aktiekurser

Coronavirus: Aktierne stiger, men der kan komme endnu et ryk ned

I de seneste dage er aktiemarkedet steget kraftigt oven på de første meget markante fald i forbindelse med udbredelsen af corona-virus i hele den vestlige verden. I nedenstående video analyserer Michael Friis Jørgensen situationen lige nu på aktiemarkedet (26. marts 2020). Michael Friis Jørgensen er aktiechef hos Alm. Brand, og er en af Danmarks mest benyttede analytikere.

Michael Friis Jørgensen mener, at det er sandsynligt, at vi får endnu en tur ned i aktiekurserne, før markedet stabiliserer sig. Den risikovillige investorer kan dog godt lede efter solide aktier i dette miljø.

Michael Friis Jørgensen afholdt nedenstående webinaret for invested.dk den 26. marts 2020 kl. 13:00. På invested.dk har vi hver uge gratis live webinarer for alle private investorer, hvor man kan logge ind og lære mere om det aktuelle aktiemarked eller forberede sine strategier.

I forbindelse med udbruddet corona-virus, har Alm. Brand desuden skabt en side, hvor investorer kan følge udviklingen i aktiemarkedet i forbindelse med udbruddet. Siden hedder Investering og coronavirus.

Del denne artikel

Invested.dk