aktiekurser

Nu vil kvinder igen se godt ud! Og det kan få disse aktier til at boome

Dele af skønhedsbranchen har været under pres i løbet af corona-pandemien, for hvorfor lægge make-up og opgradere garderoben, hvis ingen alligevel kigger på dig?

Men nu slår verden igen dørene op, og alverdens kvinder og mænd står i den grad på spring til atter at ”se lidt godt ud”.

Som privat investor er der derfor masser af muligheder for at ride med på en bølge, der kun lige er begyndt. Det pointeres af finans-blogger Nalak Das fra Zacks Equity Research, der i øjeblikket rangerer som verdens næstmest finansblogger målt på træfsikkerhed foran over 8000 andre på Tipranks.

Køb aktier uden kurtage og kopier succesfulde investorer automatisk. Vi anbefaler >>> eToro

Og Nalak Das er ikke i tvivl om, hvor man som privat investor lige nu skal lægge sine penge i skønhedsbranchen, nemlig i den amerikanske kosmetik-kæde Ulta Beauty (ULTA) samt modevarehusene Burlington Stores (BURL).

Efter pandemien, er vi alle igen klar til at se godt ud.

De to virksomheder har i forvejen klaret sig særdeles godt igennem krisen, hvor de har maksimeret online-salget, og hvor f.eks. Ulta Beauty har fået fuldt udbytte af det eneste område inden for kosmetik, der ikke er faldet under krisen, nemlig cremer til hudpleje.

Ulta Beauty har derfor netop leveret et regnskab, der er steget med hele 23,4% i de seneste 6 måneder, selvom resten af branchen i gennemsnit kun er steget med 0,1% i en periode, hvor USA stille og roligt har åbnet op efter pandemien.

Ulta Beauty er en amerikansk kosmetik-kæde, der har ret til at forhandle en lang række stærke brands såsom Estee Lauder, L’Oréal og Shiseido, og Ulta Beauty har i den grad ramt den rette balance imellem online-salg og fysiske butikker, samtidig med en stærk fokus på såkaldt BOPIS, der dækker over ”buy-online-pick up in-store”.

Få fart på din investering: Se certifikaterne hos en Danmarks førende udstedere Klik her

Ulta Beauty regner med, at væksten fortsætter og har derfor sat en forventet indtjeningsvækst på mere end 100% i 2021! Alle disse forudsætninger har fået analytiker Nalak Das fra Zacks Equity Research til at anbefale et køb af aktien så sent som i går (28. juni) i en pris på ca. 343 USD.

Den anden købskandidat, nemlig Burlington Stores, anbefalede Nalak Das også i går i en kurs på ca. 319 USD.

Burlington Stores er en forhandler af mærkevarertøj i USA. Ud over beklædning til kvinder, tilbehør, fodtøj, herretøj, ungdomstøj og frakker, sælger kæden også moderigtigt legetøj og gaver samt baby-udstyr og skønhedsprodukter.

Ligesom Ulta Beauty forventer Burlington Stores en indtjeningsvækst på mere end 100% i 2021. Burlington Stores er samtidig i gang med en succesfuld udrulning af Burlington 2.0 strategy, der blandt andet indbefatter større butikker og et streamlinet moderne indkøbsdesign. Foreløbig ser udrulningen ud til at bære frugt.
Generelt er retail-salget et område, der virkelig kan vækste i de nuværende økonomiske omgivelser. Under pandemien har mange amerikanere fået støtte-penge af staten, og i alt har amerikanerne sparet 2,6 billioner dollars sammen – penge, der efter alt dømme strømmer fra forbrugerne og ud i butikkerne i disse måneder.

Inflation skaber ekstra tryk på kedlen

Samtidig trykker den amerikanske centralbank i lighed med mange andre centralbanker i øjeblikket store mængder af nye penge for at understøtte økonomien. Det er med til at skabe inflation. Højere inflation betyder højere samlet efterspørgsel, hvilket gør det muligt for virksomheder at øge kapitaludgifterne og rekruttere mere arbejdskraft. Mange virksomheder vil opleve højere fortjeneste på trods af, at lønningen typisk også hæves under inflation. Spændet mellem højere inflation og højere løn vil øge de sunde virksomheders fortjeneste og yderligere tilskynde dem til sætte produktionen i vejret.

Køb aktier uden kurtage og kopier succesfulde investorer automatisk. Vi anbefaler >>> eToro

For veldrevne virksomheder såsom Ulta Beauty og Burlington Stores kan det derfor være perfekte rammer for stærk vækst i de kommende måneder.
Det satser Nalak Das fra Zacks Equity Research i hvert fald på, og hans analyser plejer at ramme plet. Ifølge Tipranks har han en succesrate på 79% og et gennemsnitligt afkast på sine anbefaler på næsten 35% i løbet af de seneste 12 måneder.

Investering? Ulta Beauty og Burlington Stores kan købes som aktier hos Markets under ticker-koderne (ULTA) samt (BURL). Hvis du ønsker at satse stort på aktierne, kan de købes med gearing som CFD hos MarketsX. Her kan din fortjeneste eller dit tab forstørres fem gange.

Udkig efter noget andet end Ulta Beauty? Stærk indeks-investering kan være svaret!

Med indeksinvestering (ETF) køber du en hel håndfuld aktier med et enkelt klik! Det er en snusfornuftigt og smart løsning for mange private investorer. Download vores omfattede guide. ETF'er fra mange brancher og hele verden samlet i en praktisk PDF lige til at printe.

Del denne artikel

Invested.dk