Bliv aktiehaj på fem uger - hele forløbet

På denne side kan du få adgang til de lukkede webinarer samt alt indholdet i forløbet "Bliv aktiehaj på fem uger". Du har to muligheder for at få adgang. Enten gratis via kontooprettelse hos handelsplatformen Markets eller ved at betale. Tryk på nedenstående knapper for at vælge hvad du ønsker.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt i kursusforløbet "Bliv aktiehaj på fem uger", kan du tilmelde dig her. Det indledende indhold i forløbet er uden forpligtelser.

Gratis adgang

De fleste vælger at få gratis adgang til de lukkede webinarer og hele kurset "Bliv aktiehaj på fem uger". Du får gratis adgang ved at åbne en konto hos handelsplatformen Markets og indsætte de penge, du vil investere for. Du kan også bruge din eksisterende Markets-konto, hvis du allerede er kunde. Vi anbefaler, at du åbner din første konto i danske kroner bl.a. for at minimere vekselomkostninger og få bedre overblik.

Tryk på den orange knap nedenfor for at vælge denne løsning.

Åbn din Markets konto her.

GRATIS

Få gratis adgang til kurset

90% foretrækker dette

Betalt adgang

Hvis du ikke ønsker et handelskonto hos Markets med 3 måneders gratis aktiehandel, kan du også betale for hele kurset samt de lukkede webinarer. Tryk da på den grå knap.

3000 kroner

Betal for adgang til kurset

Hvorfor gratis kursus via Markets?

Du kan få adgang til de lukkede webinarer og hele kurset "Bliv aktiehaj på fem uger", hvis du har en aktiv handelskonto hos handelsplatformen Markets. Men hvordan kan det være?

Det skyldes, at Markets.com har valgt at sponsorere undervisningen og webinarerne. Det vil sige, at Markets betaler undervisernes løn m.m., så du på den måde kan deltage i kurset gratis.

Markets håber på den måde på at få nye kunder i Danmark. De satser altså på, at du bliver så glad for deres handelsplatform, at du bliver ved at handle igennem Markets. For øjeblikket tilbyder Markets gratis aktiehandel via MarketsI-platformen i tre måneder, så du har god tid til at se platformen an.

Åbn konto hos Markets

Bliv børshaj på 5 uger

Når du tilmeldt dig hele kurset, får du alt dette

3 måneders kurtagefri handel

Under forløbet kan du handle aktier uden kurtage på handelsplatformen Markets (MarketsI).

Tips fra førende analytikere

Under forløbet får du tilsendt flere tips udsendt på baggrund af analyser fra verdens bedste analytikere.

3 e-bøger om aktiehandel og investering

Du får tre gratis e-bøger på hver over 30 sider om fornuftig handel med aktier. Disse bøger er uundværlig læsning.

8 webinarer

De 5 af webinarerne om aktiehandel og investering er live, hvortil du får billetter. De øvrige 3 er allerede optagede. Alle webinarer kan ses og genses i ro og mag.

Få gratis adgang til kurset og spærrede webinarer

Sådan opretter du dig hos Markets og bruger platformen

Nedenstående video viser, hvordan du opretter dig hos Markets. Når du skal have en live-konto, hvor du kan købe aktier og andre værdipapirer, skal du først uploade identifikationspapirer til Markets. Præcis på samme måde, som hvis du oprettede en konto hos en almindelig dansk bank.

Du skal også svare på et par spørgsmål om din økonomi og din viden i forhold til handel med finansielle værdipapirer. Det er grundlæggende spørgsmål, men vi har lavet en lille lynguide til dig her:

>>>>>> Lynguide angående finansiel viden

Det er dog naturligvis dit eget ansvar at sætte dig ind i, hvad en aktie eller et andet værdipapir egentlig er.

Som beskrevet i videoen nedenfor består Markets af to typer handelsplatforme: MarketsX og MarketsI. Hos MarketsX handler du avancerede gearede produkter. Hos MarketsI handler du helt almindelige aktier. Du kan nemt skifte mellem de to platforme som beskrevet i videoen. De tre måneders gratis aktiehandel er ved oprettelse af en konto på MarketsI.

Vi anbefaler, at du i første omgang åbner en konto i danske kroner.

>>>>>> Opret dig hos Markets

  • Opret din aktiehandelskonto på MarketsI ved at klikke her: www.markets.com  – På hjemmesiden skal du først klikke på ”Jeg ønsker at investere” og dernæst ”Opret Konto” (øverst til højre). Se evt. ovenstående videoforklaring.
  • Udfyld emailoplysninger for at oprette din konto - vi anbefaler, at du åbner din første konto i DKK (danske kroner)
  • Tryk ”Gennemfør registrering" i Min Portal og svar på spørgsmål om navn, finansiel stilling mv. (læs evt. vores lynguide vedr. finansielle spørgsmål) og upload til sidst legitimation.
  • Overfør penge fx via betalingskort eller bankoverførsel.
  • Når din konto er oprettet, kan du indsende din anmodning om de bedste priser via dette link. Fremadrettet vil du dermed bl.a. kunne handle danske aktier til en kurtage på 0,1%/min. 14 DKK og amerikanske aktier til 2 c/aktie dog min. 3 USD og desuden undgå depotgebyrer. Læs mere her.

Sådan handler du almindelige aktier hos Markets

Nedenstående video viser, hvordan du handler helt almindelige aktier hos Markets. Når du handler aktier, skal du bruge den del af handelsplatformen, der kaldes MarketsI. Her kan du finde både danske og udenlandske aktier. De første tre måneder kan du handle gratis. Efterfølgende kan du handle til konkurrencedygtige priser, jf. mere nedenfor.

