Lars Tvede: Investering i supertrends

Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Som succesfuld finansiel investor er Lars Tvede afhængig af at kunne forudsige udviklingen.

I denne video for investeringsportalen invested.dk fortæller Lars Tvede i en hel time om, hvordan man som privat investor kan forholde sig til fremtidens udvikling. Han beskriver, hvordan han skimter en supertrend, og hvordan man kan ride med på bølgen på en klog måde.

Lars Tvede er samtidig aktuel med bogen "Supertrends" som du også kan høre om i denne video.

Interviewet er et blandt mange, som du kan se gratis som medlem af invested.dk. Vi er Danmarks nye online portal for alle danskere med interesse i investering. Her kan du lære om investering og stille spørgsmål til eksperterne hjemme fra din sofa.

Se video med Lars Tvede

Se video

Hvad er invested.dk?

Når du ser ovenstående video med Lars Tvede, får du samtidig adgang til en masse nye webinarer/foredrag hos invested.dk, der alle handler om investering.

Invested.dk er Danmarks nye investeringsportal for private med GRATIS indhold.

Hos invested.dk mener vi ikke, at investering kun skal være for dem, der har en uddannelse inden for økonomi. Det skal heller ikke kun være for dem, som har 100.000 kr. eller mere at investere for.

På Invested.dk vil vi gøre investering let og tilgængeligt for alle.

  • Gratis e-bøger om investering
  • Gratis live webinarer om investering flere gange om måneden
  • Inspirerende porteføljer
  • Helt konkrete nyheder om aktiemarkedet
  • Hurtig support - naturligvis på dansk!

Invested.dk tilbyder gratis og uforpligtende online-undervisning i investering på alle niveauer. 

Du bliver undervist af professionelle investorer og eksperter med erfaring hjemme fra din sofa, i alt mindst 40 webinarer og over 80 timers gratis undervisning om året. 

Du kan høre eksperternes bud på, hvilke aktier og sektorer som rykker netop nu, og du får inspiration til investeringer, konkrete værktøjer til handel, kendskab til nye brancher og viden om økonomi. Læs mere om invested.dk her.

Invested.dk er flittigt omtalt i de danske medier. Vi er med-arrangør på en af Danmarks største investerings-events, Nordic Invest Camp, og vi bliver ofte citeret i forhold til aktiemarkedets udvikling. Hos invested.dk er investering vores passion, og vi følger selv børsmarkedet tæt hver eneste dag.

Derfor er vi også begejstrede for at klæde dig på, så du forstår, hvordan markedet fungerer.

Bliv medlem af invested.dk!