Investering i guldminer - sådan kan du gøre

Overvejer du at købe op i guld- eller sølvmine-aktier, så er dette korte, intensive webinar et must. Vi har inviteret engelske Simon Popple, der driver sit eget rådgivningsfirma, Brookville Capital, med speciale i mineselskaber. I webinaret vil Simon Popple kort gennemgå den verdensøkonomiske situation med fokus på, hvorfor det kan være en god idé at være eksponeret mod ædelmetaller. Dernæst vil Poppel præsenterer sig egen såkaldte B.R.I.D.G.E.-model, der hjælper med at udvælge mine-aktier med stort potentiale. Simon Popple har blandt andet være direktør hos Topland, et af Europas største private investeringshuse. I dag er han selvstændig med Brookville Capital, hvor han er dybt involveret og engageret i det globale investeringsmiljø omkring minedrift. Han rådgiver desuden flere fonde, også i Danmark, omkring investering i ædelmetaller. Webinaret vil foregå på engelsk.

Indføring i børshandlede certifikater: Få fart på investeringen

Vidste du, at du kan sænke din risiko i din portefølje ved hjælp af de såkaldte mini-futures? På dette webinar med Christian Sørensen fra Commerzbank AG vil du få en grundlæggende forståelse af såkaldte mini-futures, og de meget populære Bull- og Bear certifikater. Du lærer, hvad du kan bruge produkterne effektivt, og hvilke risici du skal tage højde for. Du kan blandt andet sænke risikoen i din eksisterende portefølje med disse produkter, og du kan også bruge dem til at shorte markedet, hvor du altså kan tjene penge i et faldende marked. Foredraget er perfekt til dig, der har aktier i din portefølje, men gerne vil tage skridtet videre mod en mere avanceret portefølje. Dette er en opfølger fra et tidligere webinar om samme emne, men i dette webinar vil Christian Sørensen komme med nye eksempler og tilgange.

Lars Tvede: Supertrends – og mulighederne som privat investor

Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Som succesfuld finansiel investor og som iværksætter er Lars Tvede afhængig af at kunne forudsige udviklingen, og netop nu er Lars Tvede aktuel med bogen ”Supertrends” om netop det emne. Deltagerne til dette webinar vil desuden få en 20% rabatkode til Tvedes nye bog.

I dette webinar hos invested.dk vil Lars Tvede fortælle om sin nye bog, og han vil komme ind på, hvordan man som privat investor kan forholde sig til fremtidens udvikling. Hvordan kan man skimte en supertrend, og hvordan kan man på en klog måde ride med på bølgen?

Lars Tvede vil især fokusere på emnet ”Kunstig intelligens”, og hvordan det kan medvirke til nye teknologier, overraskende trends og forbløffende vendepunkter.
Sidst men ikke mindst vil vi bede Lars Tvede forholde sig til de næste par år på børsmarkedet. Står vi foran en recession eller kan Lars Tvedes finansielle værktøjer og unikke indsigt give os håb om mere optur i børsmarkedet.

Det vil være muligt at stille skriftlige spørgsmål til Lars Tvede undervejs i dette webinar.

Passive eller aktive aktiefonde? Her er det bedst at placere pengene.

Langt størstedelen af danskernes aktieformue ligger i fonde med såkaldt "aktiv forvaltning", men det er langt fra altid en god idé at placere sine penge i aktive fonde.

I dette webinar ser Thomas Peter Clausen på baggrunden for passiv kontra aktiv investering, og han kommer med helt konkrete fif til, hvordan man billigst og bedst kan investere sine penge med hensyntagen til afkast og risiko.  Han kommer desuden ind på følgende:

  1. Negative renter i forhold aktie og obligationsinvestering – muligheder og overvejelser
  2. De bedste aktive fonde i Danmark
  3. ETF løsninger – muligheder og overvejelser

Thomas Peter Clausen står bag den hidtil største stikprøve af aktive fonde og deres risikojusterede performance, der er foretaget i Danmark, og han er samtidig forfatter til det digre værk "Investering i aktier - en generel indføring i teori og praksis" fra 2018. I webinaret vil Thomas Peter Clausen gennemgå en række undersøgelser, der påviser forskellen mellem aktiv og passiv investering, og han vil komme med helt konkrete forslag til, hvordan man bedst kan placere sine penge. Webinaret er en opfølgning fra Thomas Peters webinar i september, men webinaret står alene, og der vil være nyt i forhold til det første webinar.

Vin og sjældne samlerobjekter: Den nye statsobligation

I gamle dage var statsobligationen det sikre valg, men hvad gør man i en nulrente-verden for at få mest muligt ud af pengene uden at løbe store risici?

Mens det er bredt anerkendt at vin er en attraktiv alternativ investering, er der måske færre der ved, hvad vin og andre sjældne samlerobjekter har at byde på, rent investeringsteknisk.

Tilmeld dig webinaret og bliv klogere på, hvordan eksempelvis vin, biler, ure og kunst opfører sig som investering, forstå forskelligheden og lær at navigere i en verden af luksuriøse samlerobjekter, der hver især kan være en solid ballast i den moderne investeringsportefølje.

