aktiekurser

Aktier: NKT-aktien er blevet købskandidat

Den store danske kabelproducent NKT har haft sine udfordringer på aktiemarkedet siden 2017, men nu ser det ud til, aktiekursen igen er i uptrend, og der kan nu været et stort potentiale i aktien. Det mener professionel investor Peter Arendt, der netop har lavet en video-analyse for invested.dk af aktiekursen på NKT set ud fra teknisk analyse og dermed kommer med en aktieanbefaling. Peter Arendt anbefalede første gang køb af NKT allerede i kurs 143 kr. Siden er aktien steget til 164 kr, men Peter har et mål helt oppe i 295 kr, så der er stadig masser af potentiale i NKT-aktien. Du kan se flere videoanalyser af aktier og aktieanbefalinger som gratis medlem af invested.dk.

Få nøjagtig det, du betaler for med kurtagefri aktieinvestering >>> Gå til eToro

Peter Arendt er professionel trader og analytiker for minagro.dk. Peter har arbejdet som ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000.  Peter Arendt vurderer aktier ud fra teknisk analyse. Han fungerer også som aktiecoach.

image_pdfimage_print

7 investeringer vi bedre kan lide end Nkt

På invested.dk har vi opnået meget stærke afkast på vores investeringer. Faktisk har vi slået det generelle marked markant målt på afkast. Nu har vi valgt en håndfuld passive fonde som du kan downloade i en praktisk PDF. Hent guiden med det samme og få inspiration til, hvad der kan være de bedste investeringer lige nu.

Del denne artikel

Invested.dk