aktiekurser

Aktier: NKT-aktien er blevet købskandidat

Den store danske kabelproducent NKT har haft sine udfordringer på aktiemarkedet siden 2017, men nu ser det ud til, aktiekursen igen er i uptrend, og der kan nu været et stort potentiale i aktien. Det mener professionel investor Peter Arendt, der netop har lavet en video-analyse for invested.dk af aktiekursen på NKT set ud fra teknisk analyse og dermed kommer med en aktieanbefaling. Peter Arendt anbefalede første gang køb af NKT allerede i kurs 143 kr. Siden er aktien steget til 164 kr, men Peter har et mål helt oppe i 295 kr, så der er stadig masser af potentiale i NKT-aktien. Du kan se flere videoanalyser af aktier og aktieanbefalinger som gratis medlem af invested.dk.

Køb aktier uden kurtage og kopier succesfulde investorer automatisk. Vi anbefaler >>> eToro

Peter Arendt er professionel trader og analytiker for minagro.dk. Peter har arbejdet som ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000.  Peter Arendt vurderer aktier ud fra teknisk analyse. Han fungerer også som aktiecoach.

Udkig efter noget andet end Nkt? Download vores aktieraketter 2023

Invested.dk giver dig 7 nye idéer til aktier, der har potentiale for at stige til himmels i 2023. Download en praktisk PDF med oversigt over de 7 aktier, vi tror har potentiale i 2023. Kort og anvendelig. Download den nu som praktisk PDF. Hent oversigten med det samme.

Del denne artikel

Invested.dk