Dette webinar er en opfølgning på webinaret: Investering i vin – en chance for højt afkast med lav risiko

Oplægsholder er Anders Børsen, der har stiftet og er direktør i Rare Wine Invest.

Teknisk analyse og interessante aktier lige nu

På dette webinar vil professionel trader og investor Peter Arendt indføre os i sin brug af teknisk analyse af aktiekurser, og ud fra disse analyser vil han komme med konkrete købs- og salgsanbefalinger af 5-6 forskellige aktier og værdipapirer. Peter Arendt har igennem mange år være succesfuld investor med et unikt blik på markederne, og han var en af dem, der advarede om en forestående finanskrise allerede i 2007. Peter Arendt fungerer også som investeringmentor har har skrevet bogen "Aktiehandel og Aktieanalyse".

Sådan investerer du i guld som sikkerhed mod uro

Verdens store centralbanker bliver ved med at sænke renterne og pumpe penge ud i markedet. Men hvor længe kan festen blive ved? I de seneste måneder er store private investorer, hedgefonde og sågar lande begyndt at købe mere og mere guld. Det skyldes frygten for, at store politiske spændinger kan skabe grundlæggende uro, samtidig med, at verdenshistoriens største pengepolitiske eksperiment måske står foran et sammenbrud. Men skal man som privat investor virkelig kaste sig over investering i guld som en slags sikkerhed mod uro? I dette webinar ser vi på guldprisen lige nu, og gulds funktion i en privat portefølje. Vi analyserer også guldprisens historiske udvikling, og vi forklarer, hvad man kan konkret kan gøre, hvis man ønsker at investere i guld. Webinaret bliver afholdt af Erik Bork, der er medejer af invested.dk. Erik har mange års erfaring med investering i guld.

Mine strategier + tjen penge som copytrader

I dette webinar fortæller Christian Jain Kongsted om sine succesfulde handelsstrategier, der blandt andet kan følges offentligt via handelsplatformen eToro. Handelsplatformen eToro gør det muligt at kopiere succesfulde tradere helt automatisk. Du skal blot finde de investorer, du vil kopiere, og dernæst trykke "copy" i handelsplatformens system. I dette webinar fortæller Christian om, hvordan det er at blive kopieret, og hvordan man faktisk kan tjene penge på, at andre kopierer ens handler på platformen. Dette kan være en spændende mulighed for investorer og tradere, der rent faktisk har langsigtet succes med deres tradingstrategier, fordi det kan fungere som et supplement til indtægten og som en måde at fremvise sit afkast. Kongsted gennemgår også to efterprøvede og testede swingtrading-strategier, som han selv handler, og som har skabt en god bund under hans afkast igennem de seneste år. Du kan læse en anmeldelse af handelsplatformen eToro her.

Sådan skaber du en stærk copy-trading-portefølje

Handelsplatformen eToro gør det muligt at kopiere succesfulde tradere helt automatisk. Du skal blot finde de investorer, du vil kopiere, og dernæst trykke "copy" i handelsplatformens system. Dette kan være en spændende måde at skabe en alternativ investerings-portefølje, der kan give et uventet højt afkast. I dette webinar ser vi på, hvordan du finder de bedste tradere hos eToro og sammensætter en stærk portefølje på baggrund af andres succes. Denne mulighed er ideel, hvis du gerne vil snuse til aktiv trading eller investering uden selv at kaste dig ud i det hele med det samme. Samtidig kan det være en god måde at skabe et afkast, der er langt bedre, end det du kan få ved traditionel forvaltet investering. Man skal dog være klar over, at risikoen også kan være højere. I dette webinar kigger vi derfor på, hvad du kan gøre for at finde de solide investorer, så du kan øge dit afkast og mindske din risiko. Det hele forgår via handelsplatformen eToro. Du kan læse en anmeldelse af handelsplatformen her.

Sådan kommer du i gang på eToro

Handelsplatformen eToro er en pædagogisk platform, der passer de fleste. Den kan bruges både til hurtig handel og til langsigtet investering. Dette webinar har fokus på, hvordan du med hjælp af platformen kan kopiere andre succesfulde investorer - helt automatisk. Vi gennemgår dog også andre dele af platformen - hvordan du kan handle aktivt via CFD, men også, hvordan du kan investere i aktier og ETF'er igennem platformen. Handelsplatformen eToro er et godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med handel, og endnu ikke helt ved, om du vil handle meget aktivt eller mere langsigtet. Begge dele er nemlig muligt på platformen. Du kan læse en anmeldelse af handelsplatformen her.

Som noget helt unikt kan man også kopiere succesfulde investorer og tradere på eToro. Du behøver med andre ord ikke selv at have stor succes med dine handler. I stedet kan du ved hjælp af eToros søgefunktion finde andre investorer, der har har succes. Med et tryk på en knap kan du dernæst kopiere deres handler helt automatisk.

Invested.dk