Binær option

Globus 60x60Definition af Binær option

En form for option hvor fortjenesten er struktureret til enten at være en fast mængde, hvis optionen udløber in-the-money, eller intet hvis optionen udløber out-of-the-money. Derfor er en binær option baseret på et ja/nej forhold, hvilket er derfor, det hedder en binær option. En binær option udnyttes automatisk, hvilket betyder, at optionsholderen ikke har valget om at købe eller sælge det underliggende aktiv.

Find de bedste ETF'er og invester snusfornuftigt. Hent vores gratis E-bog. Download e-bog

IE 60x60InvestEd forklarer Binær option

Investorer finder måske binære optioner attraktive på grund af deres umiddelbare enkelthed, specielt fordi investoren i bund og grund kun skal gætte, hvad end noget specifikt vil ske eller ikke ske. For eksempel kan en binær option være så enkelt som, om kursen på virksomhed ABC vil ligge over 25 kr. d. 22. november kl. 13:30. Hvis ABCs aktiekurs ligger på 27 kr. på det bestemte tidspunkt, så vil optionen automatisk udløbe, og optionsholderen modtager en forudbestemt mængde penge.

Binære optioner er meget forskellige fra plain vanilla optioner. De handles nogle gange på platforme som er reguleret, men de handles også meget over internetplatforme, som ligger uden for reguleringer. Fordi disse platforme opererer uden for reguleringer, er der større chance for, at investoren står over for svindel.

Invested.dk