Find retningen på børsen

Personlig sparring til aktiemarkedet

Lær at tænke som en professionel eller stærk fritidshandler, når du sammen med børshandler Peter Arendt gennemgår din aktieportefølje eller får sparring til din næste købskandidat. Du lærer at se på aktien som en ekspert, så du får taget den rigtige beslutning og dermed sikrer dig muligheden for stærk profit.

Book 45 min. med Arendt

Aktiesparring med Peter Arendt:

Som privat investor kan man sagtens have en kvalificeret viden om aktier. Men i det lange løb er det bedst at handle aktier på baggrund af testede fremgangsmåder. Et målrettet køb og et rationelt salg af en enkelt aktie kan spare dig for tusindvis af kroner med det samme. Med sparring hos Peter Arendt kan du forvente følgende:

  • Lær at se på børskurser som en professionel
  • Vælg de rigtige aktier ud for teknisk analyse
  • Få sparring omkring din portefølje eller købskandidater
  • Lær tænke skarpt, rationelt og disciplineret omkring dine køb
  • Lær at undgå de tabsgivende handler. 

Hvem er Peter Arendt?

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.  

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk og invested.dk  

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser. 

Hvordan foregår sparringen?

I samarbejde med Peter Arendt vælger du selv, hvad I skal fokusere på i de 45 min., du har booket.

Sparringen foregår enten på Peters kontor i Aarhus eller online over Skype. Du bestemmer selv.

Målet er ganske enkelt, at du skal tjene mere på dine aktier og tage en rationel beslutning omkring dine køb og salg.

Vi er imponerede over Peter Arendts træfsikkerhed på aktiemarkedet. Arendt handler ud fra tekniske signaler, der kan give dig en stor fordel i markedet.

- Erik Bork, medejer af invested.dk og daytrader.dk

Skræddersy dit forløb

Klippekort eller mentoring

Det er nemt at booke en time med Peter Arendt, hvor du får gennemgået din portefølje eller sparret omkring dine aktier.  

Men du kan også hurtigt bygge videre på jeres indledende samtale, hvis du ønsker det. Hos Peter Arendt kan du vælge mange forskellige forløb. Du kan for ekempel købe et komplet mentorordning eller du kan købe 10 klip, hvor hvert klip udløser 1 times sparring. Du aftaler selv i samarbejde med Peter Arendt, hvornår du har behov for vejledning. På den måde kan du bruge den professionelle hjælp, når den er mest relevant for dig. For eksempel i forbindelse med nye aktiekøb, eller når du overvejer at sælge nogle af dine værdipapirer. Mødet med Peter kan enten ske via Skype på din computer eller ved et personligt fremmøde på Peters kontor.

Bliv ambitiøs med dine investeringer

Måske handler du aktier til din pension eller også handler du værdipapirer som supplement til din nuværende økonomi? Det kan også være, at du går med en stærk drøm om at ændre dit liv og leve af investering og trading? 

Et sparringsforløb hos Peter Arendt er et stort skridt i den rigtige retning, hvis du vil have mere kontrol over din portefølje og skubbe din profit i den rigtige retning. Peters tekniske syn på markedet vil fungere som en øjenåbner for dig. Den vil ikke alene give dit et nyt blik på aktiemarkedet, den vil også give dig en edge og lære dig at tænke skarpt, rationelt og disciplineret omkring dine køb og dine salg.

Pengene til sparring er godt givet ud, fordi de kan føre til mer-afkast på din portefølje.

Peter Arendt, professionel investor og mentor

Dette tilbud om sparring er lavet med Peter Arendt i samarbejde med invested.dk. Hvis du har spørgsmål, inden du booker, kan du skrive til support@invested.dk. Du kan læse mere om invested.dk under om os.