aktiekurser

Aktier: NKT-aktien er blevet købskandidat

Den store danske kabelproducent NKT har haft sine udfordringer på aktiemarkedet siden 2017, men nu ser det ud til, aktiekursen igen er i uptrend, og der kan nu været et stort potentiale i aktien. Det mener professionel investor Peter Arendt, der netop har lavet en video-analyse for invested.dk af aktiekursen på NKT set ud fra teknisk analyse og dermed kommer med en aktieanbefaling. Peter Arendt anbefalede første gang køb af NKT allerede i kurs 143 kr. Siden er aktien steget til 164 kr, men Peter har et mål helt oppe i 295 kr, så der er stadig masser af potentiale i NKT-aktien. Du kan se flere videoanalyser af aktier og aktieanbefalinger som gratis medlem af invested.dk.

Køb aktier uden kurtage og kopier succesfulde investorer automatisk. Vi anbefaler >>> eToro

Peter Arendt er professionel trader og analytiker for minagro.dk. Peter har arbejdet som ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000.  Peter Arendt vurderer aktier ud fra teknisk analyse. Han fungerer også som aktiecoach.

Udkig på noget endnu bedre end Nkt? Download vores e-bog med aktieraketter 2022

På invested.dk vil vi gøre det let for dig at komme i gang med at investere i aktiemarkedet. Derfor har vi fundet håndfuld aktier som vi tror på i det nye år. Download dem her som praktisk PDF. Hent guiden med det samme og få inspiration til, hvad der kan være de bedste investeringer lige nu.

Del denne artikel

Invested.dk