Invester i dit liv

Invested.dk har indgået et vigtigt samarbejde med Dansk Sundhedssikring (DSS). Du kan få en unik sundhedssikring med specialrabat og samtidig et års gratis medlemsskab af invested.dk

MODTAG RABATKODE

Tegn en forsikring mod alvorlig sygdom

Ovenstående video fortæller mere om den enestående forsikring og samarbejdet med invested.dk

Hvis alvorlig sygdom rammer dig kan du få behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Dansk Sundhedssikring dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling for dig og en ledsager.

Tegn din forsikring her

Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring med over en halv million kunder. Dansk Sundhedssikring er en sundhedsfaglig virksomhed, der drives af at sikre vores kunder et sundere liv.

Det bedste til dig

Frygter du at blive syg uden at kunne få den bedste behandling?

Vi har alle travlt i hverdagen, vi læser om renter, krig og aktiekurser. Men forestil dig det øjeblik, hvor du eller en af dine kære pludselig må stoppe op, fordi helbredet på en eller anden måde kalder på hjælp.

Invested.dk har indgået et vigtigt partnerskab med landets største sundhedshus og leverandør af private sundhedssikringer, Dansk Sundhedssikring A/S. Det betyder, at du kan få en unik forsikring med rabat samtidig med et års gratis medlemsskab af invested.dk

Dansk Sundhedssikring er på 12 år blevet landets ultimativt største leverandør af private sundhedssikringer, og har over 535.000 kunder i Danmark.

Din nuværende forsikring dækker ikke

Mange har allerede en sundhedsforsikring enten i Dansk Sundhedssikring eller et andet sted via deres job. Dog giver en almindelig sundhedsforsikring dig ikke mulighed for selv at kunne vælge behandling på et udenlandsk privathospital, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom. Forestil dig, at du eller en i din familie, blive ramt af f.eks. en speciel kræftsygdom, hvor ekspertisen i netop denne sygdom, kun findes på et privathospital i München, Madrid eller New York?

Dansk Sundhedssikring A/S har som de første i landet lanceret en forsikring som netop hedder Alvorlig Sygdom. Med denne forsikring i hånden, får du ret til at modtage behandling for kræft og en række andre alvorlige sygdomme i hele verden, så du kan sikre dig den allerbedste og mest kompetente behandling.

Forsikringen dækker behandlingen, og derudover rejse, fly, hotel m.v. for både dig og en ledsager. Forsikringen sørger for alt planlægning og koordinering fra egen hoveddør og til du er hjemme igen. Og du må endda tage en ledsager med på rejsen under hele forløbet.

Forsikringen lyder måske dyr, men det er den langt fra. Rent faktisk koster den langt mindre end det mange betaler for at forsikre deres hus eller bil. Som medlem hos Invested.dk, har du derudover glæde af, af at vi har forhandlet os frem til en endnu billigere pris.

Gå til denne side for at tegne en forsikring mod kritisk sygdom til en helt særlig pris for dig som Invested.dk-medlem. Du vil så blive kontaktet af Dansk Sundhedssikring, så du kan får svar på alle de spørgsmål du måtte have. Efter dit køb kan du indtaste dine forsikringsoplysninger på denne side, og dermed få et års gratis medlemsskab af invested.dk.

Vi har netop planlagt et webinar med CCO og medstifter af Dansk Sundhedssikring, Flemming Bonde, hvor han fortæller om produktet.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

En investering i Alvorlig Sygdom er en helt særlig investering med overskuelig risiko og langt større gevinstmulighed end din seneste aktieinvestering. Du investerer i din sundhed – i dit liv.

Invester i dit liv

Invested.dk har indgået et vigtigt samarbejde med Dansk Sundhedsikring (DSS). Du kan få en unik sundhedssikring med specialrabat og samtidig et års gratis medlemsskab af invested.dk