>>>>>> Opret dig hos Markets

For nærværende tilbyder Markets, at man de første 3 måneder kan handle aktier kurtagefrit på MarketsI-platformen. Efterfølgende tilbydes kurtagesatser og vilkår, som fremgår af Markets hjemmesider. Disse kurtagesatser er ikke nødvendigvis så attraktive, men du har heldigvis som bruger af Invested.dk mulighed for let at opnå endnu bedre priser.

Invested.dk har nemlig forhandlet sig frem til endnu bedre priser og vilkår, som du som kunde kan få glæde af. Du kan således slippe for at skulle betale løbende depotomkostninger (custody fees), og så kan du handle til lave kurtagesatser. For at få glæde af dette skal du blot - efter din konto hos Markets er blevet oprettet - udfylde en anmodning, som du finder her. Vi anbefaler, at du hurtigst muligt efter din kontooprettelse gør dette for bl.a. at undgå de løbende depotomkostninger. Når du har klikket på linket, kan du finde en samlet oversigt over priser og vilkår. Se et uddrag af de fordelagtige priser og vilkår her:·       

  • Ingen depotomkostninger og ingen inaktivitetsgebyrer
  • Lav kurtage på danske aktier til kun 0,1% (min. 14 DKK)
  • Lav kurtage på svenske aktier til kun 0,1% (min. 20 SEK)
  • Øvrige EU-baserede aktier til kun 0,1% (min. €2)
  • Amerikanske aktier til kun 2c/aktie (min. $3)

Hvor meget skal jeg sætte ind og handle for hos min handelsplatform?

Du bestemmer selv, hvor meget du vil sætte ind på din handelsplatform (indskud). Det er dine penge, som du skal investere for, og som du kan trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med profit.

Du bør dog overveje følgende, når du sætter penge ind:

Det generelle aktiemarked er steget med gennemsnitligt ca. 8% over de sidste 100 år. Lad os sige, at du i de næste 12 måneder for del i denne stigning.

Hvis du investerer for 1000 kroner, vil du altså tjene 80 kroner. Heraf skal du også betale skat. Det kan sagtens være, at du er heldig at få et større afkast, fordi du vælger gode aktier. Men du bør stadig overveje, om det er besværet værd at investere 1000 kroner for et afkast på 80 kroner.

Investerer du derimod 100.000 kroner, vil en stigning på 8% ende med et afkast på 8000 kroner. Indsats og afkast følges med andre ord ad.

Du skal dog også vide, at alt investering er forbundet med risiko. Selvom børsmarkedet generelt er steget over tid, kan det også falde i perioder. Du bør ikke investere for mere, end du har råd til at tabe.

Hvad er et indskud?

Et indskud til aktiehandel er penge, der overføres fra din almindelige bankkonto (f.eks. hos Danske Bank), og så over til din handelskonto. For eksempel hos Markets. Når pengene er overført, står de på Markets-kontoen og kan bruges til aktiehandel.

Hvis du en dag ikke har lyst til at handle aktier mere, kan du sælge dine aktier, hvorefter pengene står kontant hos Markets. Herfra kan du tilbageføre pengene til din almindelige bankkonto.

Vi anbefaler, at du åbner din første konto hos Markets i danske kroner, hvilket giver det bedste overblik og sparer dig vekselomkostninger ved overførsler.

Sådan handler du gearede produkter hos Markets

I videoen til højre viser vi, hvordan du kan handle gearede produkter - såkaldt CFD'er hos Markets. Til det skal du bruge den del af handelplatformen, der hedder MarketsX.

CFD'er (Contracts for Difference) gør det muligt for dig at shorte markedet eller geare dine positioner. Hvis du shorter markedet spekulerer du i, at markedet falder. Hvis du gearer, tager du et "lån" hos platformen, og kan tage større positioner end din indsats normalt ville berettige til. Hvis du vil handle CFD, skal du sætte dig grundigt ind i, hvad det indebærer i forhold til risiko. Gearing er ikke egnede for alle investorer. Du kan både geare og shorte aktier, indekser og råvarer hos Markets.

>>>>>> Opret dig hos Markets

Bliv aktiehaj på fem uger - hele forløbet

Du er med i den åbne del af kursusforløbet "Bliv aktiehaj på fem uger". Nu ønsker du adgang til hele forløbet. Du har to muligheder. Enten gratis eller betalt.

Gratis adgang

De fleste vælger at få gratis adgang til lukkede webinarer og hele kurset "Bliv aktiehaj på fem uger". Du får gratis adgang ved at åbne en konto hos handelsplatformen Markets og indsætte de penge, du vil investere for. Du kan også bruge din eksisterende Markets-konto, hvis du allerede er kunde. Vi anbefaler, at du åbner din første konto i danske kroner bl.a. for at minimere vekselomkostninger og få bedre overblik.

Tryk på den orange knap nedenfor for at vælge denne løsning.

Åbn din Markets konto her.

GRATIS

90% foretrækker dette

Betalt adgang

Hvis du ikke ønsker et handelskonto hos Markets med 3 måneders kurtagefri aktiehandel, kan du også betale for hele kurset samt de lukkede webinarer.

Tryk på den grå knap for at vælge denne løsning.

3000 kroner

Til orientering:

Hos daytrader.dk skaber vi gratis indhold og læringsforløb for jer brugere. Det kan vi blandt andet gøre, fordi vi indgår samarbejde med brokerne, der betaler for omtale hos os.