan tåle at tabe.

”Man skal gøre op med sig selv, hvad man er villig til at tabe i kroner og ører. Vi står i en eget usikker situation, og det er i hvert fald ikke tidspunktet til at gå all-in i aktier nu og her”

Det betyder dog ikke, at alt er skidt, for der kan sagtens være gode aktier imellem undestreger Peter Arendt, der for eksempel nævner Ambu-aktien som en mulighed.

”Der vil være aktier, der kan stige, og der er sikkert også aktier, du allerede har i porteføljen, der vil stige fint i de næste par år”.

Se en lille del af webinaret med Peter Arendt herunder. Du kan se lignende live webinarer hver med børseksperter hver uge hos invested.dk – det er gratis.

Det er muligt at få personlig sparring og gennemgang af sine aktieportefølje med Peter Arendt her.

Del denne artikel

Invested.dk