Brugsbetingelser

Ved at besøge denne side, vil du acceptere disse brugsbetingelser. Vær venlig at læse dem grundigt, og hvis du ikke er enig med brugsbetingelserne, skal du ikke benytte denne hjemmeside. InvestEd reserverer retten til at skrive ændringer til brugsbetingelserne på denne hjemmeside på hvilket som helst tidspunkt, og ved at bruge denne hjemmeside derefter, vil du indvillige i at være bundet til den næste version af brugsbetingelserne. If nogle brugsbetingelser ikke acceptable, skal du ikke benytte denne hjemmeside. I disse brugsbetingelser vil ”vi” og ”InvestEd” referere til InvestEd.dk som hjemmeside og ”bruger” eller ”du” refererer til enhver besøgende af denne hjemmeside.

Sider og servicer

Vi garanterer ikke at adgang eller brug af denne hjemmeside eller andre servicer vil være uforstyrret eller fejlfri, og InvestEd skal ikke være forpligtet over for enhver funktion uden adgang eller for enhver utilgængelighed. Hjemmesiden og dens funktion kan blive udvidet, begrænset eller ændret til enhver tid af InvestEd for at imødekomme behovet af dens brugere eller for andre tekniske grunde, uden forvarsel eller grund. Vi må også til hver en tid stoppe med at udbyde, midlertidigt eller permanent, dele eller hjemmesiden uden forvarsel. For at få adgang til noget af indholdet eller funktionerne af hjemmesiden og den servicer, skal brugere måske forbedre eller opdatere hardware eller software i deres computersystem. InvestEd påtager intet ansvar over for givet fejl til at få adgang til siden, hvad enten grunden er brugerens system, internetnetværket eller andre grunde.

Intet individuelt investeringsråd

Denne hjemmeside giver ikke individuelle eller skræddersyede råd eller servicer omkring lov, skatter eller investering. Siden enhver individuelle persons situation er unik, bør en kvalificeret professionel konsulteres.

Indholdsbegrænsninger

Vi stiller ikke garantier over for nøjagtighed, grundighed eller kvalitet af informationen på denne hjemmeside. Information er måske bidraget af 3. personer og InvestEd skal ikke stilles ansvarlig eller pålidelig over for fejl, udeladelser eller unøjagtigheder for enhver individuel. Det er dit ansvar at bedømme hvad end eller til hvilken grad, dit forventede brug af informationen og servicerne vil være teknisk og lovgivningsmægtigt muligt i de områder af verden, du har i sinde at bruge dem. Du er rådgivet til at få enhver information bekræftet. Hjemmesidens indhold og service kan ændres til enhver tid af os uden forvarsel eller grund, og InvestEd skal ingen forpligtelse have til at notificere dig om enhver rettelse eller ændring til indhold.