På dette webinar vil jeg fortælle om mit favorit-emne inden for investering – diversificering. Diversificering handler i bund og grund om noget så simpelt som ikke at lægge alle sine æg i en kurv, men at sprede dem så meget som muligt. Hvor meget diversificering man har behov for, er op til den enkelte, og jeg vil i webinaret komme med en række forslag/værktøjer som kan være nyttige at gå ud fra. Der vil være noget der matcher de flestes strategi, så kig med uanset om du har mange eller få penge og investerer med kort eller langt sigte.

Avatar photo

Sarah Ophelia Møss

Navnet er Sarah Ophelia Møss. Jeg er sociolog, invest chick og foredragsholder. Jeg er optimistisk, risikovillig, arbejdsom, modig, nysgerrig og en hel masse mere. Og så er jeg investeret. Helt investeret. I alt hvad jeg gør og er.

Til dagligt driver jeg dels virksomheden Ophelia Invest der skaber rum for læring om investering både online og rundt omkring i landet, samt Forlaget Penge der udgiver bøger om privatøkonomi, opsparing og investering til både store og små. De næste måneder udkommer guidebøger til hhv. teknisk analyse, fundamental analyse, investering, pension, børneopsparing samt to børnebøger om opsparing.
Derudover står jeg bag de to investerings-communities på Facebook; Aktieklubben Danmark, et forum for nye/re investorer, og 'Kvindelogen Investeret' rettet mod kvinder der investerer.

Hver måned arrangerer jeg en stribe events om investering særligt i Kbh og står derudover bag den landsdækkende investerings-workshops turné, Danmark Investerer.

Fokus er altid på læring, både til events, ved sparring i online communities samt ved workshops og foredrag.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE