Find stærke aktier i Kina og fjernøsten

I de kommende årtier vil kinesiske virksomheder dominere både verden, og især landene i fjernøsten. Kina er nemlig gået fra at være udviklingsland til i dag at være verdens næststørste økonomi inden for ganske få årtier.

Udviklingen skaber lige nu rigtig gode muligheder for at investere i Kina, for der er ingen tvivl om, at Kina og kinesiske virksomheder fortsat vil forsøge at konsolidere sin position i verden. I dette webinar vil Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital fortælle om det meget komplekse land med fokus på konkrete investeringsmuligheder.

Han vil også kigge på landene rundt om Kina (fjernøsten), for at vurdere udviklingen, og se på, hvor det er værd at håndplukke selskaber.

Peter Lundgreen er Founding CEO fra Lundgreen’s Capital, og han har en enorm viden om Kina og fjernøsten set ud fra et investorperspektiv. Det er den viden, han vil øse af i dette webinar, der er helt nødvendigt, hvis du kigger efter stærke aktier i Asien.

Find de stærkeste europæiske aktier

Som privat investor tænker man som regel først på danske og skandinaviske aktier, og dernæst sigter man mod de amerikanske giganter. Men sagen er, at der findes en stor gruppe af mellemstore europæiske selskaber, der både er stærke og kan have et stort kurs-potentiale i fremtiden.

I dette webinar har vi inviteret SEBInvest til at fortælle om, hvordan investeringsforetningen finder værdi i mindre europæiske selskaber, og hvordan en europæisk aktieportefølje kan have stor gavn af også at have eksponering til små selskaber i kombination med store.

Oplægsholderne er Lars Knudsen og Anders Knudsen, som forvalter SEBs European Small Cap fond. Denne fond er en af de absolutte top-perfomere i Europa i de sidste mange år.

Det er gratis at være med. Som tilmeldt får du webinaret tilsendt som optaget, så du altid kan se eller gense det, når du har tid.

Lars Knudsen har været Portefølje Manager på Europa Small Caps i SEB siden februar 2019. Forinden har Lars arbejdet 8 år i Zurich for LGT Capital Management, hvor han forvaltede en europæisk bæredygtigheds-fond samt for Julius Bär, hvor han forvaltede deres flagship strategy funds. Lars har tidligere forvaltet Danske Aktier hos Industriens Pension. Lars har en kandidatgrad i finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School.

Anders Knudsen har været Portefølje Manager på Europa Small Caps i SEB siden oktober 2018. Anders har 18 års erfaring fra Investment Banking, hvoraf han har brugt 5 år i research og de sidste 13 år på aktie salgssiden i SEB både i London og i København. Anders er blevet tildelt flere priser som aktie-udvælger – inklusiv “Best stock picker in Europe” i 2015 af Institutional Investors. Anders har en HD i finansiering fra Copenhagen Business School.

Kan bitcoin virkelig stige til 55000 USD i værdi?

Den 11. maj var en stor dag for folk, der følger kryptovaluten bitcoin. Denne dag halveredes produktionen af bitcoin nemlig, og det kan i de næste måneder få kolossal betydning for værdien af en bitcoin. I dette formiddags-webinar ser vi kort på, hvad den såkaldte halvering betyder, og om det virkelig er sandt, at prisen på bitcoin kan eksplodere i de næste måneder. Vi kigger på argumenterne for og imod med en saglig og faglig tilgang. Bitcoin kan handles via handelsplatformen eToro.

Aktiestrategier i en historisk tid

De sidste par måneder har været historiske – også på aktiemarkedet. Aldrig før er hele verden blevet lukket ned på samme tid, og aldrig før er arbejdsløsheden steget med så høj fart på så kort tid. Det ligner en dyb recession, men er det måske alligevel ikke, fordi længden i høj grad vil afhænge af, hvor land tid der går, før verden kan genstartes. I dette webinar vil aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje kigge på, hvad der gør sig gældende i forhold til aktiemarkedet i denne særlige tid. Han vil give inspiration til investerings-strategier, og fortælle om, hvordan Formuepleje ser på aktiemarkedet netop nu, og hvordan investeringshuset arbejder med at udvælge aktier og lægge stærke strategier.

Ta’ kontrollen over dine investeringer med SaxoTrader

I dette webinar tager vi dig helt ind i cockpittet på SaxoTraderGo-platformen, så du bliver i stand til at tage styringen over dine investeringer med en af verdens mest sofistikerede handelsplatforme. SaxoTraderGo er det webbaserede flagskib hos danske SaxoBank, og hvis du vil handle aktier og værdipapirer med et stor fleksibiltet og med et enormt udvalg, så kommer du ikke uden om SaxoTrader. I dette webinar gennemgår vi de mangler muligheder som handelsplatformen giver den private trader og investor. Vi viser, hvordan du finder frem til de aktier, du ønsker at investere i. Men vi gennemgår også, hvordan du kan handle mere avancerede produkter, såsom optioner, futures og CFD. Disse kan f.eks. bruges, hvis du ønsker at handle råvarer såsom guld og olie som en professionel.

Undervejs i webinaret vil vi også vise, hvordan du kan indsætte en lang række indikatorer og værktøjer på graferne, så det bliver meget nemmere for dig at gennemskue, hvor markederne måske er på vej hen.

Webinaret udsendes live, og du kan stille skriftlige spørgsmål undevejs.

