Gavekort til Danmarks store investeringsklub

Kender du én som går op i investering, men som måske lige mangler det sidste? Med et gavekort til Invested.dk giver du et medlemsskab til Danmarks store investeringsklub med online LIVE Talks hver uge, hvor eksperter taler om aktiemarkedet.

Samtidig får modtageren adgang til Danmarks største vidensbank med videoer, e-bøger, support og community om investering og børsmarkedet lige nu.

Vælg mellem 3 mdr., 6 mdr. eller 12 mdr. medlemsskab.

KØB GAVEKORT

Om Invested.dk

Invested.dk er hele Danmarks online fællesskab for private investorer. Vi er over 12.000 medlemmer, og vores medlemmer er meget aktive og engagerede. Vi er et dedikeret team med mange års erfaring inden for investeringsverdenen.

Vores udgangspunkt er, at investering er for alle. Vi er en læringsplatform, som har til hovedformål at gøre danskere til bedre investorer. Det gør vi via Talks, e-bøger, artikler, guides og læringsmoduler om investering.

Mindst en gang om ugen sender vi LIVE Talks, hvor medlemmer kan møde danske og internationale finanseksperter og høre seneste nyt fra børsmarkederne samt blive klogere på forskellige former for investering. Vi har en masse Talks om investering i aktier, men vores medlemmer kan også lære, hvordan man investerer i guld, ejendomme, sjælden vin, diamanter, indeksfonde eller råvarer.

Teamet bag Invested.dk

Hvad indeholder et Premium medlemskab?

  • Adgang til over 220 Talks om investering

Som Premium-medlem har man adgang til hele vores vidensbank med talrige videoer, hvor man lærer fra eksperter inden for investering.

  • Adgang til seks E-bøger

Få bl.a. vores meget populære "Skatteguide for investorer", som hvert år opdateres med de seneste regler inden for skat. Med den i hånden kan man optimere sin skat og undgå skattesmæk pga. investering.

  • Alpha-signal

Vi har udviklet vores egen algoritme, der udvælger aktier på baggrund af matematisk teori. Denne har vi døbt Alpha-signalet og Premium-medlemmer får tilsendt en mail, når et bestemt købssignal opstår i en aktie.

Få vores populære e-bøger om aktier

Hos invested.dk er en e-bog ikke bare to stykker A4-papir. Vi udgiver i stedet omfattende PDF-filer med dybdegående forklaringer på aktier, investering, skatteregler, tips og tricks.

Som medlem af invested.dk får man adgang til dem alle.

KØB GAVEKORT

Hvad siger andre medlemmer af Invested?


Jeg må sige, at I gør det godt og skaber tillid hos jeres medlemmer. 

Jeg taler helt klart om Invested.dk til mine aktievenner, og har anbefalet jer. I det hele taget er jeg tilfreds med jeres support og input, fortsæt med det, så forbliver jeg medlem, ville godt betale årligt i stedet for månedligt, så kan jeg jo spare lidt, til flere investeringer. 😊

- Peter Jørgensen, Premium medlemJeg bruger Invested.dk til at kigge på interessante webinarer og indimellem også relevante artikler om global markedsudvikling og muligheder.

- Niels Østergaard, Premium medlem


Før i tiden var min eneste tilgang til investering at aftale et møde med bankrådgiveren og så følge hans råd. Hvor herre bevares, det tåler jo ingen sammenligning.

Så jeg samler viden og erfaring, så jeg rigtig kan blive en kanon til at investere.

Om jeg vil anbefale det til en ven? Ja, helt sikkert, det har jeg faktisk allerede gjort.


- John Bendtsen, Premium medlem

Køb dit gavekort her

Når du klikker køb, accepterer du vores købs- og handelsbetingelser. Du accepterer også, at vi efterfølgende sender dig mails omkring gavekortet og investering. Du kan altid afmelde dig.

  • 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • SIKKER BETALING

Skriv til support@invested.dk, hvis du er i tvivl om noget.

"Hos invested.dk kan du få investeringstips direkte fra eksperter og professionelle, og du kan stille dem spørgsmål, imens du sidder hjemme i din sofa."


Erik Bork, medstifter, invested.dk

"Invested.dk er et investeringsfællesskab, hvor både nybegyndere og erfarne føler sig velkomne og kan lære en masse."

Christian Jain Kongsted, medstifter, invested.dk