Er vandet rent eller inficeret med bakterier? Det spørgsmål er ekstremt vigtigt for det enkelte menneske, men også for storindustrien.

Det danske selskab BactiQuant har udviklet en avanceret teknologi, der kan give dig svar inden for få minutter: Er vandet rent eller forurenet? Teknologien er så effektiv, at BactiQuant nu går på børsen, for at gøre ideen til en global succes.

Som privat investor kan du komme tidligt med på rejsen, og i dette webinar vil BactiQuant fortælle meget mere om, hvorfor selskabet nu går på børsen, og hvorfor de tror på en stærk fremtid på verdensplan.

Rent vand er nemlig ikke kun vigtig i forhold til drikkevandet. Rent vand spiller også en meget vigtig rolle i industrien, f.eks. i forbindelse med nedkølingen af de gigantiske serverparker, der skyder op over alt i verden. Hvis der vokser bakterier i køle-systemerne bliver de mindre effektive, og derfor anvender blandt andet Facebook i dag BactiQuant-teknologien til at opdage bakterier på et tidligt tidspunk, så selskabet kan kan bekæmpe bakterierne hurtigt og effektivt og i sidste ende spare energi og reducere deres biocid-forbrug.

Med en omsætning i 2019 på 5,7 mio. DKK og en eksportandel på 81% fra en bred gruppe af velrenommerede globale virksomheder, har BactiQuants produkter vist stort potentiale, som kan realiseres ved en øget markedsføringsindsats i fokusområderne: Aquakulturen, vandforsyninger og en bred vifte af globale produktions- og industrivirksomheder.

BactiQuant skriver sig dermed ind i den nye globale dagsorden for større bæredygtighed ved hjælp af vandmålinger og intelligente overvågningssystemer, hvor digitalisering og databehandling øger viden og vandbehandlings-effektiviteten. Teknologien leverer hurtige svar, der gør det muligt at genanvende vand, bruge færre biocider og reagere hurtigere og effektivt i forureningssituationer.

BactiQuant ønsker at realisere deres internationale ambitioner gennem en børsintroduktion på Nasdaq First North Growth Market meget snart. BactiQuant ønsker at rejse 27 mio. DKK til en pre-money valuation på 75 mio. DKK.

Oplægget afholdes af Morten Miller, medstifter og CEO i BactiQuant A/S samt Henrik Enegaard Skaanderup, der er bestyrelsesformand BactiQuant A/S. Henrik har en bred baggrund med mere end 20 års ledererfaring inden for den danske og tyske bygge-, rådgivnings- og ejendomsbranche. Ud over denne omfattende erfaring har Henrik snart 20 års bestyrelseserfaring som bestyrelsesformand fra en lang række private virksomheder.

Avatar photo

Morten Miller

Morten Miller er PhD, medstifter og adm. direktør i BactiQuant A/S. BactiQuant er et spin-out fra mikrobiologiselskabet Mycometer. Mycometer blev startet i 1998 , også med Morten Miller i spidsen, som en udløber af et forskningsprojekt ved Københavns Universitet. I dag har Bactiquant et unikt produkt, der kan identificere indholdet af bakterier i vand indenfor minutter gennem både manuel og fuldautomatiseret online prøvetagning.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar