ONLINE-KURSUS

Bliv aktiehaj på fem uger

Lær om aktiehandel, ETF´er og investering fra bunden via en række tilpassede webinarer og andet materiale.

Tilmeld dig
  • 5 live-webinarer og en række allerede optagede webinarer om de fleste aspekter af aktiehandel og investering
  • 3 mdr. gratis aktiehandel (hvis du opretter dig som kunde på handelsplatformen Markets)
  • 1 mdr. fri adgang til Danmarks største video-arkiv om aktiehandel og investering
  • 3 e-bøger om stærk og fornuftig investering
  • Mindst 5 stærke aktietips fra verdens førende analytikere
  • 10 e-maillektioner om aktier og investering
  • Dansk support og alt materiale på dansk

ANDREAS DAMGAARD
cand.merc.jur.

Andreas er ansat hos Invested.dk og vil stå for det meste af undervisningen i dette forløb. Andreas har investeret i aktier og ETF'er i mange år og kender alt til investering og til de forskellige konkurrencedygtige handelsplatforme, som du også vil komme til at lære mere om i forløbet. Andreas har mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren.

Hvad du vil lære på fem uger:

1. Handelsplatforme

Du får en gennemgang af gør det selv investorernes mest populære handelsplatforme såsom Markets.com, Nordnet, Saxo Bank mv. Hvordan udnytter du platformene bedst og mest effektivt fx i forhold til skat?

2. Investering

Du vil få en grundig introduktion til investering i aktier og ETF´er, så du på egen hånd kan forestå dette og derved spare omkostninger til din bank eller andre.

3. Stærke aktietips

Under forløbet vil vi håndplukke aktietips fra verdens bedste analytikere, og servere dem for dig.

Du får adgang til meget materiale i dette forløb, men du behøver ikke at læse det hele. Du kan gå til og fra som det passer dig, og du kan se live-webinarer som optaget, hvis du ikke lige har tid, når de bliver udsendt.

TILMELD DIG

Hvordan foregår forløbet?

5 x live-webinarer:

Når du tilmelder dig hele forløbet, bliver du inviteret til 5 live online webinarer. Hvert webinar har sit eget emne inden for aktiehandel og investering. Ved live-webinarerne kan du undervejs stille skriftlige spørgsmål til eksperten. Du kan også vælge at se eller gense disse webinarer (og de andre allerede optagede webinarer) senere i ro og mag, når du har tid. Se det nærmere indhold nedenfor.

10 x e-maillektioner:

Du får også tilsendt 10 skriftlige lektioner via email. Hver mail er specielt tilpasset dig som begynder eller som let øvet aktiehandler. Du kan studere de enkelte mails, når du har tid. Du får også 3 gratis e-bøger fyldt med godt stof om aktiehandel og investering.

Mindst 5 x aktietips:

I løbet af de fem uger, får du tilsendt mindst 5 konkrete aktietips, du kan handle nu og her. Vores aktietip er baseret på anbefalinger fra nogle af verdens bedste analytikere.

Tilmeld dig

Hvorfor skal du lære at investere?

1,3 millioner danskere ejer i dag én eller flere aktier. Disse mennesker har alle chancen for at få ændret deres økonomiske liv, hvis de investerer fornuftigt.

I 1997 kostede det en halv dollar et købe en Apple-aktie. Havde man på det tidspunkt valgt at købe aktier i Apple i stedet for at købe en Apple-computer, så havde man i dag haft aktier til en værdi af intet mindre end 15,2 millioner kroner (før skat).

Det er ikke altid, at det går så godt. Faktisk langtfra. Men ser man på aktiemarkedets historiske udvikling, er det et faktum, at det er steget med 7-9 pct. per år i gennemsnit i løbet af de sidste 150 år. Og du har som investor mulighed for at få andel i denne stigning ved at investere bredt i aktiemarkedet.

Få tips fra de bedste

Som en del af "Bliv aktiehaj på fem uger", får du aktie-tip fra verdens bedste analytikere. Vi graver os igennem bunkevis af aktie-analyser og sorterer de bedste ud til dig. Sidst vi gjorde det, fandt vi aktien IZEA Worldwide, der i ugerne efter steg mere end 300%. Vi har allerede nogle nye aktier i kikkerten, som du får serveret som en del af dette forløb. Husk dog, at disse investeringstips er for egen regning og risiko og ikke udgør individuel investeringsrådgivning.

SPECIAL OFFER

Tre unikke e-bøger

I forløbet får du også adgang til tre omfattende e-bøger om investering

TIlmeld dig uforpligtende

5 Live-webinarer

Titel

3. juni: Sådan kommer du i gang med at handle aktier
10.juni: Find din egen investeringsstil og få succes
15. juni: Disse aktier anbefaler verdens bedste analytikere
24. juni: Passiv investering – den nemme løsning?
30. juni: Hver handelsplatform har sin styrke. Find de bedste

Herudover får du adgang til disse allerede optagede webinarer:
* Find de bedste aktier/momemtum-strategi
* Teknisk analyse og strategi
* Forstå nøgletal og værdiansættelse
* Få styr på din skat af investering

10 Mail-lektioner

Titel

1) Sådan kommer du i gang med at handle aktier
2) Hvorfor investere i aktier?
3) Hvad er en aktie?
4) Sådan vælger du de bedste aktier
5) Det mentale spil
6) Udbytteaktier
7) Sådan analyserer du en aktie
8) Få styr på fundamental analyse
9) Sådan sammensætter du den optimale portefølje
10) Passiv investering – en nem vej til succes?

Bliv aktiehaj på fem uger

En haj kredser om sit bytte, og ved, hvornår den skal slå til. Sådan er det også med gode aktiehandlere. De venter til den rigtige mulighed opstår i markedet. Og så slår de til. Dette kursus gør dig ikke til professionel aktiehandler, men du lærer at forstå, hvordan en aktiehaj tænker, og hvordan den gode aktiehandler reagerer, når muligheden opstår!

Tilmeld dig forløbet

Hvem underviser i dette forløb?

Dette forløb afholdes af invested.dk. Vi er Danmarks store online klub for private investorer. Vi er mere end 12.000 medlemmer, der hver uge modtager undervisning og opdateringer omkring aktiemarkedet. Vi er jævnligt omtalt i de store finansmedier i Danmark. Vi har kontor i København og svarer på support inden for få timer.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og søsterportalen daytrader.dk. Erik har mange års erfaring som trader og investor og er medforfatter til bogen DAYTRADER.

Erik har tidligere skrevet om erhvervsstof for blandt andet Berlingske Tidende, og han har skrevet et stort antal bøger – blandt andet om kendte danske erhvervsfolk.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er cand.merc. jur. og har mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren og vil stå for det meste af undervisningen i dette forløb.

Andreas har handlet aktier og ETF'er i mange år, er ekspert i de konkurrencedygtige handelsplatforme og har bl.a. skrevet den omfattende Skatteguide for investorer, som gratis kan downloades som medlem af invested.dk og tilgås via dette forløb.

Det fulde kursus indeholder alt dette:

3 MÅNEDERS GRATIS AKTIEHANDEL

Under forløbet kan du handle aktier uden kurtage, hvis du opretter dig som kunde på handelsplatformen Markets

TIPS FRA FØRENDE ANALYTIKERE

Under forløbet får du tilsendt flere tips udsendt på baggrund af analyser fra verdens bedste analytikere.

3 E-BØGER OM AKTIEHANDEL

Du får tre gratis e-bøger på hver over 30 sider om fornuftig handel med aktier. Disse bøger er uundværlig læsning.

8 WEBINARER, HVOR DU BLIVER UNDERVIST

Vi udsender 8 webinarer om aktiehandel og investering, hvortil du får billetter. De fleste foregår LIVE, og kan genses som optaget.

SPECIAL OFFER

1 måneds fri adgang til Danmarks største arkiv over webinarer om aktiehandel

Som deltager i dette forløb får du adgang til Danmarks største video-base, hvor børseksperter og professionelle investorer fortæller om aktiemarkedet og lærer dig at handle. Der er over 100 webinarer. Du kan supplere disse webinarer med de dedikerede live-webinarer, du også får under forløbet. Begge dele vil give dig et kæmpe skub i den rigtige retning, når du selv køber og sælger aktier.

Hvem står bag dette forløb?.

Det er os på Invested.dk, der her skabt "Bliv aktiehaj på fem uger". Vi er Danmarks store online klub for private investorer. Vi er knap 12.000 medlemmer, og alle vores medlemmer er meget aktive og engagerede. Det ses ikke mindst på vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi får karakteren "Fremragende". Vores udgangspunkt er, at investering er for alle, og vi bringer e-bøger, baggrundsstof og nyheder om investering. Læs mere om os her.

Presseomtale

Invested.dk er ofte i medierne. Senest i Dagbladet Børsen, Radio 4, Millionærklubben, Magasinet Penge, Ekstra Bladet og Finans.

Medejer af invested.dk, Christian Jain Kongsted, som ekspert i radioudsendelsen Millionærklubben.

Fremgangsmåde

Når du tilmelder dig via nedenstående knap, vil du med det samme få adgang til 10 e-mail-lektioner med de vigtigste punkter inden for investering.

Du vil samtidig blive tilmeldt det første webinar i rækken. Dette webinar er helt gratis.

Du kan nu tage stilling til, om du vil være med i resten af forløbet. Hvis du bruger handelsplatformen Markets vil du få hele forløbet gratis. Ellers koster det 3000 kroner. Det er helt op til dig, hvis du ønsker at betale for forløbet. Det kan du altid tage stilling til, når du har tilmeldt dig helt uforpligtende.

FAQs

Hvem er kurset egnet til?

Dette forløb er skabt til begyndere inden for investering, samt investorer, der gerne vil nyde godt af de tilbud, man får under dette forløb. Alle over 18 år kan være med.

Hvordan foregår det?

Al undervisning foregår online, så du kan tilgå undervisningen via din computer hjemme fra sofaen. Du behøver kun at have adgang til internettet.

Hvordan skriver jeg mig op?

Du skriver dig op via knappen herunder. På den måde får du adgang til de 10 indledende mails i forløbet samt det første webinar. Du hører også mere om, hvordan du kan få adgang til hele forløbet. Det er både en betalt løsning samt en gratis løsning.

Hvordan får jeg besvaret flere spørgsmål?

Du kan altid skriv til vores support 24/7 på support@invested.dk. Vi har kontor i København og svarer som regel på spørgsmål inden for 24 timer på hverdage. Læs mere om os her.

Tilmeld dig forløbet

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for super informativ og lærerig platform, den har givet mig et bedre indblik i investeringsverdenen og også hjulpet min kapital med at vokse

— Kristoffer Nissen