Tør man investere midt i en stor krise?

Mange private investorer er rådvilde i denne tid, for tør man investere ind i et marked, der virker så usikkert som i dag?

Aktiestrateg Ole Søeberg fra Nordic Investment Partners har nærlæst aktiekurserne i forhold til skelsættende historiske begivenheder, og det har ledt ham på sporet af flere særdeles interessante forhold. Blandt andet en anden stor pandemi i 1950’erne, der ligesom i dag slog USA’s økonomi ud af kurs.

I dette webinar vil Ole Søeberg zoome ind på historien, og hvad den kan fortælle om fremtiden på aktiemarkedet. Han vil desuden fortælle om sine risikomodeller, der allerede tidligt tog højde for blandt andet pandemier og flere andre begivenheder som verden lige nu kan stå overfor.

Ole Søeberg har mere 30 års erfaring fra de finansielle markeder og er i dag også formand for Dansk Aktionærforening.

Verden står stille, men aktierne stiger. Hvad sker der?!

Corona-krisen har med et slag ændret verdensøkonomien. For mens verden står stille og arbejdsløsheden eksploderer, så stiger aktiemarkedet igen voldsomt. Hvad skal man gøre som privat investor?!

En af årsagerne til paradokset skal findes hos den amerikanske centralbank, der for at undgå aktiefald nu er villig til at købe stort set alt, også såkaldte tvivlsomme junk bonds.
Men kan en centralbank på speed virkelig redde en verdensøkonomi, der oplever de største tæsk siden den store depression i 1930’erne?
I dette webinar med markedsstreg Andreas Steno Larsen vil han tegne de store linjer op i aktiemarkedet og verdensøkonomien lige nu, så du er bedre klædt på til at handle aktier.

Andreas Steno Larsen er markedsstrateg for Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab.

Webinarer er gratis og bliver udsendt live, så du kan stille skriftlige spørgsmål til eksperten. Hvis du er tilmeldt, kan du efterfølgende finde webinaret i arkivet under invested.dk. Også selvom du ikke så med live.

Lad dig ikke snyde: Her er realiteterne om aktiemarkedet

I de seneste uger har vi set et aktiemarked, der igen stiger vildt. Udviklingen har fået mange private investorer til at glemme alt om coronakrisen og atter at kaste sig ind i børsmarkedet.

Men tænk dig om, for det er sandsynligvis et spørgsmål om tid, før læsset vælter igen. Det mener i hvert fald professionel investor Peter Arendt.

I dette webinar vil Peter Arendt gennemgå udviklingen på aktiemarkederne, og han vil vise helt konkret, hvor aktiemarkedet igen risikerer at tippe over. I webinaret har Arendt desuden et par opråb og flere konkrete råd til private investorer. Både med hensyn til særlige købsanbefalinger og også til salg.

Peter Arendt forudså finanskrisen i 2008, og han har set den nuværende kursudvikling flere gange før. Webinaret er et must, hvis du vil have en bedre idé om, hvad du skal gøre med din aktier.

Webinarer er gratis og bliver udsendt live, så du kan stille skriftlige spørgsmål til eksperten. Hvis du er tilmeldt, kan du efterfølgende finde webinaret i arkivet under invested.dk. Også selvom du ikke så med live.

Investering i en krisetid

Børsmarkedet er først nu ved at forstå, hvor galt det kan gå, når eftervirkningerne efter corona-krisen sætter ind. Det er tesen hos aktiestrateg Morten Kongshaug fra Copenhagen Allocation Partner.

I dette webinar vil Morten Kongshaug fokusere på, hvordan man som investor skal tænke i en krisetid. Det handler om at forstå krisens faser, og ikke mindst om at have kontanter til rådighed, når krisen begynder at være overstået.

  • Hvordan investerer vi i en krisetid?
  • Hvad er krisens faser  investeringsmæssigt
  • Hvor er vi nu i forhold til krisens faser?
  • Hvordan ser vi på aktier, valuta og obligationer?

Copenhagen Allocation Partner investerer på tværs af aktivklasser i forskellige typer aktier og obligationer. Fonden er aktiv når det vedrører porteføljesammensætning, og har en middel-risiko med mellem 35 og 65 procent aktierisiko.

Guld og olie – hvor skal priserne hen i de kommende uger?

I den nuværende krise er der især to råvarer, der bliver diskuteret heftigt blandt private investorer såvel som professionelle. Det drejer sig om priserne på guld og olie.

I dette webinar vil Saxo Banks råvarestrateg Ole S. Hansen give et overblik over markedet for guld og olie, og han vil fortælle, hvad hans indikatorer og data fortæller i forhold til, hvor priserne måske skal hen herfra. Står guld omsider foran sit store gennembrud som ”sikker havn”, og kan olien virkelig komme længere ned?

For visse private investorer vil flere af konklusioner sandsynligvis være overraskende.

I den sidste del af webinaret vil vi desuden gennemgå Saxo Banks handelsplatform for at vise, hvordan man kan handle de produkter, der er blevet omtalt i dette webinar.

Det vil være muligt at stille skriftlige spørgsmål under webinaret.

Ole S. Hansen er chef for råvarestrategier i investeringsbanken, Saxo Bank. Han optræder ofte i internationale finansmedier såsom CNBC og Bloomberg, og han har 25,000 følgere på Twitter, hvor fokus netop ligger på handel med råvarer.

image_pdfimage_print

Invested.dk