fbpx

aktiekurser

Novo Nordisk-aktien er gået i køb

Novo Nordisk har været populær blandt aktieanbefalinger i mange år. Jeg er senest gået i køb Novo Nordisk med bruddet sidste år over 314 kroner. Dette køb er i denne uge blevet bekræftet med endnu et opadgående brud. Aktien ser atter stærkt ud og er derfor stadig købsaktuel.

Se min analyse og mit forslag til, hvordan du kan komme ind i aktien nedenfor.

Handelsstrategi

Aktuel kurs er 345 kroner.

Jeg gik i køb igen på Novo Nordisk aktien med ved 314 kroner. Dette køb er netop blevet bekræftet i denne uge med brud op over godt 330 kroner. Målet ligger nu oppe ved 415 kroner og måske endda endnu højere oppe. Salgs og tabsstop kan sættes forholdsvis tæt i cirka 310 kroner.

Aktien kan f.eks. købes hos SaxoInvestor.

Peter Arendt har siden 2007 fungeret som selvstændig handelsrådgiver for danske spekulanter og investorer med virksomheden minAGRO. Peter er i den forbindelse landets ledende ekspert i analyse af fundamentale og tekniske forhold af afgrøder samt aktier og valuta. Du kan købe privatcoaching af Peter Arendt her. Her kan du også se mere om aktieanbefalinger.

Teknisk analyse

Novo Nordisk aktien har været stødt stigende siden oktober måned sidste år. Det betyder, at aktien i denne uge nu endegyldigt bryder et afgørende modstandsniveau i opadgående retning ved 330 kroner. Således handles aktien i skrivende stund til 345 kroner.

Aktien ser ud til at have genfundet de mere kursfaste takter og har nu i første omgang retning mod toppen fra starten af 2018 i 355 kroner. Ved brud her over vil op-trenden endnu en gang blive bekræftet.

Jeg forventer at aktien med det momentum som de tekniske indikatorer nu udviser, har retning op mod gamle kursrekorder i området omkring 415 kroner. Aktien virker meget stærkt lige nu og kan derfor også godt gå højere end de 415 kroner.

I nedadgående retning er der lidt støtte til aktien i området omkring 315 kroner. Et brud her under vil være et svaghedstegn. Derfor kan der sættes et forholdsvis tæt stop ind for køb af aktien ved brud her under.

Ved brud op over 415 kroner vil aktien have et stort opadgående potentiale og i givet fald vil der derfor fremkomme en ny købsmulighed. Dog vi jeg i første omgang nøjes med at sætte mit mål oppe ved 415 kroner.

Hvorfor betale mere? Invester i aktier på eToro uden at betale kurtage >> Start nu

 

Novo Nordisk på en ugegraf

Peter Arendt er ekstern skribent for invested.dk. Peter har siden 2007 fungeret som selvstændig handelsrådgiver for danske spekulanter og investorer med virksomheden minAGRO. Peter er i den forbindelse landets ledende ekspert i analyse af fundamentale og tekniske forhold af afgrøder samt aktier og valuta. Du kan købe privatcoaching af Peter Arendt her.

image_pdfimage_print

7 investeringer vi bedre kan lide end Novo nordisk

På invested.dk har vi opnået meget stærke afkast på vores investeringer. Faktisk har vi slået det generelle marked markant målt på afkast. Nu har vi valgt en håndfuld passive fonde som du kan downloade i en praktisk PDF. Hent guiden med det samme og få inspiration til, hvad der kan være de bedste investeringer lige nu.

Del denne artikel

Invested.dk