Aktiestrategier i en historisk tid

Webinar hos invested.dk med aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje

Aldrig før er hele verden blevet lukket ned på samme tid, og aldrig før er arbejdsløsheden steget med så høj fart på så kort tid. Det ligner en dyb recession, men er det måske alligevel ikke, fordi længden i høj grad vil afhænge af, hvor land tid der går, før verden kan genstartes.

I nedenstående video for invested.dk kigger aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje på, hvad der gør sig gældende i forhold til aktiemarkedet i denne særlige tid. Han vil give inspiration til investerings-strategier, og fortælle om, hvordan Formuepleje ser på aktiemarkedet netop nu, og hvordan investeringshuset arbejder med at udvælge aktier og lægge stærke strategier.

GÅ TIL INVESTED.DK
GÅ TIL FORMUEPLEJE

Hvad er invested.dk?

Invested.dk tilbyder gratis og uforpligtende online-foredrag i investering på alle niveauer. 

Du bliver undervist af professionelle investorer og eksperter med erfaring hjemme fra din sofa, i alt knap 100 webinarer og over 200 timers gratis undervisning om året. 

Du kan høre eksperternes bud på, hvilke aktier og sektorer som rykker netop nu, og du får inspiration til investeringer, konkrete værktøjer til handel, kendskab til nye brancher og viden om økonomi.

  • Gratis e-bøger om investering
  • Gratis live webinarer om investering flere gange om måneden
  • Inspirerende porteføljer
  • Helt konkrete nyheder om aktiemarkedet
  • Hurtig support - naturligvis på dansk!

Invested.dk er flittigt omtalt i de danske medier. Vi er med-arrangør på en af Danmarks største investerings-events, Nordic Invest Camp, og vi bliver ofte citeret i forhold til aktiemarkedets udvikling. Hos invested.dk er investering vores passion, og vi følger selv børsmarkedet tæt hver eneste dag.

Derfor er vi også begejstrede for at klæde dig på, så du forstår, hvordan markedet fungerer.

MELD DIG TIL NYHEDSBREVET HOS INVESTED.DK